discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ULK
- veteran

-
PescarNebun
- senior

-
Multumesc de ajutor Floris, dar cum spunea ULK, m-am cam lamurit cum e treaba cu castingul de ceva vreme. Momentan am ceva scule de pescuit americanesc si, sunt chiar multumit de ele.
Ca de, asa e romanul nu ne mai place spinningul, vrem casting dom'le.

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
-
ionut-raptor
- senior

-
Ce ziceti,merita o Daiwa Steez100L la 16 mil?
-
ULK
- veteran

Scuza-ma dar ...iar incepi?

-
PescarNebun
- senior

-
ionut-raptor scrie:Ce ziceti,merita o Daiwa Steez100L la 16 mil?
Merita, normal, dar daca tot ai banii, de ce nu incerci un Shimano Core daca vrei una usoara si din magneziu. Sau un Calais daca vrei..... the best?
Nu crezi ca ai primit destule sugestii pe topicul deschis de tine? Trebuie sa intri si pe acesta cu aceeasi problema?
Spune fratele meu: Baieti, imi iau Daiwa Steez si vreau sa ma laud! E mai simplu asa decat sa deschizi 100 de topicuri si sa postezi de 100 de ori despre acelasi lucru.
-
ionut-raptor
- senior

-
Bai prietene,eu intreb pentru ca abia am strans banii astia si vreau sa imi iau o mulineta de care sa fiu sigur ca ma pot folosi.Nu ma laud caci niciodata nu mi-a placut sa ma laud si nu suport oamenii laudarosi.Daca te deranjaza intrebarile mele,nu ai decat sa le ignori si sa-ti vezi de treaba.Deocamdata nu te-am intrebat pe tine personal.Am pus o intrebare la care cine vrea raspunde,cine nu vrea,nu raspunde.Ti-e clar acum?
-
PescarNebun
- senior

-
Nu am postat pentru ca nu imi era clar ceva, ci pentru a iti arata ca nu are sens sa te mai umfli in pene. Si din moment ce postezi pe topicul facut de mine, cred ca ma cam priveste treaba.
Ai o Viento deja, deci cam stii care e treaba cu castingul, si pana acum mai mult ca sigur ca ti-ai dat seama ca varful de gama de la Daiwa nu are cum sa fie o alegere proasta. E cea mai buna mulineta a unuia din cei mai cunoscuti producatori, si un copil si-ar da seama ca e o alegere perfecta. Deci, ce sens are topicul tau? Tu stii ca alegerea ta e buna, dar daca nu ne spui si noua ca iti iei Steez, parca nu are farmec, nu?
Macar recunoaste ca asa e, prietene.
-
ionut-raptor
- senior

-
Nu ma umflu in pene si chiar nu stiam daca alegerea mea e buna sau nu.Sunt incepator in baitcasting,de aceea prima data mi-am luat o Banax Tova de care nu m-am putut folosi mai deloc.Am luat-o din nestiinta.Acum mi-am luat o Viento de care sunt multumit atunci cand arunc naluci de la 9-10 grame in sus.Dar as vrea o mulineta cu care sa pot lansa naluci cat mai usoare.Nu am avut niciodata Steez sau alt tip si nu am pescuit cu nici o alta mulineta afara de Tova sau Viento.Habar nu aveam ce si cum e cu Steezul.Stiu ca e buna dar nu stiam daca e buna pentru naluci usoare gen 5-6 grame.Acum,te rog sa ma scuzi ca am postat pe topicul tau si te-am deranjat.
-
ionut-raptor
- senior

-
Tie poate iti place sa te umfli in pene,incercand sa judeci pe unul sau altul,sa vada baietii de pe forum ce important esti tu.