Ia vezi, unu care vrea sa pescuiasca cu baitcast si intra cu search pe-aici, peste ce crezi ca da? Iti spun eu, probleme!

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
corectleba scrie:"Ingrijorarile" tot din prejudecati si paradigme pleaca, Sorine![]()
Ia vezi, unu care vrea sa pescuiasca cu baitcast si intra cu search pe-aici, peste ce crezi ca da? Iti spun eu, probleme!de genul celor pe care le-ai enuntat mai sus: lungime lanseu vs. greutati si alti parametri, peruci, "am castuit doo luni da m-am lasat ca nu pot s-ajung unde trebe" etc
perucile da , lungimea lanseului nu .....daca peruci light mai faci din cand in cand ....lungimea lanseurilor nu va mai deveni nici problema nici ingrijorareTavi scrie:bah, stati un pic...
perucile si lungimea lanseurilor sunt realitati la cast
ai nevoie de ceva exercitiu si trebe sa intelegi niste chestii despre sculele de cast ca sa treci peste ele si sa pescuiesti relaxat.
unii chiar au renuntat la cast din pricina lor
e drept ca sunt probleme rezolvabile, dar tot probleme reale sunt, nu doar prejudecati si bla bla
Da, numai ca acolo nu ai alternativa... Vrei sa pui musca pe apa, tre' sa dai cu snurul... Ca sa arunc un vobler, in schimb, poti s-o fac cu mulineta in sus sau cu ea in jos... Si stau sa ma intreb si acuma (ca inca nu m-am lamurit) de ce as alege calea mai anevoioasa... Si care ma mai si limiteaza in a folosi naluci mai greute neaparat...Sorin scrie:...si la flay care cere cea mai multa tehnica de lanseu , trebe invatat ....
depinde Musti ,Musti scrie:Da, numai ca acolo nu ai alternativa... Vrei sa pui musca pe apa, tre' sa dai cu snurul... Ca sa arunc un vobler, in schimb, poti s-o fac cu mulineta in sus sau cu ea in jos... Si stau sa ma intreb si acuma (ca inca nu m-am lamurit) de ce as alege calea mai anevoioasa... Si care ma mai si limiteaza in a folosi naluci mai greute neaparat...Sorin scrie:...si la flay care cere cea mai multa tehnica de lanseu , trebe invatat ....
Io cred ca orice pescar intreg la minte stie ca e o performanta sa dai 50 de m cu naluci pana in fo 20 de grame cu orice tip de echipament
...acuma nu stiu daca glumea sau era doar fudul ca sunt prea afectat si nu ma prea inteleg cu oamenii care nu se iau nici pe ei in serios...te deranjeaza mistourile ? cine te pune sa umbli cu mitza in sac si ghiarele afara ?
In rest, daca vinzi castraveti gradinarului, e posibil ca motivul sa fie faptul ca, are niste castraveti de toata jena...puah poi nu ma iau io in serios