Echipament Casting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Mitrutz, mie imi place la tine ca te `deranjeaza` o anumita categorie de oameni mai tineri de altfel ca si tine, sincer este o dilema pentru mine de ce kkt nu te baneaza astia dar deh duci mocila la absolut asa cum se cere, te iei de unii deoarece ti-ai dorit sa fi fost si tu asa in tineretze? tinerentze in care ai fost afundat poate datorita conjuncturii, nu are sens man, impaca-te cu tine asa cum esthi, imi cer scuze poate am punctat prea elevat anumite aspecte si nu le intelegi, sa fi iubit si dute prinde pastravi si lasa aberatziile man...
poate te intrebi cine sunt!, sun io Empthy ce-l ce ti-a tras-o..
Pah..
poate te intrebi cine sunt!, sun io Empthy ce-l ce ti-a tras-o..
Pah..
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
what the f... Dumitre?!m-am prins ca te-ai prins... ca la o adica... on your turf te fac pe tine " gay " sa arati ca un poponar de rind... si deci ai renuntat la idee
citatul e din tine, ...apropos de incoerenta de care vorbeai...
Te las totusi in pace, vad ca te cunoaste toata lumea, io nu te-am cunoscut... stii aia cu plopii fara sot, amu te cunosc si io, fii pe pace...
Mult servus!

- kuin tauti
- veteran
Apoi tie, ca esti mai de la tzara, iti fac o favoare, o sa sun personal la ferrari sa le zic sa-si dea foc la masini si uzina ca Dumitru nu le poate inghiti... fac io asta pentru tine, si apoi tu sa stai geana pe telefon ca imediat ce sun in Italia te sun pe tine sa-ti zic ce-am vorbit cu baietii, ok?
@Leba, in sfarsit am terminat. Dumitru se demonstreaza singur de-acuma, si ce poate si ce nu, nu mai e "on parole", n-are nici toate organele cum zice... cred ca de aia o recurs la baietei. Nu-i bai Dumitre, io n-am prejudecati. Nu mi-am schimbat parerea despre tine, stai linistit. E ok sa te simti mai singur...

@Leba, in sfarsit am terminat. Dumitru se demonstreaza singur de-acuma, si ce poate si ce nu, nu mai e "on parole", n-are nici toate organele cum zice... cred ca de aia o recurs la baietei. Nu-i bai Dumitre, io n-am prejudecati. Nu mi-am schimbat parerea despre tine, stai linistit. E ok sa te simti mai singur...

- kuin tauti
- veteran
OFFF.Am crezut sa voi spinari sunteti mai educati dar sunteti
ca noi crapari, caterinca si mistouri si raspunsuri sapte, noua.
Nici nu am inceput sa pescuiesc pe stilul casting si cred ca ma las.
Am invatat tot. Mai studiez pina se dezgheatza garla, ce fire, ce naluci....
ghiatza-i groasa.
Fara suparare.

ghiatza-i groasa.
Fara suparare.

Eeee, prostii, cum sa fim educati? vrajeala!marian.c scrie:OFFF.Am crezut sa voi spinari sunteti mai educati dar sunteti
ghiatza-i groasa.
Fara suparare.![]()
![]()
Deci noi spinarii si baitcastorii suntem cei mai needucati dintre pescari, trust me...
Auzi, da tu chiar ai vrut sa pescuiesti la casting?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team