Echipament Casting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 27 Ian 2010, 09:05

Si Advantage e buna si clar ca lanseta o alegi dupa tipul de naluca si greutatea ei, dar cum adica "direct" de la cabelas? Sigur nu-ti ajunge aici la vreo 260 de dolari?
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

vlad21

Mesaj de vlad21 » 27 Ian 2010, 11:39

confirm ca sunt foarte multumit de TD Advantage HSTA... desi pt big/heavy lures..cred ca merge poate un upgrade
altfel supermulineta

comboul... este cel pe care l-ama vt in vizor intital dar... nu am putut sa-l pipai... si am ales TD-S Series

Tristan... nu cred ca ajunge chiar la 260USD.. :D direct de la cabelas.com...
doar nu suntem copii:)

p.s. apropos recomandari pt mulinte de baitcast pt dunare naluci pana al 2oz?

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 27 Ian 2010, 13:25

Tristian scrie:Si Advantage e buna si clar ca lanseta o alegi dupa tipul de naluca si greutatea ei, dar cum adica "direct" de la cabelas? Sigur nu-ti ajunge aici la vreo 260 de dolari?
Ma gindesc ca intra Ulk personal intr-un Cabelas.Adica are drum in USA.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 27 Ian 2010, 13:42

Si Advantegeul e in clasa medium. Pentru dunare as zice un round profile mai mic, de ex Luna 203 sau Zillion High power... care e cam o Luna 103 la caracteristici. Cred ca fac fata, nu ramai cu ele in mana. Poate iti recomanda fanii Shimano si una-doua de la ei.

Daca are drum in USA mai pune el 100 de usd si isi ia ceva calumea de tot, poate chiar 140... :twisted: Adica io asa as face. Din pacate pentru transport ar trebui o lanseta din 2 bucati si daca iti iei bait... e cam pacat... ma rog, se orienteaza el.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

vlad21

Mesaj de vlad21 » 27 Ian 2010, 13:58

multumesc si eu ma gandeamm la o Luna.. :)
mai sap

thx
v

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 27 Ian 2010, 15:21

@Vlad21

Pentru naluci mari, 3/4 - 2 oz, merge pentru lansare cam orice mulineta round profile, trebuie o mulineta robusta si cu frana puternica si la asta, dupa cum s-a mai spus, cam cel mai bun raport pret/calitate este la ABU C3 sau C4.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Ian 2010, 18:42

Deci sa inteleg ca defapt e o mulineta redenumita ...rebranduita defapt?
Daca e Daiwa atunci e si mai ok.

Da ..se aduce direct, nu comand de aici.

Neaparat trebuie sa fie din 2 bucati nu am alta alternativa....si nu , am mai zis, nici nu pot si nici nu vreau sa dau mai mult de atat pentru ceva ce nici nu stiu daca o sa imi placa sau nu, pana la urma. Dupa ..mai vedem.

Salut Vlade...zici ca ai mulineta? Cam ce plaja de greutati arunca ideal?

Mersi pentru informatii la toata lumea.

vlad21

Mesaj de vlad21 » 27 Ian 2010, 19:04

@ULK sunt incepator in casting.. dar sub aceasta rezerva am pescuit fara prb si cu 11-14gr dar si cu slidere de 46 gr fara prb (cu un batz de 3/8 - 1 1/2)

cred ca e foarte ok pt 10-30 gr... si ok pt restul... (las pe cei mai avizati sa-si zica parerea)

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 02 Mar 2010, 00:48

Prieteni vreau sa-mi iau un Steez.Ce parere aveti?Cum merge?De la ce gramaje poti lansa cu ea?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 02 Mar 2010, 14:27

zvic scrie:@Vlad21

Pentru naluci mari, 3/4 - 2 oz, merge pentru lansare cam orice mulineta round profile, trebuie o mulineta robusta si cu frana puternica si la asta, dupa cum s-a mai spus, cam cel mai bun raport pret/calitate este la ABU C3 sau C4.
La 3/4-2 mai ma bag si cu un Zillion... e destul de solida si zic baietii de pe tackletour ca nu s-ar da inapoi de la swimbaituri si oricum aplicatiile de finete sunt cam excluse.

Ia da o geana aici:
http://www.tackletour.com/reviewdaiwazillion.html

Sigur nu-ti ia foc cu naluci pana in 2 0z! Plus de asta se si pot tuna destul de usor in ceea ce priveste tambur mai usor sau alt aliaj si drag mai tzapan.

Io ma risc... :)

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns