Evergreen Balista
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Nici macar 3 pagini din topicul asta nu s-a vorbit de Balista ci de EverGreen la modul general, drept pentru care daca moderatorii dorm sau chiar le place, imi permit sa mai scriu vreo cateva cuvinte.
@MihaiV
Problema e cine nu vinde EverGreen dar vinde altceva si probabil incerca sa denigreze imaginea posesorilor de lansete prea scumpe. Eu personal nu vand echipamente de pescuit si nu sunt actionar in vreo firma de gen, parerile mele fiind unele personale.
@celorlati cu galeria goala
Recunosc cu mana pe inima ca ma uitam plin de admiratie nopti intregi la galeriile lui razvan m. si adelin, de ex. Pescari buni, pasionati care au vrut sa ne impartaseasca cateva dintre secretele lor, gen lanseta marca asta, naluca asta jucata asa, samd. De asemenea, tot ei au fost printre primii care au venit cu noutati - ba o naluca, ba o lanseta, ba o mulineta mai de soi, de multe ori echipamente care nici macar nu au fost descrise in site-urile producatorilor. Mai pe romaneste, stiam cu cine vorbim, le vedeam fotografiile si eram anuntati de ceva noutati iar parerile lor pe forum chiar au contat pentru mine si mai ales am aplicat pe balta . Intre timp, lucrurile s-au schimbat, habar n-am care sunt actionarii de prin vest, dar se simte ca ceva s-a schimbat si in atitudinea lor si imi pare rau.
Militez pentru postarea de fotografii cu pesti capturati, cu echipamente noi de care am mai auzit sau nu, naluci samd. E util sa stii cu cine discuti pe forum (de asta si exista profilul, trebuie completat), altfel parerile voastre nu vor mai face doi bani, invaluirea asta intr-o umbra de mister va poate face mai interesanti pentru inceput dar ne plictisim aiurea si ajungem sa citim printre randuri un topic. Ce faceti voi, putem sa facem toti! Inversul e mai greu si mai ales de demonstrat! Exceptii fac pescarii care sunt implicati in fenomenul pescuitului si de care am auzit cu totii, cei care sunt prezenti pe la concursuri, numele grele si vechi din spinning pentru care eu unul am un sincer respect si care citesc sau scriu rar pe-aici.
@MihaiV
Problema e cine nu vinde EverGreen dar vinde altceva si probabil incerca sa denigreze imaginea posesorilor de lansete prea scumpe. Eu personal nu vand echipamente de pescuit si nu sunt actionar in vreo firma de gen, parerile mele fiind unele personale.
Recunosc cu mana pe inima ca ma uitam plin de admiratie nopti intregi la galeriile lui razvan m. si adelin, de ex. Pescari buni, pasionati care au vrut sa ne impartaseasca cateva dintre secretele lor, gen lanseta marca asta, naluca asta jucata asa, samd. De asemenea, tot ei au fost printre primii care au venit cu noutati - ba o naluca, ba o lanseta, ba o mulineta mai de soi, de multe ori echipamente care nici macar nu au fost descrise in site-urile producatorilor. Mai pe romaneste, stiam cu cine vorbim, le vedeam fotografiile si eram anuntati de ceva noutati iar parerile lor pe forum chiar au contat pentru mine si mai ales am aplicat pe balta . Intre timp, lucrurile s-au schimbat, habar n-am care sunt actionarii de prin vest, dar se simte ca ceva s-a schimbat si in atitudinea lor si imi pare rau.
Militez pentru postarea de fotografii cu pesti capturati, cu echipamente noi de care am mai auzit sau nu, naluci samd. E util sa stii cu cine discuti pe forum (de asta si exista profilul, trebuie completat), altfel parerile voastre nu vor mai face doi bani, invaluirea asta intr-o umbra de mister va poate face mai interesanti pentru inceput dar ne plictisim aiurea si ajungem sa citim printre randuri un topic. Ce faceti voi, putem sa facem toti! Inversul e mai greu si mai ales de demonstrat! Exceptii fac pescarii care sunt implicati in fenomenul pescuitului si de care am auzit cu totii, cei care sunt prezenti pe la concursuri, numele grele si vechi din spinning pentru care eu unul am un sincer respect si care citesc sau scriu rar pe-aici.
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro
Pt cei ce vor sa afle mai multe despre lansete Ever Green uite va dau un articol ca sa ntzelegetzi despre ce e vorba:
"Si acum, sa ne delectam cu cateva randuri “marca Superbaloaneâ€
"Si acum, sa ne delectam cu cateva randuri “marca Superbaloaneâ€
Ultima oară modificat 28 Ian 2008, 12:53 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Ma simt flatat, dar in acelasi timp dator sa ma apar.Unde suntem eu si razvan actzionari, ca asta e foarte interesant, poate trebuie sa ne ridicam dividendele si noi nu stim....superbaloane scrie:
.
P.S.Super tare articolul tau, daca as fi actzionar si as avea bani, chiar mi-as lua si io o lanseta...

