Echipament Casting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
confirm ca sunt foarte multumit de TD Advantage HSTA... desi pt big/heavy lures..cred ca merge poate un upgrade
altfel supermulineta
comboul... este cel pe care l-ama vt in vizor intital dar... nu am putut sa-l pipai... si am ales TD-S Series
Tristan... nu cred ca ajunge chiar la 260USD..
direct de la cabelas.com...
doar nu suntem copii:)
p.s. apropos recomandari pt mulinte de baitcast pt dunare naluci pana al 2oz?
altfel supermulineta
comboul... este cel pe care l-ama vt in vizor intital dar... nu am putut sa-l pipai... si am ales TD-S Series
Tristan... nu cred ca ajunge chiar la 260USD..

doar nu suntem copii:)
p.s. apropos recomandari pt mulinte de baitcast pt dunare naluci pana al 2oz?
Ma gindesc ca intra Ulk personal intr-un Cabelas.Adica are drum in USA.Tristian scrie:Si Advantage e buna si clar ca lanseta o alegi dupa tipul de naluca si greutatea ei, dar cum adica "direct" de la cabelas? Sigur nu-ti ajunge aici la vreo 260 de dolari?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Si Advantegeul e in clasa medium. Pentru dunare as zice un round profile mai mic, de ex Luna 203 sau Zillion High power... care e cam o Luna 103 la caracteristici. Cred ca fac fata, nu ramai cu ele in mana. Poate iti recomanda fanii Shimano si una-doua de la ei.
Daca are drum in USA mai pune el 100 de usd si isi ia ceva calumea de tot, poate chiar 140...
Adica io asa as face. Din pacate pentru transport ar trebui o lanseta din 2 bucati si daca iti iei bait... e cam pacat... ma rog, se orienteaza el.
Daca are drum in USA mai pune el 100 de usd si isi ia ceva calumea de tot, poate chiar 140...

Deci sa inteleg ca defapt e o mulineta redenumita ...rebranduita defapt?
Daca e Daiwa atunci e si mai ok.
Da ..se aduce direct, nu comand de aici.
Neaparat trebuie sa fie din 2 bucati nu am alta alternativa....si nu , am mai zis, nici nu pot si nici nu vreau sa dau mai mult de atat pentru ceva ce nici nu stiu daca o sa imi placa sau nu, pana la urma. Dupa ..mai vedem.
Salut Vlade...zici ca ai mulineta? Cam ce plaja de greutati arunca ideal?
Mersi pentru informatii la toata lumea.
Daca e Daiwa atunci e si mai ok.
Da ..se aduce direct, nu comand de aici.
Neaparat trebuie sa fie din 2 bucati nu am alta alternativa....si nu , am mai zis, nici nu pot si nici nu vreau sa dau mai mult de atat pentru ceva ce nici nu stiu daca o sa imi placa sau nu, pana la urma. Dupa ..mai vedem.
Salut Vlade...zici ca ai mulineta? Cam ce plaja de greutati arunca ideal?
Mersi pentru informatii la toata lumea.
- ionut-raptor
- senior
La 3/4-2 mai ma bag si cu un Zillion... e destul de solida si zic baietii de pe tackletour ca nu s-ar da inapoi de la swimbaituri si oricum aplicatiile de finete sunt cam excluse.zvic scrie:@Vlad21
Pentru naluci mari, 3/4 - 2 oz, merge pentru lansare cam orice mulineta round profile, trebuie o mulineta robusta si cu frana puternica si la asta, dupa cum s-a mai spus, cam cel mai bun raport pret/calitate este la ABU C3 sau C4.
Ia da o geana aici:
http://www.tackletour.com/reviewdaiwazillion.html
Sigur nu-ti ia foc cu naluci pana in 2 0z! Plus de asta se si pot tuna destul de usor in ceea ce priveste tambur mai usor sau alt aliaj si drag mai tzapan.
Io ma risc...