Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Feb 2011, 20:00

Testul a fost facut cu participarea a lui Razvan(la caietul de notitze), Andrei(la capat de lanseta), SemlecanGheorghe(omul de la ruleta) si subsemnatu' (supraveghetor oficial CIPS-FIPS)....desi sincer nu as fi crezut ca dureaza atat. Pe mine sincer m-a obosit mai mult decat 3 partide de pescuit fara pauza.Oricum cred ca a fost facut ca la carte...cel mai interesant lucru a fost ca am lansat la final si cu o Stella, insa nu cu toate gramajele testate, ci doar cu 10gr...de ce?!...simplu, nu a mai avut rost. :lol: :lol: :lol: Nu pot sa divulg mai mule detalii ca sa nu va stric lectura articolului ce va urma...sper ca in cateva zile il punem sus pe: http://www.wsbteam.com/ :wink:...GARANTEZ CA FACE TOTI BANII! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Feb 2011, 20:04

:lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Feb 2011, 20:08

Mda ,si asta in timp ce la numai 40 de metri de noi ,apele Muresului ,usor tulburi ,te imbiau parca sa testezi densitatea de salai per metru patrat..Am renuntat la o dupa amiaza promitatoare ca sa facem niste teste,noi astia ce facem numa probleme si polemici .Poate ca unii vor aprecia asta un pas inainte,pentru ca sa pui intrebari si sa astepti mura-n gura(la ce culoare minca mai bine,care scula ii mai buna,ce gramaj trebuie nu stiu unde)din spatele tastaturii ii foarte usor,mai ales cind ii acuzi pe altii ca numa asta fac.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Feb 2011, 20:10

Desigur se mai pune si stressul cauzat de faptul ca am facut acest test ,expunindu-ne riscului de a fi dizolvati pe cale legala,deoarece n-am avut acceptul Federatiei Romane.........si Casting :lol: :lol: :lol:

.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Feb 2011, 20:14

of.... martirilor... :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Feb 2011, 20:15

Ce ai ma Gigi te-a palit Andrei cu vre-un plumb in debla de vorbesti de federatii si polemici in topic dedicat lanseurilor lungi?! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Feb 2011, 20:19

Taci mah,ca tu n-ai facut nimic,,,auzi observator f.i.p.s.-c.i.p.s......te dai la federatie,ai???Si ce ,n-am voie sa fiu si io nitel suparat????Ca numa tu esti de vina ....

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Feb 2011, 20:40

io creca o sa trebuiasca sa refaceti testul :lol: :lol:

s-a descoperit ca , Kopyto de 7.5cm alb are o densitate diferita fata de cel alb cu spate rosu fiind mai usor cu aproximativ 0.0002 gr

vopseaua folosita la culoarea rosie include pigmenti de natura metalica deci, ne pare rau :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Feb 2011, 20:49

Nu s-au folosit gume ,decit greutati de dropshot,etalonate.Si am avut marcaje din 5in 5m..

.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Feb 2011, 20:57

ULK scrie:Asa ar fi cel mai edificator...acealas bat, persoana, fir , gramaj...doar mulinetele sa se schimbe..Eventual o aruncare de spin pe langa..Sa se vada diferenta ...sau nu :)

Multumim...si asteptam rezultatele...sounds good..Pacat ca ne despart prea multi kilometrii..M-as duce sa vad live.

Puteti sa dati cu aceasi "rig" , separat...sa vedeti "who's the daddy"...Rezultatele nu le mai puneti public :)

:lol:

Scrie răspuns