gigi ! laso asa cum a cazut si nu mai incerca s-al salvezi... ca nu tine... , tu acu contrazici testul dar ii dai si dreptatesemlecangheorghe scrie:Dumitre,uita cum trebuie sa arate in opinia mea o lanseta cu care as vrea sa pescui cu greutati de 3.5gr:putere u-l,6.6ft,fir 2-6lb,gr nalucii 0.8-5.5gr.Am pescuit nu cu una ,si stiu cum se incarca o asa lanseta cu o naluca mica.Ca fir as opta pentru un textil de 4lb sau ,mono de 0.14-0.18maxim.Atunci ,da, pot arunca corect o naluca de gramajul indicat de tine.
Da sa pun naluca aia, pe un bat medium,6.8ft sau cit are ala a lui Andrei,fir 6-12lb,si la care limita minima a gramajului ii 7gr, adica cu suta la suta decit greutatea nalucii indicate de tine ,ei bine,asta este ca si cum ai vrea sa faci scobitori in serie cu un topor de doborit seqoia..
Pur si simplu ansamblul nu se incaraca suficient ,chiar si fiind spinn,si tot nu ai performante in lansare...Baietii au dat cu 5 gr ,la limita inferioara...Si am zis ,s-a pus greutati etalon...greutati pe care oricine ,oriunde le poate testa cu combo-ul lui,ca sa isi faca o idee pentru comparatie..
Si pe zapada asta sa stii ca io nu ma mai duc...![]()

e ori alba ori neagra !