discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Chief
- veteran

-
Oh... domnu' Michael, ce cenzura... si dincolo in cafenea, nici macar in arena, se zice de mama, tata, morti si raniti, iar io cu Dumitru dadeam cu baitcastingu la modul academic... ce, sfecla si splina sunt de vreo ocara? Chiar imi pare rau ca s-a intervenit intr-o chestiune light... da sa stiti ca Dumitru o-nceput... ca deobicei... HAHAHAHAHAHAHAHA
Io arunc cu solu' 50 de metri cu 10 grame nu mai mult...

-
kuin tauti
- veteran

Tristian scrie:Oh... domnu' Michael, ce cenzura... si dincolo in cafenea, nici macar in arena, se zice de mama, tata, morti si raniti, iar io cu Dumitru dadeam cu baitcastingu la modul academic... ce, sfecla si splina sunt de vreo ocara? Chiar imi pare rau ca s-a intervenit intr-o chestiune light... da sa stiti ca Dumitru o-nceput... ca deobicei... HAHAHAHAHAHAHAHA
Io arunc cu solu' 50 de metri cu 10 grame nu mai mult...

dai o pola !

-
Chief
- veteran

-
No vezi, daca nu vii la Cosbuc, n-o sa stii niciodata... nu vorbi urat ca ne da Michael afara de la ora de baitcasting si tu mai ai de invatat...

...nici nu ti-ai facut temele...
Cu Luna dau 52,43
Acuma chiar ma umfla rasul ala genuin... ti-o sters si aia cu genuinu... hai, zi de baitcasting...

-
kuin tauti
- veteran

ti so parut ca-s nesigur de mine sau dau cu banuiala ?
vezi ca so inventat camerele video si iutubu... baga o demonstratie !
-
Tavi
- veteran

Super!
Bagati amandoi pe youtube.
Sa inceapa pariurile. Io pun banii pe kuintautti
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
Leba
- veteran

-
Iar eu pe niciuniul din ei!
Cred ca amandoi se lauda, tehnic vorbind nu cred ca vreunul din ei depaseste 28 sau maxim 30 de metri cu lingura painica de 9 grame.

-
kuin tauti
- veteran

Mariuse pe mine nu mai auzit vreodat ca dau cast cu 9 grame
ba mai mult... am si zis in alte discutii caci cu vinciurile mele nu dau cu mai putin de 25 grame iar cu ultima achizitie am coborit pina pe la 18-19 grame ... atit !
asta... artistu... se lauda ca da cu 10 grame si peste 5o de metri nu io
deci are de demonstrat..
iar concurs cu el am zis clar ca fac cu el cind vine incoa . nu de alta dar vedem atunci pe bune cine trage pe cine de urechi
-
Chief
- veteran

-
Io cred ca orice pescar intreg la minte stie ca e o performanta sa dai 50 de m cu naluci pana in fo 20 de grame cu orice tip de echipament, spuneam asa ca sa am si o afirmatie ontopic sa nu mai fie stearsa si sa reintre dumitru in discutie. Adevarul e ca niciodata nu am facut masuratori dinastea si pe apa e greu de apreciat distanta. Cand nu ajungi de pe mal, nu ajungi si cand nu ajungi din barca, merci cu barca mai aproape. Nu prea cred ca sta cineva sa masoare. Io oricum sunt suparat de cand Michael o distrus corola de minuni a forumului fix cand io cu dumitru, din gume, mucegaiuri si noroi, creat-am frumuseti si lucruri noi.
-
kzoli
- veteran

Michael scrie:@Dumitru & Tristian:
va rog frumos sa va rezuma a posta doar la subiect si sa pastrati o atitudine amicala/colegiala pe forum.
orice neintelegere ati avea, rezolvati-o pe privat sau la cafenea.
multumesc.
s-au sters mesaje...altele s-au editat.
Cu tot respectul, daca va apucati de editat "aveti" cel putin jumatate din FORUM !, iar Off topic de sters peste 70 % !!!
-
Nemernic
- veteran

Mha, da'...... nepescuiti mai sunteti

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...