Echipament Casting
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran

mda... bun ... si ? in poze am mai vazut si io... d´alea
deci n -am ierectii aiurea ... 
si ce vrea Nea Jiji sa zica cu asta ?
ca daca wsb team nu au d´astea sa profitam de ocazie si s-al intrebam pe unclepike cit 50 de metri da cu rotativa de 10 grame ca sa ne confirme teoria wsb ?
asta vrea Jiji ?
poi intrebal pe el nu pe mine...
si ce vrea Nea Jiji sa zica cu asta ?
ca daca wsb team nu au d´astea sa profitam de ocazie si s-al intrebam pe unclepike cit 50 de metri da cu rotativa de 10 grame ca sa ne confirme teoria wsb ?
asta vrea Jiji ?
poi intrebal pe el nu pe mine...
- semlecangheorghe
- veteran

...........Dumitre ,W.S.B.,o platit gras pe Unchiu Stiuc sa afisesze rotativa aia.............La sponsorizat cu barca ,motor,si combo....Recunosti Solul lui Andrei???
Dumitre tu mi-esti simpatic ,foc,am glumit...sper ca stii de gluma..da uite omul ala pescuieste in mod curent cu rotative,pe combo de cast....Daca nu se puteau lanasa"destul de departe",nu cred ca o facea...50de metrii,ii asa un etalon ,un punct de reper ,nu musai o tinta in sine...Da uite ca se poate cu combo de cast.....
Dumitre tu mi-esti simpatic ,foc,am glumit...sper ca stii de gluma..da uite omul ala pescuieste in mod curent cu rotative,pe combo de cast....Daca nu se puteau lanasa"destul de departe",nu cred ca o facea...50de metrii,ii asa un etalon ,un punct de reper ,nu musai o tinta in sine...Da uite ca se poate cu combo de cast.....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- kuin tauti
- veteran

nush de ce dar faza asta iar imi aduce aminte de Tudor Vreme si lengendarea lui afirmatie
Jiji io zic ca tragi prea multe concluzii dintr-o poza frumos decupata
daca tot insisti ca se pot da destul de departe... , revin cu intrebarea mea...
de ce nu faceti test ca sa vedeti cit de departe se duc ?
de ce tre sa va invirtiti in speculatii si laudarosenii cind puteti bine merci masura si vedeti cit o aveti e lunga
ca se poate cu combo cast ? poi se poate... am si io ! vo 4 !
ceci cu naluci mai marisoare face toti banii si are avantaje fata de spinn la mai multe capitole pe cind cu naluci mici si usoare spinnul e mult mai ieftin si chiar si mai eficient
acu... ca sa torn olea de gaz pi foc... la pariu cu wsb team ca io dau cu scule de musca stremer de 7 cm mai departe decit lansati voi cu cast rotativa de 10 grame ?
- semlecangheorghe
- veteran

- kuin tauti
- veteran

- kuin tauti
- veteran