Echipament Casting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 08 Feb 2011, 15:46

Leba scrie:No, daca o sa castige ce am propus io mai sus, sigur dai o zama maturata in butoi de dud, vro doi anisori, asa...
Si nush de ce, da cred ca n-ai sa regreti alegerea... :wink:
Daca am zis ca dau, dau :lol:

In aceasta etapa am ales shimano citica 201E .
Mulineta este de la un coleg de forum, in stare excelenta, pret bun.
Pe viitor nu se stie, asa ca discutia ramane deschisa, poate mai crestem bugetul si mai coboram gramajul, spre M.
Imagine

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Feb 2011, 19:01

No, pe alea scrie Zillion domnu Pop!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 08 Feb 2011, 19:19

Chief scrie:No, pe alea scrie Zillion domnu Pop!
Pentru asta trebuie sa strang tare cureaua :lol:
Imagine

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 09 Feb 2011, 00:40

vasilepop_65 scrie:
Chief scrie:No, pe alea scrie Zillion domnu Pop!
Pentru asta trebuie sa strang tare cureaua :lol:
La fel si eu :lol: :lol:
Until next time....Tight Lines!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 09 Feb 2011, 11:11

@ Cristi
Ai dreptate, dar probabil o sa folosesc maxim 10 zile pe an si in rest o sa stea in dulap sau in garaj ... nu ar fi o problema, daca nu as avea ce sa fac cu 300 Usd, dar asa...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Feb 2011, 11:14

Am inteles dar m-am gandit cand ai spus "un sezon", ca anul viitor vrei sa iti iei altceva... De ce numai 10 zile/an?!?!

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 09 Feb 2011, 11:30

Chief scrie:Am inteles dar m-am gandit cand ai spus "un sezon", ca anul viitor vrei sa iti iei altceva... De ce numai 10 zile/an?!?!
Stiuci mari nu prea sunt in zona noastra, si nu am timp liber sa caut in zone mai indepartate ... deocamdata raman la avati si la mustaciosii ....

dan_Tm
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dan_Tm » 09 Feb 2011, 14:50

Ma un Tristian... custom, ca tot nu stiu cum sa-ti zic, ai zis sau n-ai zis "Nu as spune ca tine de echipament (spinning sau casting) alegerea firului, cat de naluca, jig, vobler, lingura... "? Inseamna sau nu inseamna ca nu conteaza cand alegi firul daca un blank e montat de spin sau de cast?
De-aia ti-am zis de Loomis CR 842-2, care e dat ca bun pentru fire de 4-8lb dar si la alea de 4 trebuie sa ai grija mare. Iti dai si tu seama ca acelasi blank, montat pentru spinning, arunca fara grija si cu fire de 2lbs, chiar daca are tot rating 4-8lbs la producator?
Ramane ca nu-i cum ziceai tu, si ca depinde si de echipament (spin sau cast) ce fir alegi?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Feb 2011, 16:10

Nu ma intereseaza Loomisul ala obosit de care zici tu. De aruncat tot arunca, si cu unul si cu altul, ca doar nu te-o opri nimeni, chestia e de optiune si de cum are chef fiecare daca e pana acolo. Ca io o sa zic sa nu dea numa cu 4 lb si vine unu destept si zice: bine ma, si daca io dau cu 2 lb ce are? No la o intrebare dinaia cum poti sa raspunzi? Inafara si de asta, cand dau pe lansete firul RECOMANDAT, nu blankul merge cu firul ca firul cu blankul (deci nu "e bun pentru fire..."), se refera la mono si daca se refera cumva la textil, fac mentiune: PE line sau ceva de genul asta. (vezi Evergreen TR-FR) Si mai vorbeam de lansete nu de blankuri montate vezi doamne de spinn sau de cast. Poate ne spui si cine le MONTEAZA, le duce la monta. Apa, naluca, pestele, lanseta, mulineta, firul. Asa ar fi cam normal sa alegi, in ordinea asta. Vrei sa-ti aleg eu un fir pentru Loomisul ala de dat la trena la pastrav? Tu esti om serios? Pune ce vrei dan_TM, io pe lansetele si mulinetele mele stiu ce sa pun.

Omul vroia oricum sa stie altceva:
Cand am pus intrebarea referitor la cel mai indicat fir pt casting ma gandeam la acel fir care e mai indicat din punctul de vedere al evitarii perucilor.
...si la asta i-am raspuns. N-ai fost tu atent.

Nu mai scoate din context si nu mai fa figuri, ca te plangeai la prima ta postare ca nici nu stii cum sa-mi spui, dar eu imi schimbasem nickul cu o saptamana inainte sa te conectezi tu, deci daca vroiai stiai foarte bine cum sa-mi spui, Tristian, Chief, Cristi, stiai ca raspund la oricare apelativ. Ori daca ai picat tu atunci pe forum imi spuneai @ Chief, cum ti-am mai zis. Te-am mai intrebat daca nu esti clona. Nu esti, asa-i?

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 23 Feb 2011, 14:27

Un prieten vrea sa-si achizitioneze un combo de casting.

Vrea sa-l foloseasca doar la pescuitul stiucii cu jerkbait-uri (Salmo Slider, Strike Pro Baby Buster/Buster Jerk, Zalt-uri, Savage Gear...etc).
Sa zicem ca greutatile nalucilor care le va pescui sunt cuprinse intre 15-20 de grame si 50-60 de grame.

La lansete se orientase spre :
- http://www.koederwahnsinn.de/shop/show_ ... ts_id/4462

La mulinete :
- http://www.koederwahnsinn.de/shop/show_ ... ts_id/4472
- http://www.koederwahnsinn.de/shop/show_ ... ts_id/4476
altcineva recomandase :
- http://www.koederwahnsinn.de/shop/show_ ... ts_id/3973

sau combo-ul asta :

http://translate.google.com/translate?h ... bace604ec2

Nu a mai pescuit pana acum la stilul asta.

Alte propuneri ?

Mersi
www.pentrupescuit.ro

Scrie răspuns