Echipament Casting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
-eu am o daiwa alphas 103L si ca sa-i scot tamburul trebuie doar sa desfac un surub si astel iasa "side plate-ul" si apoi tamburul nu e complicat deloc.. la shimano nu stiu cum e ca nu posed si nici nu am vazut la nimeni pe care cunosc.georcaef scrie:hai sa-mi satisfac si eu o curiozitate:
la o mulineta shimano gen curado, sa scoti tamburul afara e o operatiune la fel de laborioasa ca si la daiwa, unde trebuie sa desfaci inclusiv manivela si toate draciile din ea sau e relativ usor ca la abu c3, unde desfaci capacul lateral si tragi afara tamburul ????
- kuin tauti
- veteran
nu ma Chief !
uite ca nam avut timp sa postez fix in urma lui ca sa se inteleaga... si postez din nou citindul... , e ok acu ?
uite ca nam avut timp sa postez fix in urma lui ca sa se inteleaga... si postez din nou citindul... , e ok acu ?
adriancean scrie:La frana magnetica,pastilele(mai exact magnetii) se inlocuiesc in timp ca la Shimano(Curado) am observat ca o data cu mulineta sunt livrate 2 seturi de pini,de asta intreb...isi pierd in timp propietatile magnetice?
kuintautti scrie:neah... tu amu iti dai seama cit de distiapta o fo intrebarea ta si acu incerci sa inventezi ceva si mai dishtiept , sa deviezi ...dar o dai in diverse
![]()
pot sa-ti raspund si acolo... dar ce rost ar avea daca mereu schimbi intrebarea ?
- kuin tauti
- veteran