Chief scrie: Eram oarecum intrigat nu coleric, de faptul ca apare un nobody si sare fix la gatul meu. Chiar cand il intrebam daca ii sanatos am primit mesaj privat de le un admin caruia i se parea la fel de suspect acest dan TM care s-a incurcat in explicatiile lui, ca ma cunostea el foarte bine, de pe forum bineinteles.
Mai tampitule, nu m-am luat de tine, adica de fix nimeni, m-am luat de prostia pe care ai scris-o. Si tu, ca orice diliman, ai sarit cu batman, clona, tu stii ce-o fi clona in creierii tai.
Despre IP nu stiu ce a zic decat ce stie orice om care are RDS, ca de fiecare data cand intri pe net ii dai sa se conecteze, si el isi ia o adresa. Daca acum ii dau deconectare si pe urma din nou conectare, sunt sanse foarte mari sa scriu peste doua minute de la alta adresa. Dar niciodata adresa n-o sa fie de Galati cand eu sunt la Timisoara.
Eu sunt medic de meserie, ma cunoaste lumea in orasul asta, si iti zic ca tu esti caz grav, medical vorbind. Suferi de o boala careia multi ii spun numele cu toate ca nu stiu nimic despre simptomatologia ei, pe care tu o prezinti in totalitate. Te crezi in centrul universului, toate se intampla pe lume in functie de tine, daca eu m-am inscris pe forum am facut-o ca sa-ti fac tie ceva. Delir organizat pe o perioada indelungata baiatule, adica paranoia.