Fara suparare,vipificatorul adevarat graieste

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Care "toate" ca nu inteleg : eu ceream parerea pentru voblere de maxim 40-50 poate 60 de grame dar media e in jur de 20-30 grame.nasolu scrie:@Ilarion
Fara suparare,vipificatorul adevarat graieste!Urca puterea batului spre 150 si le-mpaci pe toate!
Bombonel, asta e ambatul tau, sa-ti spuna lumea Chief? De unde era sa stiu ce nume aveai tu aici inainte sa ma inscriu eu? Mi s-a parut anapoda sa-i spun Chief unui necunoscut, care pe deasupra mai scrie si prostii.Chief scrie:Nu ma intereseaza Loomisul ala obosit de care zici tu. De aruncat tot arunca, si cu unul si cu altul, ca doar nu te-o opri nimeni, chestia e de optiune si de cum are chef fiecare daca e pana acolo. Ca io o sa zic sa nu dea numa cu 4 lb si vine unu destept si zice: bine ma, si daca io dau cu 2 lb ce are? No la o intrebare dinaia cum poti sa raspunzi? Inafara si de asta, cand dau pe lansete firul RECOMANDAT, nu blankul merge cu firul ca firul cu blankul (deci nu "e bun pentru fire..."), se refera la mono si daca se refera cumva la textil, fac mentiune: PE line sau ceva de genul asta. (vezi Evergreen TR-FR) Si mai vorbeam de lansete nu de blankuri montate vezi doamne de spinn sau de cast. Poate ne spui si cine le MONTEAZA, le duce la monta. Apa, naluca, pestele, lanseta, mulineta, firul. Asa ar fi cam normal sa alegi, in ordinea asta. Vrei sa-ti aleg eu un fir pentru Loomisul ala de dat la trena la pastrav? Tu esti om serios? Pune ce vrei dan_TM, io pe lansetele si mulinetele mele stiu ce sa pun.
Omul vroia oricum sa stie altceva:...si la asta i-am raspuns. N-ai fost tu atent.Cand am pus intrebarea referitor la cel mai indicat fir pt casting ma gandeam la acel fir care e mai indicat din punctul de vedere al evitarii perucilor.
Nu mai scoate din context si nu mai fa figuri, ca te plangeai la prima ta postare ca nici nu stii cum sa-mi spui, dar eu imi schimbasem nickul cu o saptamana inainte sa te conectezi tu, deci daca vroiai stiai foarte bine cum sa-mi spui, Tristian, Chief, Cristi, stiai ca raspund la oricare apelativ. Ori daca ai picat tu atunci pe forum imi spuneai @ Chief, cum ti-am mai zis. Te-am mai intrebat daca nu esti clona. Nu esti, asa-i?
Deci domnule dan TM sau nici nu mai stiu cum sa-ti spun... sa-ti spun catalin66? E rusinica ce faci si tu. Zau asa. Primesti si bani pentru spam? Uite Dumitre o clona veritabila ca tot iti trebuiau. N-are sange unu catalin66 sa zica ce are de zis, acuma ca au inceput meciurile din Liga Campionilor, si da lovitura libera indirecta de pe acelasi calculator din Galati si el isi zice dan TM. Adminul spune ca sansele sa nu fie clona sunt 0%. Io i-am atras atentia si i-am spus ca nu-l fac de cacao da nu s-o potolit... Mai sunt anonimi dinsatia suparati pe mine... Cred ca si pe catalin asta din Galati il arde tot ceva cu federatia si nu ne poate spune asa ca o dat un sarci dinala periculos da de gaseste el o lanseta de toata jena cu care sa-mi dea dictare... rusinica... daca 66 ala e de la anul nasterii... poti sa-ti dai mana linistit cu ranjitu astalalt, care atatia pesti o vazut de cate ori ai fost tu in Timisoara... Auzi la ei, oameni batrani...Astia doi au scris niste mesaje de la acelasi computer. Sunt foarte putine sanse sa nu fie clone, unul de la Timisoara si celalalt din Galati cu aceeasi adresa IP.
Dilimane, s-a terminat iarna si vrei sa mai dai la copca asa ca minti de ingheata apele? Eu sunt din Timsioara, scriu din Timisoara, de pe abonamentul meu Rds facut la Timisoara. Nu putea nici un admin sa-ti spuna ca scriu din Galati, decat daca si-a batut joc de tine ca sa te faca de ras.Chief scrie:Mie mi se pare ca tu ai o problema cu mine, poate le explici moderatorilor sau adminului cum tu si dan TM scrieti de la fix aceeasi adresa IP, din Galati, care poate fi detectata daca te chinui, pana la strada si numar. Pe mine sincer nu ma intereseaza dar e urat. Te-ai si sesizat repede, cred ca asteptai replica mea. Esti cel putin suspect daca nu vinovat si as vrea EU o explicatie. Iti repet, un admin mi-a scris mp ca sansele ca tu si dan TM sa fiti aceeasi persoana sunt maxime. Poate ne pune si dovada aici dar nu as vrea sa il implic