Eu vorbesc despre MM 2, cea de crap.... si daca stau bine sa ma gandesc.... cam peste tot distanta dintre maluri este peste 120m .... singura zona unde este mai ingusta, este cea aproape de padureNemernic scrie:Undeva la mijloc, intre bariera si padure... pe cotul acelamarian.c scrie:Off topic.
Scuze,care stuf?Iar 130-140m pe Moara sunt la bariera, restu* pina-n suta.
Nu contrazic aruncarea nimanui dar 100m este din poart-n poarta pe stadion si e ceva distanta.
Echipament Casting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Ma distreaza teribil ,,ingrijorarile'' celor care incearca sa pescuiasca la cast , de genul ; ba da io cu castu nu pot sa dau departe , castu nu arunca cat spinu .....cat pot sa dau cu castul , cat de departe ?....tu cat de deaprte dai cu castul ?
raspuns , nitel in spiritul unei replici din BALANTA : dau fix si exact atat cat imi trebuie ....nici mai mult da nici mai putin
deci , pt cei ce vor sa pescuiasca la cast , ei trebuie sa fie preocupatio de pescuit nu de lanseuri si de lungimea acestora
cu un minim de exercitiu si ajutati de baitcastorele mult mei performante din ziua de azi , nu e greu deloc
trecand direct strict la lungimea lanseurilor , spin versus baitcast , ....depinde
pt fanii spin : recordul la lanseu s-a facut cu baitcast
pt fanii baitcast : la spin e mult mai usor sa lansezi , spinu permite orice ,,porcarii '' ca firu iese de pe tembur si se duce ...unde , nu mai conteaza , e bine si acolo
pt fanii spin : ca precizie n-o sa dai niciodata mai precis cu spinu decat cu castu ....
pt fanii baitcast :....portanta nalucii nu conteaza la spin ca nu faci peruci , la baitcast , mai strangi din frane
pt fanii spin : ia incercat sa lansati cu fire groase
etc etc.....deci e o disputa nverending ...
esential : pt fanii spin ....de cate ori in pescuit va infigeti in lanseta de spin din toti rarunchii sa dati caaaaaaaat mai departe ?
....la distanta pescuiesti mult mai greu si ineficient
cand bate vantu din fata , la spin nu dai mai departe decat la cast ...pe probate....diferenta e ca la spin nu ai grija perucilor
50 m ?....
e la fel de greu de atins dar nicidecum imposibil si la spin si la cast deci relax ....
lungimea lansetei e iar fa importanta ...
si portanta nalucii la fel ....
raspuns , nitel in spiritul unei replici din BALANTA : dau fix si exact atat cat imi trebuie ....nici mai mult da nici mai putin

deci , pt cei ce vor sa pescuiasca la cast , ei trebuie sa fie preocupatio de pescuit nu de lanseuri si de lungimea acestora
cu un minim de exercitiu si ajutati de baitcastorele mult mei performante din ziua de azi , nu e greu deloc
trecand direct strict la lungimea lanseurilor , spin versus baitcast , ....depinde

pt fanii spin : recordul la lanseu s-a facut cu baitcast

pt fanii baitcast : la spin e mult mai usor sa lansezi , spinu permite orice ,,porcarii '' ca firu iese de pe tembur si se duce ...unde , nu mai conteaza , e bine si acolo

pt fanii spin : ca precizie n-o sa dai niciodata mai precis cu spinu decat cu castu ....
pt fanii baitcast :....portanta nalucii nu conteaza la spin ca nu faci peruci , la baitcast , mai strangi din frane

pt fanii spin : ia incercat sa lansati cu fire groase

etc etc.....deci e o disputa nverending ...
esential : pt fanii spin ....de cate ori in pescuit va infigeti in lanseta de spin din toti rarunchii sa dati caaaaaaaat mai departe ?

cand bate vantu din fata , la spin nu dai mai departe decat la cast ...pe probate....diferenta e ca la spin nu ai grija perucilor

50 m ?....
e la fel de greu de atins dar nicidecum imposibil si la spin si la cast deci relax ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
hmm,hmm. da' inaltimea lu' pescar conteaza ? ca daca-i mai 'nalt ,are si labe mai lungi adica ...alonje.. ...si orizontul la lungan e mai departe...Sorin scrie:
50 m ?....
si portanta nu conteaza? la naluca ? adica-i tot una sa lansezi un glontz fatza de o pleasca ? nu cred. mai ales la spin chiar nu cred.
Rine
si inaltimea conteaza evident da cred ca se discuta de baitcast versus spin nu de pescari inalti versus pescari scunzi
ia citeste cu atentie , am scris de portanta nalucii au ba ?
si inaltimea conteaza evident da cred ca se discuta de baitcast versus spin nu de pescari inalti versus pescari scunzi
ia citeste cu atentie , am scris de portanta nalucii au ba ?
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
nu evinevin scrie:Se pare ca disputa e mai mult teorie contra practica decat spin contra cast.
disputa e mistouri contra mistouri ....din pacate
pt cei cu adevarat preocupati de tema le-am dat niste ,,hinturi'' relevante
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
exact , e foarte importanta ......Nemernic scrie:poate o fi vrut sa zica ca e foarte importanta .....rine scrie:sorin..ai scris ca lungimea lansetei e fara importanta si portanta nalucii la fel. adica tot fara importanta ,nu?
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va