- costica_fishing
- veteran
precizez ca nu am absolut nimic de impartit cu Superbaloane, insa tre sa constat ca atata elocinta era demna de o cauza mai buna.
In fine, fara a ma numara printre ei, chiar ii invidiez pe cei atat de entuziasti!
Si promit ca o sa fac rost si de galerie foto..... ramane totusi sa fac rost de un Evergreen. Deja devine un fel de faceti poze cu maimuta de la mare....

In fine, fara a ma numara printre ei, chiar ii invidiez pe cei atat de entuziasti!
Si promit ca o sa fac rost si de galerie foto..... ramane totusi sa fac rost de un Evergreen. Deja devine un fel de faceti poze cu maimuta de la mare....

near the beer
- kuin tauti
- veteran
@ danr – gata sefu ! am inteles si ma conformez !danr scrie:kuintautti are avertisment
te rog sa te retii in a provoca sau a insista in a creea polemici cu alti useri, care nici macar nu iti raspunde
care e problema ta cu alti useri
ma refer la andrei zabet
in caz contrar te suspend fara avertisment
ca tot intrebi … uite eu raspund nu ca altii

N-am nik cu el ! Nu el a folosit termeni bombastici in limbi straine pe care eu nu ii inteleg ? ( or mai fi si alti ca mine dar nu se risca sa fie clasificati ignoranti si necunoscatori )
Ca urmare am intrebat pe un ton glumet … reactia lui este ca unu care ridica din sprinceana , mai trage un fum din tigara si iti intoarce spatele fara nici o explicatie . Frumos ! Doar oameni suntem !

Nu este dator cu explicatii nimeni dar din politete si cu bun simt putem sta toti in spatele afirmatiilor noastrea serioase si putem explica cu vorba buna la incepatori si novici din tainele noastre dupa cum bine spune si suprabaloane. Consider ca tocmai asta e unul din aspectele cele mai frumoase pe forumul asta ! ( bagativa mintile in cap caterinca e numero uno !

Am folosit un limbaj glumet … da ! Dar nu vulgar cum mi-au adresat alti mie !
Deci care`i baiu ?
Sa nu intelegi gresit ! Nu ma pling … sint baiat mare si stiu de gluma ! Sa nu cumva crezi ca am zis asta ca sa mai imparti la alti cartonase galbene ...
Nu prea inteleg cum ma poti suspenda fara avertisment dupa ce mai avertizat deja

gata m-am conformat deja !
Se impun anumitre precizari avand in insinuarile si acuzele din postarile lui Superbaloane:
1. Nu am facut reclama, direct sau indirect, vreunui dealer de produse de pescuit sau vreunui anumit produs prin postarile mele de aici de pe forum sau prin pozele puse in galeria foto.
2. Nu am denigrat, direct sau indirect, vreun dealer de produse de pescuit sau vreun anumit produs.
3. Nu am interese comerciale in domeniul comertului cu articole de pescuit.
Aceasta fiind ultima mea postare pe acest topic, va urez sanatate si numai bine !
1. Nu am facut reclama, direct sau indirect, vreunui dealer de produse de pescuit sau vreunui anumit produs prin postarile mele de aici de pe forum sau prin pozele puse in galeria foto.
2. Nu am denigrat, direct sau indirect, vreun dealer de produse de pescuit sau vreun anumit produs.
Aceasta fiind ultima mea postare pe acest topic, va urez sanatate si numai bine !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Se pare ca nervii cedeaza in ambele tabere, eu astept niste raspunsuri inainte sa ma tai pe antebratz.razvan m. scrie:Se impun anumitre precizari avand in insinuarile si acuzele din postarile lui Superbaloane:

Nu merita bagat in seama, imi cer scuze si fata de tine!daspinningmaster scrie:@adi777
Ai suportat ce ai suportat, dupa cum zici tu, si pana la urma ti-a rabufnit frustrarea. Domnule pescar cu iz de colectionar poti sa faci ce ai zis mai sus (nu imi permite statutul sa reproduc) pe sculele tale (poate asa o sa ai si noroc) si pe cei care iti permit asa ceva si limbajul ala de cea mai joasa speta.
Eu unul nu accept de la nimeni asa ceva atat timp cat nu am gresit cu nimic si nu am jignit.
Sincer, nu stiu daca postul ala al tau merita bagat in seama.
TEAM ATOM