Echipament Casting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Mar 2011, 19:27

Chief scrie: Grija mare la bot, puteai macar sa te opresti cand te-am avertizat si nu mai insistam sa fi tras la raspundere.
nu mai insistati ?

tu si cu mai cine ?

Chief the Boss si cu Tristian clona mica the tungsten master ?

e jenibil sa ai clona si sa te plingi de alti ca au si ei :lol: :lol: :lol: :lol: d´apoi sa-i mai si somezi si ameninti... :lol: :lol: :lol: :lol:

only you can do it ! :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Mar 2011, 19:28

Prietene, daca am gresit imi voi cere scuze public aici. Nu cred ca am lasat vreo greseala de-a mea nereparata. Altii au lasat multe greseli de-a lor nereparate. Nu-i nici o problema. Hartuiala asta in schimb e de tot rahatu. Asta cu cultu personalitatii e cam dubioasa remarca. O sa ne lamureasca mai marii forumului. Dar io stiu ca web-masteru sau ce rahat e, nu prea minte. Daca am gresit, o gresit si webmasteru si atunci toate clonele sunt in siguranta pentru ca tocmai avem un precedent, dar imi voi cere scuze oricum. Daca dreptatea e de partea mea, tu ce-ai sa faci? Ipotetic. :elkgrin:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Mar 2011, 19:32

poi o sa faca fix ce ai facut si tu ! :lol:
Chief scrie:Prietene, daca am gresit imi voi cere scuze public aici. Nu cred ca am lasat vreo greseala de-a mea nereparata. Altii au lasat multe greseli de-a lor nereparate. Nu-i nici o problema. Hartuiala asta in schimb e de tot rahatu. Asta cu cultu personalitatii e cam dubioasa remarca. O sa ne lamureasca mai marii forumului. Dar io stiu ca web-masteru sau ce rahat e, nu prea minte. Daca am gresit, o gresit si webmasteru si atunci toate clonele sunt in siguranta pentru ca tocmai avem un precedent, dar imi voi cere scuze oricum. Daca dreptatea e de partea mea, tu ce-ai sa faci? Ipotetic. :elkgrin:
poah ! iesti sclipitor ! :lol: :lol: :lol: :lol:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 21 Mar 2011, 19:48

Pai , iti spun ce o sa fac . Din momentul asta nu mai raspund la nimic legat de subiectul asta , pentru ca asa cum ti-am spus nu ma intereseaza tampeniile astea , eu chiar vreau sa intru si sa citesc ceva interesant si constructiv pe forum si chiar nu am nevoie de asa ceva dupa o zi de lucru . Si inca ceva , eu chiar ma relaxez cand merg la pescuit pentru ca nu am de demonstrat nimanui , nimic .

Ma rog la bunul Dumnezeu , sa nu ajung niciodata in halul asta de patimas .

Multa sanatate si fire intinse !!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Mar 2011, 19:54

Iti dai seama ca vine un necunoscut si se ia de mine dar nici atat nu m-a deranjat incat sa ma iau atunci de el. Daca nu s-o oprit se pare ca el e patimas nu io. Mie imi face FOARTE mare placere sa pescuiesc. 8)

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Mar 2011, 20:00

Chief scrie:Iti dai seama ca vine un necunoscut si se ia de mine dar nici atat nu m-a deranjat incat sa ma iau atunci de el. Daca nu s-o oprit se pare ca el e patimas nu io. Mie imi face FOARTE mare placere sa pescuiesc. 8)
a draqu... :lol:

adica nu te-o deranjat... dar totusi... te-o deranjat ! :lol:

asai ca nu-ti convine sa o iei pe la spate ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Mar 2011, 20:01

Da sa continuam cu echipamentul de casting. Dan TM, iti iei fire si dup-aia te uiti pe ce sa le pui, sau cum faci? Iexplica-ne si noua ca murim de curiozitate. Sau vezi ca nu se potriveste cu lanseta si stergi blanku si scri altceva pe el ca sa-ti iasa calculul? :wink:

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Mar 2011, 20:08

da da ! spunene si noua... ca sintem mai multi... me , I and my sellf :lol:

dan_Tm
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dan_Tm » 21 Mar 2011, 20:11

Chief scrie: Eram oarecum intrigat nu coleric, de faptul ca apare un nobody si sare fix la gatul meu. Chiar cand il intrebam daca ii sanatos am primit mesaj privat de le un admin caruia i se parea la fel de suspect acest dan TM care s-a incurcat in explicatiile lui, ca ma cunostea el foarte bine, de pe forum bineinteles.
Mai tampitule, nu m-am luat de tine, adica de fix nimeni, m-am luat de prostia pe care ai scris-o. Si tu, ca orice diliman, ai sarit cu batman, clona, tu stii ce-o fi clona in creierii tai.
Despre IP nu stiu ce a zic decat ce stie orice om care are RDS, ca de fiecare data cand intri pe net ii dai sa se conecteze, si el isi ia o adresa. Daca acum ii dau deconectare si pe urma din nou conectare, sunt sanse foarte mari sa scriu peste doua minute de la alta adresa. Dar niciodata adresa n-o sa fie de Galati cand eu sunt la Timisoara.
Eu sunt medic de meserie, ma cunoaste lumea in orasul asta, si iti zic ca tu esti caz grav, medical vorbind. Suferi de o boala careia multi ii spun numele cu toate ca nu stiu nimic despre simptomatologia ei, pe care tu o prezinti in totalitate. Te crezi in centrul universului, toate se intampla pe lume in functie de tine, daca eu m-am inscris pe forum am facut-o ca sa-ti fac tie ceva. Delir organizat pe o perioada indelungata baiatule, adica paranoia.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Mar 2011, 20:17

Domnule doctor, dar dace aveti dreptate de ce va enervati asa? Injurati webmasteru nu pe mine. Io am dreptul sa ma apar. De ce nu cereti o lamurire. Si io-s astronaut si uneori sunt in universului meu da nu ma iau de oameni necunoscuti. Aia e boala. Sunt mai multi dinastia pe-aici. N-o au pe-a lor sau a lor nu le place si se iau de-a lui altu. Si apropos de prostia pe care cica am spus-o, ti-a aratat omu care intreba ca i-am raspuns la obiect si tu n-ai inteles bine. Faptul ca ti-au dat halat alb nu te-a facut doctor. :arrow:

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns