Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
[quote="razvan m."]Astazi pestele ne-a dat din nou un time out pentru a ne compara sculele.
Echipamentul lui Adelin:
- lanseta custom Legend Elite 6’8â€

Echipamentul lui Adelin:
- lanseta custom Legend Elite 6’8â€
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
....poate 30m +/-adriancean scrie:Aproximativ cat?razvan m. scrie:Distanta nu am masurat-o pentru ca am lansat pe apa. Insa ambele mulinete au lansat cel putin dublul distantei de care e nevoie la un pescuit obisnuit la jig pe Mures.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Interesant experiment..thanks for sharing. In conditiile date, nu conteaza exact cat..erau doua mulinete cot la cot. Presupunem ca fiecare a dat frau si a reglat cat mai liber mulinetele.
Nu am mai masurat exact nici eu...dar am incercat pe apa cu 7g+hoochie koochie de 3' si a trebuit sa franez sa nu ajunga in copaci pe partea cealalta...apa fiind aproximativ de 20 metrii latime.
Nu am mai masurat exact nici eu...dar am incercat pe apa cu 7g+hoochie koochie de 3' si a trebuit sa franez sa nu ajunga in copaci pe partea cealalta...apa fiind aproximativ de 20 metrii latime.
Baieti... ce ziceti sa facem un test cu mai multe mulinete. Folosim aceeasi lanseta, mulinete diferite si aceasi persoana sa lanseze, pentru a elimina alte dubii.
Eu pun firul pentru teste la bataie si doua, poate chiar 3 mulinete...
Razvan, Adelin?!.... va bagati?!
Testul il facem cu jig 3g + ceva naluca usurica, apoi 10g si aceeasi naluca, si daca ne mai tine facem si cu 14g aceeasi naluca. Asa ne lamurim clar care da mai departe:D si e un test valabil... cu sau fara martori.
Dup-aia putem sa concuram intre noi daca mai poftiti:D
Eu pun firul pentru teste la bataie si doua, poate chiar 3 mulinete...
Razvan, Adelin?!.... va bagati?!
Testul il facem cu jig 3g + ceva naluca usurica, apoi 10g si aceeasi naluca, si daca ne mai tine facem si cu 14g aceeasi naluca. Asa ne lamurim clar care da mai departe:D si e un test valabil... cu sau fara martori.
Dup-aia putem sa concuram intre noi daca mai poftiti:D
Asa ar fi cel mai edificator...acealas bat, persoana, fir , gramaj...doar mulinetele sa se schimbe..Eventual o aruncare de spin pelanga..Sa se vada diferenta ...sau nu 
Multumim...si asteptam rezultatele...sounds good..Pacat ca ne despart prea multi kilometrii..M-as duce sa vad live.
Puteti sa dati cu aceasi "rig" , separat...sa vedeti "who's the daddy"...Rezultatele nu le mai puneti public

Multumim...si asteptam rezultatele...sounds good..Pacat ca ne despart prea multi kilometrii..M-as duce sa vad live.
Puteti sa dati cu aceasi "rig" , separat...sa vedeti "who's the daddy"...Rezultatele nu le mai puneti public

1. Deci fiecare ati lansat ca idee cat trebuie , chiar mai mult decat aveati nevoie in mod curent
2. La mulinete din aceeasi clasa , in principiu cele cu frana magnetica ( Daiwa ) dau ceva mai departe decat cele cu frana centrifugala ( Shimano ). Chestie verificata si de testul respectiv
Ei si daca aveti si o Pixy printre ele , va pisa de departe tot ce ati testat pana acum.
e interesant de facut testul si cei doi aruncand cu acelasi combo ...
2. La mulinete din aceeasi clasa , in principiu cele cu frana magnetica ( Daiwa ) dau ceva mai departe decat cele cu frana centrifugala ( Shimano ). Chestie verificata si de testul respectiv
Ei si daca aveti si o Pixy printre ele , va pisa de departe tot ce ati testat pana acum.
e interesant de facut testul si cei doi aruncand cu acelasi combo ...
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.