Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
[quote="Andrei"]Baieti... ce ziceti sa facem un test cu mai multe mulinete. Folosim aceeasi lanseta, mulinete diferite si aceasi persoana sa lanseze, pentru a elimina alte dubii.
Eu pun firul pentru teste la bataie si doua, poate chiar 3 mulinete...
Razvan, Adelin?!.... va bagati?!
Testul il facem cu jig 3g + ceva naluca usurica, apoi 10g si aceeasi naluca, si daca ne mai tine facem si cu 14g aceeasi naluca. Asa ne lamurim clar care da mai departe:D si e un test valabil... cu sau fara martori.
Dup-aia putem sa concuram intre noi daca mai poftiti:D[/quote]
Eu pun firul pentru teste la bataie si doua, poate chiar 3 mulinete...
Razvan, Adelin?!.... va bagati?!
Testul il facem cu jig 3g + ceva naluca usurica, apoi 10g si aceeasi naluca, si daca ne mai tine facem si cu 14g aceeasi naluca. Asa ne lamurim clar care da mai departe:D si e un test valabil... cu sau fara martori.
Dup-aia putem sa concuram intre noi daca mai poftiti:D[/quote]
- kuin tauti
- veteran
Ai putintica rabdare, te grabesti ca fata mare....pai tu crezi ca e usor sa tragi concluziile finale?!!kuintautti scrie:ba nene... , pina la urma... cum e testu ?

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Asa ne lamurim clar care da mai departe:D si e un test valabil.
Kuintautti...cred ca se referea la mulinete aici nu? Sau la persoane?
Ne-ar interesa , sa stim diferentele intre mulinete...Nu, care e mai barosan..sau care recunoaste sau nu, cat a dat si cum a dat...nu chestii de orgoliu....
Multumim ca v-ati sacrificat...dar vad ca nu fara un scop anume...nu degeaba o sa apara rezultatele in alta parte si nu aici...Deci, sacrificiul , a ramas in casa...sa zic asa

Oricum, astept curios...sa apara...Daca, chiar ati facut ceva...si nu e vorba doar de misto

Adelin..tu cu ce te-ai obosit mai tare : aruncarea cu privirea sau datul cu parerea?:)

- semlecangheorghe
- veteran
ulk,chiar am facut ceva.S-au folosit vreo 4 sau 5 mulinete de casting,din 6 cite erau prevazute,pentru ca s-a inserat..Si nicaieri n-a fost vorba care este mai barosan sau nu stiu ce.Chestia cu "sacrificatul"a fost o gluma.Noua ne place sa glumim,io unu n-o sa ma simt niciodata vinovat pentru asta...
Rezultatele vor aparea si pe aici ,fii linistit..n-a fost nimic cu premeditare...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Concluzii nu pot fi decat doo la numar:
1. daiwa bate shimano
2. pixy bate tot!

1. daiwa bate shimano
2. pixy bate tot!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- semlecangheorghe
- veteran
kuintautti scrie:ba nene... , pina la urma... cum e testu ?
Si testu o fost cam ase:balize din 5 in 5 metri.Aceeasi lanseta,acelasi lansator.Mulinete daiwa sol,zilion,shimano core si shimano curado.Greutati etalonate 5,10,15gr.Doua lansari de proba,si apoi alte 5 lansari cu fiecare gramaj.Cea mai lunga lansare ,undeva pe la 45-50m,nu mai stiu exact.Si la sfirsit o pus Adelin mina pe lanseta de spinning,cu 10 gr,si o lansat dincolo de 55 de metri.Si asta pentru ca i s-a terminat firul de pe tambur.No ,acuma dilema-i ,cast sau spinning???
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Leba scrie:Concluzii nu pot fi decat doo la numar:
1. daiwa bate shimano
2. pixy bate tot!
Mda ,depinde ce vrea gru[parea Gyorg -Tudose sa vinda...

http://www.wsbteam.com/diverse/al-treilea-discipol/
.
.
Gheorghe.....nu am contestat nici o clipa , ca dece glumiti...dar chiar din acest motiv , ca stiu , ca aveti misto in voi la greu
..nu mai stiu , ce sa cred si ce e zis la misto
Nu va cunosc, asa de bine..de aici confuzia mea.
In sfarsit , ceva palpabil...nu doar ca una"pisha" pe cealata...si daca intrebi..nimic.
Bravo baieti...Banatu'i fruncea ... Mortale pozele...se chinuie , nu gluma

In sfarsit , ceva palpabil...nu doar ca una"pisha" pe cealata...si daca intrebi..nimic.
Bravo baieti...Banatu'i fruncea ... Mortale pozele...se chinuie , nu gluma