Echipament Casting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
tristiane... ai magia ... from behind...
ti se pare ca sti ceva despre mine... dar de fapt ca si la alte capitole... pescuit etc.. nu sti nik
beutura preferata e coniacu
Nu mi se pare ca stiu ceva despre tine, spuneam ce se vede de la distanta de la care tu vezi si cum pescuiesc oamenii, am spus cam ce vede toata lumea.
Nu ma intereseaza persoana ta, si nu trebuie sa fiu nici funny, nici subtil, nici nicicum numa de dragul tau.

Tot vorbesti de fetite, behind, fericire, esti unul din baietii veseli fara prejudecati sexuale? Vrei sa-ti faci un tunning la esapament sau o clisma custom si nu stii cum sa ne spui?

- kuin tauti
- veteran
te simti agasat from behind ?Tristian scrie:Nu mi se pare ca stiu ceva despre tine, spuneam ce se vede de la distanta de la care tu vezi si cum pescuiesc oamenii, am spus cam ce vede toata lumea.
Nu ma intereseaza persoana ta, si nu trebuie sa fiu nici funny, nici subtil, nici nicicum numa de dragul tau.Is cum vrea muschii mei.
Tot vorbesti de fetite, behind, fericire, esti unul din baietii veseli fara prejudecati sexuale? Vrei sa-ti faci un tunning la esapament sau o clisma custom si nu stii cum sa ne spui?
hai lasa vrajeala si deschide subiect cu peisaje... pardon poze... nah in sabii sa ne taiem in ciorachi sa ne mirosim

Sunteti de arena, zau asa...
Cine a inceput primul sa renunte primul. Citat din marele filozof Leba.
ontopic:
Maine ies cu castu la pesti. Vreau sa fac rost de-un DSLR sa fac nejte poze megabengoase cu comboul meu de baitcast cu care sa-i oftic pe toti aia care nuj permit o Baracuda.
Pesti nu cred ca vreau sa prind, ce rost are? am prins destui. de fapt nici nu cred ca o sa lansez, pur si simplu ma voi plimba printre ceilalti pescari care o sa plezneasca de invidie la vederea pretiosului
bag niste simulari de lanseu printre ei... in rest doar shooting.
Cre' ca-mi iau si bocancii aia pi.zdosi pe care scrie mare Cabelas, sa se vada cine are, pa sistem.
Oare pe ce culori sa merg la pantaloni/geaca/fes? O sa fie noros, ce credeti?

Cine a inceput primul sa renunte primul. Citat din marele filozof Leba.
ontopic:
Maine ies cu castu la pesti. Vreau sa fac rost de-un DSLR sa fac nejte poze megabengoase cu comboul meu de baitcast cu care sa-i oftic pe toti aia care nuj permit o Baracuda.

Pesti nu cred ca vreau sa prind, ce rost are? am prins destui. de fapt nici nu cred ca o sa lansez, pur si simplu ma voi plimba printre ceilalti pescari care o sa plezneasca de invidie la vederea pretiosului

Cre' ca-mi iau si bocancii aia pi.zdosi pe care scrie mare Cabelas, sa se vada cine are, pa sistem.

Oare pe ce culori sa merg la pantaloni/geaca/fes? O sa fie noros, ce credeti?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- kuin tauti
- veteran
asta e copil...
vorba unui amic... unu de asta care scrie gratis fiecare al cincilea articol la virsta lui inca mai crede ca poate face pe altii din... cuvinte... caci la pescuit chiar n-are nici o sansa
mey Tristiane... you can only get across a point... si omu recunoaste adevar in spusele tale ori ba
dar tu ori te-ai uitat prea des la mission imposible ori you´f tuch yourself in anapropieit placeis to often de nu mai vezi asta
vorba unui amic... unu de asta care scrie gratis fiecare al cincilea articol la virsta lui inca mai crede ca poate face pe altii din... cuvinte... caci la pescuit chiar n-are nici o sansa
mey Tristiane... you can only get across a point... si omu recunoaste adevar in spusele tale ori ba
dar tu ori te-ai uitat prea des la mission imposible ori you´f tuch yourself in anapropieit placeis to often de nu mai vezi asta
Dumitre, daca vroiam il deschideam deja, sau nu te-ai prins? Ai muscat vreo cateva hapuri pe-aicia si zici de altii ca-s copii. N-am scris pentru geniile ca tine la care li se despica textilu-n cinspe si mai bine gratis la cererea prietenilor decat sa ma screm ca tine sa iasa vreo ineptie sau impins de la spate... probabil ca "amicu" ala a tau era de-o teapa cu tine, sau o fi fost la pescuit cu mine si mi-o bagat pesti in traista, ..daca o exista si-ala (stii tu, amicu')... mai vezi tu din ce "punct" il privesti... sau va priviti... te cam gadila asta cu baieteii, nu te comporti prea genuin, am atins si aici un punct sensibil? Ti-i frica sa nu ramana magareata pe tine ca te desconspirezi? Misionar imposibil ce esti...kuintautti scrie:te simti agasat from behind ?Tristian scrie:Nu mi se pare ca stiu ceva despre tine, spuneam ce se vede de la distanta de la care tu vezi si cum pescuiesc oamenii, am spus cam ce vede toata lumea.
Nu ma intereseaza persoana ta, si nu trebuie sa fiu nici funny, nici subtil, nici nicicum numa de dragul tau.Is cum vrea muschii mei.
hai lasa vrajeala si deschide subiect cu peisaje... pardon poze... nah in sabii sa ne taiem in ciorachi sa ne mirosim

@Leba... nu ma pot abtine, chiar imi pare rau... da nu pot
Si apropos de Lema ta,

Suna asa: Printr-un punct de vedere absurd (al lui Dumitru) exterior unei drepte date de topic, trece o singura paralela la dreapta topicului, si aia e interventa lui Dumitru.
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran