Kuintautti ...nu e un om rau(cum parela prima postare

Eu, chiar as fi incantat sa vad ca este posibil asaceva....Apropo, vezi ca si tu zici deja ceva extrem ...gramaj mic, ce teoretic nu are ce cauta in pescuitul "normal" de baitcasting...Dar chiar asta vreau sa aud... Atat doar...ca nu ochiometric.
In legatura cu greutatea mulinetelor...asa e cum zici ...sa echilibreze batul..este foarte important...dar din experienta proprie , eu zic , ca deja se duce la extrem.
Daca presupunem ca vrem echilibrul , atunci cu cat o mulineta este mai usora cu atat trebuie sa folosim un bat mai spre Light(ceace in baitcasting, se cam exclude, cel putin teoretic)...altfel nu mai vorbim de echilibru..si datorata mulinetei(prea) usoare si cotorului scurt(tot mai uzual folosit si asta)..batul are tendinta de a cadea in bot.
Deci nu sunt , sau mai bine zis nu mai sunt adeptul mulinetelor" cat mai usoare cu atat mai bine"...De la un anumita greutate , mai bine zis lipsa greutatii , poate sa devina un impediment....Parerea mea, nu incerc in nici un caz sa dau verdicte.