Echipament Casting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 02 Mar 2010, 15:46

Referitor la mulineta buna pret calitate sa poti arunca 3/4 - 2 oz va pot recomanda cu placere Daiwa Viento. o mulineta f buna pentru naluci mai grele, cu o frana magnetica puternica ceea ce te face sa arunci f usor slidere sau chiar zalturi. mai ales ca acuma este in sale pe tacklewarehouse la 145 USD. Zillion este fratele mai de top dar este si 370 USD. credetima ca isi meritat toti bani.
Viata bate filmu'

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 02 Mar 2010, 16:00

ionut-raptor scrie:Prieteni vreau sa-mi iau un Steez.Ce parere aveti?Cum merge?De la ce gramaje poti lansa cu ea?
draga ionut daca iti poti permite un steez o sa vezi ca isi merita toti banii. este pe departe cea mai buna mulineta de casting de pe piata. poti arunca 3 gr aproape 40 m. credema ca este o mulineta super de calitate. are doar 155 gr, dar trebe sa ai mare grija pe ce lanseta o pui, ca sa se echilibreze bine. adica trebuie o laseta usoara.
Viata bate filmu'

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Mar 2010, 17:35

gabbyy77 scrie:[....... poti arunca 3 gr aproape 40 m. ........
:shock: :shock: :shock: la cast????
no way :? si la spining ajungi cu greu la astfel de rezultate, la casting......ma indoiesc.

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 02 Mar 2010, 23:11

Intrebare: Ce parere aveti de combo-ul St Croix Avid Casting Crankbait 7-17g + Daiwa Advantage Supertuned? Pt cranking evident. E o diferenta semnificativa intre Advantage si Tierra?
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 02 Mar 2010, 23:15

Am deocamdata o lanseta Berkley Lightning de 2,40m 10-30 g.Pe viitor aspir la un Kistler,ceva.Deci cu greutati de minim 6 g nu am nici o problema cu Steezul.

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 02 Mar 2010, 23:17

Gabbyy tu ai Steez?Sau ai pescuit cu vre una?Am Viento si e super ok mai ales de la 9 grame in sus.Mai ales cu slidere merge super ok.E o bijuterie.Iau si steezul dar pastrez si Viento :wink:

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 03 Mar 2010, 11:11

ionut-raptor scrie:Gabbyy tu ai Steez?Sau ai pescuit cu vre una?Am Viento si e super ok mai ales de la 9 grame in sus.Mai ales cu slidere merge super ok.E o bijuterie.Iau si steezul dar pastrez si Viento :wink:
da am si steez si viento si am si un fuego (tunnat :wink: )
viento precum zici si tu este super la chesti mai marisoare si mari. steezul este top de gama, poti arunca aproape orice, doar ca nu ar fi indicat sa arunci naluci mai grele de 1oz. fuego dupa ce l-am tunnat (am pus un tambur hyper long cast de zillion) arunca fantastic de mult. great deal
Viata bate filmu'

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 03 Mar 2010, 22:56

Dar si cu Viento arunci destul de bine,ai vazut?Mai ales cu slidere merge super.Cam ce trece de 9 grame le arunc destul de mult.Sunt multumit.Da as vrea ceva cu care sa pot arunca macar de la 6 grame in sus.

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 04 Mar 2010, 10:08

eu as merge in locul tau pe un sol. o mulineta f buna si destul de accesibila. o iei din state la aprox 240 USD, sau daca iti permiti a aprarut la shimano core 51MG7 care este f laudata in ultimul timp (usoara, si arunca bine). asta o gasesti undeva la 370 USD, si mai apoi steezul care este pe la 480 USD. depinde de buget.
Viata bate filmu'

Floris
utilizator nou
utilizator nou

Re: Echipament Casting

Mesaj de Floris » 05 Mar 2010, 12:16

PescarNebun scrie:As vrea sa incerc si castingul dar nu stiu foarte multe despte echipamentul de acest fel. In primul rand as vrea sa stiu daca e adevarat ca cu acele mulinete nu poti lansa decat naluci cu greutati relativ mari. Eu as vrea sa imi iau mulineta Sakura Furtivo. Stie cineva ceva despre ea? La lanseta insa sunt foarte nehotarat. Daca aveti sugestii/sfaturi as fi foarte recunoscator. Multumesc!
PS: Lanseta ma gandeam ceva de la E21 sau Sakura.
Ptr. inceput,cred ca ti-ar fi mai buna o Abu Ambassadeur Max,sau poate o Raiders SS, oricum uitate la pagina 101 de pe site-ul asta:https://www.a-alvarez.com/tienda/catalo ... talogo.htm
Incepator !!!

Scrie răspuns