discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kuin tauti
- veteran

Tristian scrie:Io cred ca orice pescar intreg la minte stie ca e o performanta sa dai 50 de m cu naluci pana in fo 20 de grame cu orice tip de echipament, spuneam asa ca sa am si o afirmatie ontopic sa nu mai fie stearsa si sa reintre dumitru in discutie. Adevarul e ca niciodata nu am facut masuratori dinastea si pe apa e greu de apreciat distanta. Cand nu ajungi de pe mal, nu ajungi si cand nu ajungi din barca, merci cu barca mai aproape. Nu prea cred ca sta cineva sa masoare. Io oricum sunt suparat de cand Michael o distrus corola de minuni a forumului fix cand io cu dumitru, din gume, mucegaiuri si noroi, creat-am frumuseti si lucruri noi.
adevarul e ca asemeni oricarui inchipuit numa gura e de tine
nah... avocatul avocatului

-
Chief
- veteran

-
Dumitre, daca ne-am lua dupa ce zici tu, te-am trimite ca pe Fan Gerula sa barbieresti statuile din parc...
Daca vii sa mi-o masori tu (lansarea cu 10 gr), facem, pe cuvant! Sau am ajuns sa ma justific in fata ta si sa-ti fac io tie filme? N-am inteles. Daca chiar crezi ca asa am ajuns poti sa mergi sa cumperi spuma si lame Gilette. Mult servus!
-
kuin tauti
- veteran

asemeni stari de amuzament anterioare tot cusuta cu ata alba e si tentativa asta de a parea ... spiritual
de astia care cotcadacesc ca sa se afle in treaba e satula lumea
nici nu-i de mirarea caci cu tot avantajul tehnic JDM de care depinzi inevitabil tot nu iesti in stare ...
cum am zis... numa gura e de tine !
bishti

-
Chief
- veteran

-
-
kuin tauti
- veteran

astia antitalent mai au ceva in comun ... , nu numa ca nu pot demonstra ce zic... dar cind sint intrebati direct ocolesc raspunurile si o dau in DIVERSE
duu colo la cafenea si date mare ... ca ce important si necesar iesti pe forumul asta
sajetuta e a ta ! sa o porti sanatos
hai gata ca am pierdut destul timp cu tine
pa

-
Leba
- veteran

-
ffffffrrrrrrrrr, iesiti la una stramta si umeda, vorba unui coleg!

Pana acu au fost faine contrele, acu o dati in expresii naspete, si sunteti oameni mari amandoi, zau asa...
Aide, reluam ca sa limpezim dezbaterea: Tristian zice ca poate, mister K zice ca Tristian nu poate. E cat se poate de simplu, pentru a ne limpezi,
avem nevoie de o proba.
Andreea?
upss...pardon!
Cristi?

-
Chief
- veteran

-
@koitnautic Esti un parazit mic de forum, ce abia asteapta sa scrie cineva ceva, fara exceptie, si sa vi tu cu remarcile si cu intepaturile tale nesarate de tantar genuin, si in micimea ta ai impresia ca te ia careva mai in serios decat pe un mascarici frate cu paharu. Si daca-ti arata unu ca esti pe langa te superi ca Gerula si fanu lui si ai impresia ca are ceva personal cu tine. Apoi incepi sa aberezi pe limba ta... iti dau 100 de exemple din istoricul tau... Io am terminat cu tine, vezi sa nu-ti mai pierzi pretiosul timp de pahar pe unde intamplator mai scriu io cate ceva, ca te dai de gol. Basta.

-
Tavi
- veteran

Tristian scrie:
Io arunc cu solu' 50 de metri cu 10 grame nu mai mult...

Chestia asta chiar ma intereseza.
Arunci au ba?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
kuin tauti
- veteran

ba... , care puneti intrebari directe e clar... voi cautati scandal !