Nu ma intereseaza Loomisul ala obosit de care zici tu. De aruncat tot arunca, si cu unul si cu altul, ca doar nu te-o opri nimeni, chestia e de optiune si de cum are chef fiecare daca e pana acolo. Ca io o sa zic sa nu dea numa cu 4 lb si vine unu destept si zice: bine ma, si daca io dau cu 2 lb ce are? No la o intrebare dinaia cum poti sa raspunzi? Inafara si de asta, cand dau pe lansete firul RECOMANDAT, nu blankul merge cu firul ca firul cu blankul (deci nu "e bun pentru fire..."), se refera la mono si daca se refera cumva la textil, fac mentiune: PE line sau ceva de genul asta. (vezi Evergreen TR-FR) Si mai vorbeam de lansete nu de blankuri montate vezi doamne de spinn sau de cast. Poate ne spui si cine le MONTEAZA, le duce la monta. Apa, naluca, pestele, lanseta, mulineta, firul. Asa ar fi cam normal sa alegi, in ordinea asta. Vrei sa-ti aleg eu un fir pentru Loomisul ala de dat la trena la pastrav? Tu esti om serios? Pune ce vrei dan_TM, io pe lansetele si mulinetele mele stiu ce sa pun.
Omul vroia oricum sa stie altceva:
Cand am pus intrebarea referitor la cel mai indicat fir pt casting ma gandeam la acel fir care e mai indicat din punctul de vedere al evitarii perucilor.
...si la asta i-am raspuns. N-ai fost tu atent.
Nu mai scoate din context si nu mai fa figuri, ca te plangeai la prima ta postare ca nici nu stii cum sa-mi spui, dar eu imi schimbasem nickul cu o saptamana inainte sa te conectezi tu, deci daca vroiai stiai foarte bine cum sa-mi spui, Tristian, Chief, Cristi, stiai ca raspund la oricare apelativ. Ori daca ai picat tu atunci pe forum imi spuneai @ Chief, cum ti-am mai zis. Te-am mai intrebat daca nu esti clona. Nu esti, asa-i?