Echipament Casting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
Am mai avut si alte treburi, ca majoritate oamenilor, seducatorule, mi se pare normal... ti-ai belit mult ochii asteptandu-ma, parazit de forum mic si abandonat
Simteai nevoia sa zici ceva?
Cum se comporta gagicile seduse si parasite? Vrei sa vorbim despre asta, psihologu psihologilor ce esti tu. Cred ca te comporti tu ca una careia i se da prea mare atentie. Razvan are experienta mai mare la GAGICI ca tine si o stiut sa te lase la timp in pace sa-ti bati gura, io mi-am mai pus un pic mintea cu tine dar stai linistit, nu se va mai prea repeta, numai cand vad ca-ti ating un punct sensibil...
Ti-am zis ca te sunam noi... de ce esti insistenta?
@Tavi, poti sa faci si tu un film, mai mic...
Simteai nevoia sa zici ceva?
...mai zi-ne, te rugam!putere mai mare
fiabilitate mai mare
fir mai gros
capacitate mai mare
pret mai mic
etc
bine... nu la toate fineturile... ci la de astea mai clasice
acu ... care vrea sa traga cu tunu dupa tintari n-are decit...
dar care da la ceva pesti mai seriosi si foloseste in mod normal anumite naluci si greutatile potrivite are doar de cistigat caci are avantaje fata de spinn
vrei sa dai cu din alea inerte nu te ajuta nici mama dc-ului care costa 700 de dolari
pe cind de pe cel mai eftin spinn de la benzinarie se desira firu nene
Cum se comporta gagicile seduse si parasite? Vrei sa vorbim despre asta, psihologu psihologilor ce esti tu. Cred ca te comporti tu ca una careia i se da prea mare atentie. Razvan are experienta mai mare la GAGICI ca tine si o stiut sa te lase la timp in pace sa-ti bati gura, io mi-am mai pus un pic mintea cu tine dar stai linistit, nu se va mai prea repeta, numai cand vad ca-ti ating un punct sensibil...

Ti-am zis ca te sunam noi... de ce esti insistenta?

@Tavi, poti sa faci si tu un film, mai mic...
- kuin tauti
- veteran
Pai da. Singurul domeniu in care am comis-o si eu la una cu fundu' in sus e la jerkbait... Si-am luat una clasica. Un Abu C4, sa tina la tavaleala...kuintautti scrie:putere mai mare
fiabilitate mai mare
fir mai gros
Dar de tavalit o tavalesc de pe la 30g in sus... La greutati dintr-astea se justifica acest tip de echipament chiar si in viziunea mea. In rest, insa, am dubiile mele... Puteti voi sa le spuneti si prejudecati...

Apropos, kuinta', tu cu ce gramaje dai cu "fiabilele" tale?
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- kuin tauti
- veteran
cu ultra mag-ul am dat cu jig de 18-19 grameMusti scrie:Pai da. Singurul domeniu in care am comis-o si eu la una cu fundu' in sus e la jerkbait... Si-am luat una clasica. Un Abu C4, sa tina la tavaleala...kuintautti scrie:putere mai mare
fiabilitate mai mare
fir mai gros
Dar de tavalit o tavalesc de pe la 30g in sus... La greutati dintr-astea se justifica acest tip de echipament chiar si in viziunea mea. In rest, insa, am dubiile mele... Puteti voi sa le spuneti si prejudecati...![]()
Apropos, kuinta', tu cu ce gramaje dai cu "fiabilele" tale?
cu restul dau bine merci de la 25 de grame in sus cu monofilament si joarda de 9 chicioare
peste 80 de grame deja e olea neplacut dar merge..., nah deja tre sa dai ... altfel ( nu stiu sa mi-o iexplic altfel... dar greutatea aia asa mare aplica tamburului un start initial prea brusc... , tre dat mai lent... mai continuu mai cu grija sau nush cum sa iexplic )
pe la 40-45 grame cu mono ( mai subtire de 0,4 nu am folosit niciodat ) imi e cel mai usor si placut de pescuit cu 5600-7000-miul
Si daca n-ai avea de pescuit decat de la alea 18-19g in jos, poate chiar mult mai jos, cum ti-ai tine mulineta?kuintautti scrie: cu ultra mag-ul am dat cu jig de 18-19 grame
cu restul dau bine merci de la 25 de grame in sus cu monofilament si joarda de 9 chicioare...
Pai cam da... Si nu tin neaparat sa-l fac pe-al doilea... Tre' sa ma convinga cineva...Sorin scrie:...primu pas l-ai facut

Acu', daca tu consideri ca primul pas o fo' ala cand am admis c-as putea avea prejudecati, atunci se cheama ca pe al doilea l-am facut cand mi-am luat echipament de jerk cu mulineta de baitcasting... Si atunci nu-mi vine sa fac pasul trei, na... Sunt foarte indulgent in seara asta...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- kuin tauti
- veteran
poi cred ca se intelege din urmatorul citat..Musti scrie: Si daca n-ai avea de pescuit decat de la alea 18-19g in jos, poate chiar mult mai jos, cum ti-ai tine mulineta?
kuintautti scrie:vrei sa dai cu din alea inerte nu te ajuta nici mama dc-ului care costa 700 de dolari
pe cind de pe cel mai eftin spinn de la benzinarie se desira firu nene
sa nu se inteleaga gresit... io am bani si imi permit azi un shimano calais sau antares dc dar nu-i vad rostul cind aceiasi treba o fac cu cel mai banal UL spinn
da... castul are avantajele si rostul lui dar nu oriunde si nu oricind
acu doar ma repet...., lamurit ?
- kuin tauti
- veteran