Echipament Casting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Mar 2011, 21:01

da ba Chief... ca o stat cineva sa-ti analizeze avataru s-au sa-ti studieze galeria infima cind ti-o citit primele atacuri sub noul nick... :lol:

dar nah... io zic sa lasi ciocu mic si sa merji pe burta ca un guster verde ce iesti ca si asa nu te baga nimeni in seama cu gilsheava si viltoarea care o faci la capitolul clonelor si atacurilor pe la spate !

apoi inca una... poi ti-o zis omu de ce nu-ti zice Chief... ce mai vrei ?

ps: dom Doftor... nu-l mai fa timpit... ca jignesti timpiti... ,daca n-ai altceva mai bun la indemina ... spunei pe nume.. woanabe !

:lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Mar 2011, 21:33

@chief, dan tm, kuin tauti, etc
Va rog mergeti la arena si va porcaiti e pacat ca si topicu asta o plecat... pe apa sambetei
PS @dan tm in caz ca nu stii unde e arena da un click aici: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6950

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Mar 2011, 22:06

..........Mah ,io zic ca daca aveti probleme cu i.p.-urile ,este unu,Klonoiu sef ii zice,si maninca i.p.-uri si chestii d-astea pe pita la micu dejun.Va prezentati fain frumos cu o ardere de tot,sub forma unui daiwa tournament ss,musai cu rulmenti tunati,si va iexplica el cum ii cu i.p.-ul :lol: :lol: Ultima oara o reusit sa scoata din nspe mii de postari din Arad ,ca o fost una din Bucuresti.Asa ca i.p.de Timisoara- Galati,ii cam aceiasi treaba..Drept ii ca uneori ii mai da rateuri ,dintre care unele celebre cum ar fi Vali Vijelie,sau ultimul,Attila,unu saracu pa care l-o facut clona din start de nici n-o putut omu sa rasufle.Numa ca ala era un user real, ce ulterior nici n-o mai postat pe sit-ul Klonoiului sef...probabil de bine ce io picat.Aaaaa,si ultima lui isprava o fost aia ca l-o prins,tot dupa i.p. pe unu ,Cristi, ce incerca sa-i spuna barbateste ,in fata ,ce crede,despre el.Atita ca ,la capitolul barbatie-lasitate,Klonoiu asta are balanta intepenita definitiv,spre "calitatea' din urma ,si din cauza asta nici nu o avut curajul sa asculte direct ,parerea respectivului domn despre el ,asa ca l-o banat permanent.. :lol: :lol: :lol: :lol: Deci cu bune si cu rele ,apelati cu incredere la Klonoiu sef...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Mar 2011, 22:15

Gigi, nu stiu daca ma crezi sau nu, da pe site la .info n-am fost niciodata. Nu am fost curios.

Nu stiu exct nici cum functioneaza programele astea ca nu le-am facut io si chiar daca le faceam nu stiu care este marja de eroare sau daca ea exista. Nu am inventat sau mi se pare la mintea cocosului ca nu ma iau numa asa de oameni nevinovati. E absurd. Astea erau faptele. M-am mirat si io, ce sa zic.

Nu-l cunosc pe catalin66, nu pot sa-l judec, am facut o afirmatie vizavi de informatia pe care o detin. Atat. Si daca as descoperi o clona sau doua sau 20 mi-ar fi totuna. Ce as rezolva? Da cand esti luat in colimator ai vazut si tu cum e ca te aprinzi uneori. Trebe sa te mai racoresti, ce sa faci.

Cazurile patologice trebuie ignorate. Uneori, din lipsa de ocupatie ma mai fura... uneori imi pare rau de energia si timpul pierdute... asa e tara, asa ti-s oamenii. Am avut o saptamana mai lejera, ce sa zic... :lol: :lol: :lol: :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Mar 2011, 22:31

Mah io am glumit.Da serios ,dupa i.p.,nu te poti lua.Am vorbit cu cineva mai priceput si am inteles ca uneori ,retelele astea ,cind au probleme de trafic ,pot muta temporar,adresele afectate, pe alte "magistrale"informatice,pina rezolva problema acolo unde este.Si temporar ,unele i.p.-uri pot figura ca venind din oras aflat la sute de km.,dupa ce rezolva problema ,i.p.-ul mutat temporar,revine la vecehea adresa..Utilizatorul nici nu stie.Si iaca asa am "postat" din Capitala ,desi n-am calcat in viata mea pe acolo.Plus ca exista programele alea de poti sa-ti pui i.p. de unde vrei ,plus ca exista photoshopul :evil: ,.....Asa ca daca ,nu vreti sa ajungeti ca si Klonoiusef,nu va luati dupa i.p.Nu vezi ca i se spune clar ca Tu nu esti una cu U.L.K.,si el tot 'batman,batman"

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Mar 2011, 22:38

http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... c_id=13295

Dumitre ,esti prin zona???Ce vezi deosebit la poza asta??

.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Mar 2011, 22:44

Stiu ce zice, Gigi, da numa de la tine mai aud NEWS. :lol: Tot aia o tine? El stie da stii cum e, o apucat sa zica si-acuma trebe s-o tina asa ca sa aiba sens mascaradele lui. Nu i-am scris si lui o tona de postari? Poate sa zica fix ce vrea, si sa creada fix ce vrea. Ma mir ca tu te mai tii de capul lui. Ca nu pricepe o chestie e una da uite, amicu dan TM s-o suparat foc si para ca am indraznit sa-mi schimb nicku'. Poate vroia el sa si-l puna asta sau ceva de genul... Nu am habar, serios. Pe tine te-am derutat? Puteti sa-mi ziceti in continuare Tristian sau Cristi, sau "bai", ca raspund, important e ce avem de zis nu vezi doamne cu cine vorbim. Auz la el: ca vrei sa ti se zica Chief? Am motivele mele si la un momentdat o sa poata afla cei interesati da n-o sa fie niciun mare "fas".
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Mar 2011, 22:49

semlecangheorghe scrie:http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... c_id=13295

nu´s ! :lol: da de ce ma ischitesti ? e ceva deosebit la poza aia ? :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Mar 2011, 22:52

kuin tauti scrie:
semlecangheorghe scrie:http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... c_id=13295

nu´s ! :lol: da de ce ma ischitesti ? e ceva deosebit la poza aia ? :lol:
rotativa ??? :roll: :lol: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Mar 2011, 22:53

asa´i zice la aia ? :lol:

Scrie răspuns