Echipament Casting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 23 Mar 2011, 11:56

pac pac si iar vorbesti din carti :lol:

daaaa tu poa ai rotative prin jeanta... dar de dat cu ele o zi intreaga m-a ´ndoiesc amarnic

la viata ta cre c-ai dat tot atitea ore cu rotative citi pastravi si cleni la un loc ai la galeria foto... adica kanci

ai citit prin carti si articole ca ar fi riscul sa-ti rasuceasca firul si de aici ipotezele ca s-ar incurca mai usor la bait..

dar de fapt daca dadeai cu rotative iti dadeai singur seama ca nu e chiar asa ... adica ca nu se rasuceste chiar asa usor ba mai mult... recomandabil e sa nu folosesti deloc " virtej " cel putin la mono... :lol:

si uite asa... viata bate ... again... filmu...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 23 Mar 2011, 11:58

XquiZZiT scrie:Kuin tauti, ai legatura :lol: :lol:
ia microfonu mieu si continua tu ! :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Mar 2011, 12:00

ULK scrie:Chestia e ca, daca ne raportam la apa unde este folosit echipamentul, rauri mici si mijlocii , cum sunt Tarnavele sau multe alte rauri romanesti...s-ar putea sa fie de ajuns distanta la care se da cu bc-ul si cu o oscilanta/rotaiva de mic gramaj, eventual chiar un avantaj pentru precizia in prezentare de care se tot vorbeste(eu inca am lacune la precizie , fata de spin).
Totusi pare doar o abordare "just for fun" , dece nu daca este posibil..Nu ca ar avea un real avantaj ...
Dealtfel, multi se chinuie sa gaseasca argumente pro bc...Este neparat nevoie de el? Parerea mea e, ca nu...dar e jucarie tare faina..ar fi pacat sa nu-l avem :).

Tristian, nu folosesc rotativa deloc nici la spin, daramite la bc. Am comentat doar pe marginea pozei..unde rotativa aia minuscula pe bc cu ditai apa, nu mi s-a parut cobinatia perfecta.

copitalis balint e la voi :)..la noi , la Colojvar se zice copitalis sütő :wink:

Mah ,asa poza nu putea sa nu treaca necomentata,acuma ziceti si voi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 23 Mar 2011, 12:25

Asai Gigi, dar zi si tu macar o parere..au sau ba?
Tu, poza o consideri ca o confirmare, ca bc-ul e foarte ok la asaceva ? Eu o consider , ca si multe altele din galeria respectivului, doar o etalare de "valori", de "ia lume de acilea, ce chestii faine si scumpe am io, " ...De la mine asa se vede. Atat si nimic mai mult.

Dumitru...uite eu am dat cu rotativa la inceputuri, dar ce rasuceli de fir am mancat mi-o ajuns. Este eficienta la clean, pastrav...dar nu am putut trece de dezavantajul rasucirii nicicum. Tot voblerul e mai bun.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 23 Mar 2011, 12:29

ai avut virtej ? ori ai dat fara ?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 23 Mar 2011, 12:35

Pai singurul avantaj al bc la rotativa ar fi precizia daca ai neparat nevoie de ea si e asa stricta. Te ajuta mult si sa nu pui rotativele prin copacii de pe malul opus. Te poti opri exact la fix. Bineinteles ca la asemenea aplicatii si la spinn se pescuieste cu mulinete mici, firul oprit tot cu mana nu din manivela si multi au un control foarte bun pe scule.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 23 Mar 2011, 12:37

Adica antirasucitorul Radu este firul dacă îl folosesti cu rotative?
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 23 Mar 2011, 12:38

Chief scrie:Pai singurul avantaj al bc la rotativa ar fi precizia daca ai neparat nevoie de ea si e asa stricta. Te ajuta mult si sa nu pui rotativele prin copacii de pe malul opus. Te poti opri exact la fix. Bineinteles ca la asemenea aplicatii si la spinn se pescuieste cu mulinete mici, firul oprit tot cu mana nu din manivela si multi au un control foarte bun pe scule.
deci nu te incluzi... , ai crescut un nou organ... sinceritatea... :lol:

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 23 Mar 2011, 12:40

Rasuceste am vrut sa spun, mama lui de telefon cu auto-correct!
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 23 Mar 2011, 12:47

adica cu mono foloseste fara si vezi cum e ! :lol:

Scrie răspuns