Echipament Casting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 20 Ian 2011, 14:14

daca ai ridicato la nivel de religie nici doftori n-au ce sa-ti mai faca ! :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 20 Ian 2011, 14:14

ai uitat sa citezi faza aia in care simti nevoia sa zici ceva... , orice ! numa sa zici si tu ceva... afectatule ! caci te comporti ca o gagica sedusa si parasita

sa nu zici ca de aseara si pina azi deja te simti neglijat ?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 20 Ian 2011, 14:33

Am mai avut si alte treburi, ca majoritate oamenilor, seducatorule, mi se pare normal... ti-ai belit mult ochii asteptandu-ma, parazit de forum mic si abandonat

Simteai nevoia sa zici ceva?
putere mai mare
fiabilitate mai mare
fir mai gros
capacitate mai mare
pret mai mic

etc

bine... nu la toate fineturile... ci la de astea mai clasice

acu ... care vrea sa traga cu tunu dupa tintari n-are decit...

dar care da la ceva pesti mai seriosi si foloseste in mod normal anumite naluci si greutatile potrivite are doar de cistigat caci are avantaje fata de spinn

vrei sa dai cu din alea inerte nu te ajuta nici mama dc-ului care costa 700 de dolari
pe cind de pe cel mai eftin spinn de la benzinarie se desira firu nene
...mai zi-ne, te rugam!

Cum se comporta gagicile seduse si parasite? Vrei sa vorbim despre asta, psihologu psihologilor ce esti tu. Cred ca te comporti tu ca una careia i se da prea mare atentie. Razvan are experienta mai mare la GAGICI ca tine si o stiut sa te lase la timp in pace sa-ti bati gura, io mi-am mai pus un pic mintea cu tine dar stai linistit, nu se va mai prea repeta, numai cand vad ca-ti ating un punct sensibil... ;)

Ti-am zis ca te sunam noi... de ce esti insistenta? :arrow:

@Tavi, poti sa faci si tu un film, mai mic...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 20 Ian 2011, 14:39

ce putea sa faca si ala ? sa ma imite ca tine ?

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 20 Ian 2011, 21:28

kuintautti scrie:putere mai mare
fiabilitate mai mare
fir mai gros
Pai da. Singurul domeniu in care am comis-o si eu la una cu fundu' in sus e la jerkbait... Si-am luat una clasica. Un Abu C4, sa tina la tavaleala...
Dar de tavalit o tavalesc de pe la 30g in sus... La greutati dintr-astea se justifica acest tip de echipament chiar si in viziunea mea. In rest, insa, am dubiile mele... Puteti voi sa le spuneti si prejudecati... :lol:

Apropos, kuinta', tu cu ce gramaje dai cu "fiabilele" tale?
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Ian 2011, 21:36

[quote="Musti"][. In rest, insa, am dubiile mele... Puteti voi sa le spuneti si prejudecati... :lol:
[quote]

primu pas l-ai facut :lol:
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 20 Ian 2011, 22:35

Musti scrie:
kuintautti scrie:putere mai mare
fiabilitate mai mare
fir mai gros
Pai da. Singurul domeniu in care am comis-o si eu la una cu fundu' in sus e la jerkbait... Si-am luat una clasica. Un Abu C4, sa tina la tavaleala...
Dar de tavalit o tavalesc de pe la 30g in sus... La greutati dintr-astea se justifica acest tip de echipament chiar si in viziunea mea. In rest, insa, am dubiile mele... Puteti voi sa le spuneti si prejudecati... :lol:

Apropos, kuinta', tu cu ce gramaje dai cu "fiabilele" tale?
cu ultra mag-ul am dat cu jig de 18-19 grame
cu restul dau bine merci de la 25 de grame in sus cu monofilament si joarda de 9 chicioare

peste 80 de grame deja e olea neplacut dar merge..., nah deja tre sa dai ... altfel ( nu stiu sa mi-o iexplic altfel... dar greutatea aia asa mare aplica tamburului un start initial prea brusc... , tre dat mai lent... mai continuu mai cu grija sau nush cum sa iexplic )

pe la 40-45 grame cu mono ( mai subtire de 0,4 nu am folosit niciodat ) imi e cel mai usor si placut de pescuit cu 5600-7000-miul

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 21 Ian 2011, 00:05

kuintautti scrie: cu ultra mag-ul am dat cu jig de 18-19 grame
cu restul dau bine merci de la 25 de grame in sus cu monofilament si joarda de 9 chicioare...
Si daca n-ai avea de pescuit decat de la alea 18-19g in jos, poate chiar mult mai jos, cum ti-ai tine mulineta?
Sorin scrie:...primu pas l-ai facut :lol:
Pai cam da... Si nu tin neaparat sa-l fac pe-al doilea... Tre' sa ma convinga cineva... :D
Acu', daca tu consideri ca primul pas o fo' ala cand am admis c-as putea avea prejudecati, atunci se cheama ca pe al doilea l-am facut cand mi-am luat echipament de jerk cu mulineta de baitcasting... Si atunci nu-mi vine sa fac pasul trei, na... Sunt foarte indulgent in seara asta... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Ian 2011, 00:44

Musti scrie: Si daca n-ai avea de pescuit decat de la alea 18-19g in jos, poate chiar mult mai jos, cum ti-ai tine mulineta?
poi cred ca se intelege din urmatorul citat..
kuintautti scrie:vrei sa dai cu din alea inerte nu te ajuta nici mama dc-ului care costa 700 de dolari
pe cind de pe cel mai eftin spinn de la benzinarie se desira firu nene

sa nu se inteleaga gresit... io am bani si imi permit azi un shimano calais sau antares dc dar nu-i vad rostul cind aceiasi treba o fac cu cel mai banal UL spinn

da... castul are avantajele si rostul lui dar nu oriunde si nu oricind

acu doar ma repet...., lamurit ?

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Ian 2011, 00:48

sory ! edit ... postat de doo ori

Scrie răspuns