Echipament Casting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cum se ingroasa putin lubrifiantul ce-i pe rulmentul antirevers, cum rolele nu mai revin pe ax sa-l apese.Incearca sa-l speli de lubrifiantul care face figuri si pune pe el eventual citeva picaturi de antigel auto . Usureaza si asta frecarea o vreme.Sau un ulei foarte subtire care zice pe eticheta ca nu si-ar modifica viscozitatea decit la hat hat grade sub zero.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
- utilizator constant
echipament casting
O intrebare:are/ foloseste cineva Shimano Calcuta ?Si nu intreb asta doar de "amorul artei"... am reusit sa ma " pricopsesc " cu una si acu stau si ma intreb: ce faci domle cu ea????mi se pare mica , prea mica fata de submarinele pentru care o luasem...lanseta ei este un Banax jerk, parca s-ar potrivi pe el dar... revin: pare totusi mica pentru +50 gr, cat intentionez sa folosesc la acest combo.Va rog, o parere...uitasem : modelul este 201
Cabelas pentru ca mi se par destul de bune(?) dupa specificatii(?)..de asta am si intrebat. Pretul la combo mi se pare ok pentru cat costa batul si mulineta separat. Si nu vreau un bat pentru salau si stiuca , vreau ori ori..nu am finante sau iau ambele deocamdata plus ca ar fi prima experienta a mea in materie de b.cast.
Pare a fi un combo ideal(?) pentru ca prima impresie sa fie pozitiva dar fara sa ma "usuce" la buzunare.
Sunt deschis si la alte idei daca aveti cumva ceva propuneri.
Ma gandeam ca cineva stie pe aici la ce s-ar preta mai bine echipamentul. Pe mine ma duce cu gandul la jigging mai mult ...dar speram sa gasesc pe aici pe cineva care are asa ceva.
Cu cateva postari mai sus am vazut ca a intrebat georcaef(scuze daca nu am scris corect), de aceasta mulintea si speram ca a pus mana de atunci pe ea
Pare a fi un combo ideal(?) pentru ca prima impresie sa fie pozitiva dar fara sa ma "usuce" la buzunare.
Sunt deschis si la alte idei daca aveti cumva ceva propuneri.
Ma gandeam ca cineva stie pe aici la ce s-ar preta mai bine echipamentul. Pe mine ma duce cu gandul la jigging mai mult ...dar speram sa gasesc pe aici pe cineva care are asa ceva.
Cu cateva postari mai sus am vazut ca a intrebat georcaef(scuze daca nu am scris corect), de aceasta mulintea si speram ca a pus mana de atunci pe ea

La ce pret iese comboul? De aia intrebam ca de la cabelas iti iese cu vre 30/100 mai scump si acuma gasesti deja si pe la noi lansete bunicele iar la mulineta trebuie sa faci o alegere buna daca e baitcasting... Hm... Eu inafara de TD luna care oricum e mare mi-am luat direct TD sol si Zillion, nu m-am riscat mai jos. Astea sunt ce e drept destul de scumpe, pe la 1000 de lei bucata.
Daca bagai un ochi la ei iti dadeai seama , au doar un singur combo Prodigy...nicidecum la "valoarea" niciunuia despre care zici tu...cam la 160$...cand batul si mulineta fiecare separat costa 100$.Nu pot si nici nu as vrea sa dau mai mult sau mai bine zis muuult mai mult pentru inceput.
Sunt mai scumpi fata de cine , ce? Unde se mai pot cumpara produse Cabela's?
Daca stii vreo sursa spune-mi terog.
Eu nu le comand acasa, le aduc direct..nu se pune nimic in plus fata de pretul lor afisat.
Sunt mai scumpi fata de cine , ce? Unde se mai pot cumpara produse Cabela's?
Daca stii vreo sursa spune-mi terog.
Eu nu le comand acasa, le aduc direct..nu se pune nimic in plus fata de pretul lor afisat.
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true .....Asta-i combo-ul...Mulineta e vechea Daiwa Advantage Super tuned pe care te poti baza si merge bine..Lanseta o alegi in functie de nalucile tale...
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.