DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
dodo12
utilizator constant
utilizator constant

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de dodo12 » 08 Dec 2012, 13:26

dodo12 scrie:Asta stiam:D.Am comandat deja aerograful acela cu un tub de aer comprimat si in viitoru apropiat imi iau un compresor:).
O ajuns aerografu si merge fain,are inclus si capac cu ce sa reglez presiunea.o sa revin in curand cu poze:)

KiD Vicious
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de KiD Vicious » 08 Dec 2012, 13:38

Daca sunt de 4-5 mm as dori si eu....ca sa le faci de mana nu se merita ...sunt prea migaloase.

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 08 Dec 2012, 19:06

Ghenadie scrie:cred ca sunt imprastiat rau...nu am gasit nici un neam de ochi pe acolo, inafara de aia ingusti al vanzatorilor :lol:

@audumbre - daca poti sa aduci, ma intereseaza ceva de 10-12 mm si un set de 6 mm :respekt:
nu stiu daca au asa mari(10-12mm) dar o sa intreb.
de 6mm cred ca mai am eu , o sa ma uit cand ajung acasa(pe alea ti le dau tie , ca eu nu prea am folosit , deoarece mai mult ma preocupa voblerele de clean si folosesc ochi mai mici).

treaba cu chinezoii sta cam asa: de regula trebuie sa fii acolo pana in ora 7:30 maxim 8.
cei mai multi la 8 au pus lacatul , cred ca stii de ce. :D
cu siguranta o sa iau mai multe seturi cu mai multe marimi , vad ca e cerere. :lol:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 08 Dec 2012, 19:14

audumbre scrie: cu siguranta o sa iau mai multe seturi cu mai multe marimi , vad ca e cerere. :lol:

sau mai bine faceti o lista fiecare cu cate vrea si marimea.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 09 Dec 2012, 07:54

Referitor ochisori pentru voblere,cred ca nu am fost prea clar. Eu cumpar de pe ebay.tot de la firme din China ( HonkKong) ochisori cu dimensiunea de la 2 mm la 12 mm,"free shiping"iar cel mai bun pret a fost de cca. 6 $/1200 buc. ( 3 x 400 culori diferite). De regula cumpar mai multi pentru ca folosesc si cand torn twistere. Daca dati cautare pe ebay la "ochi de peste"
( va las voua placerea traducerii !) o sa vedeti ca sant f. multe firme care comercializeaza asa ceva,in diverse modele si marimi. Cred ca mai ieftin decat asa nu poate fi in Dragon, plus ca ai de unde alege.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0 ... c&LH_BIN=1
http://www.ebay.com/sch/m.html?_from=&_ ... c=25&rt=nc
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Dec 2012, 17:29

semlecangheorghe scrie: Poi e mijto stiuca..si mai misto ca prinsa la glider facut manual..o chestie pe care tu niciodata nu o sa o poti face...sa legi colo neste pene e floare la ureche :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,chiar si copchiii pot face asa ceva la ora de lucru manual..pe cind sa faci lemne sa arate si sa se miste ,in asa fel incit sa sparga firewall-ul rapitorului...iee arta..La tini n-am vazut asa ceva....de fapt tie ti-e greata si sa legi..legi numa' asa sa arati ca ai ceva urma de lurebuilder..in rest...
Si e mijto si glider-ul...sa-i dai forma aia din mina nu-i usor....acu' depinde daca vrei a te cobori la ceea ce voi numiti 'a ciopli lemne'..caci voi sinteti pe o treapta ierarhica superioara,dupa cum zise Hell-leshtianul tau coleg di club,...'Tavistan s-a COBORIT la nivelul tau''...Dar,avind in vedere ca io sint senil...inseamna ca maestrul Hell,l-a facut indirect...senil...hmmm,ciudat, si mai ziceti ca sinteti uniti...cind colo trage unu cu pusca si nimereste in colegu' di ....haita.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://s387.beta.photobucket.com/user/d ... sort=3&o=2

am zis ca nu-mi place sa leg... ,

probabil e mai bine sa sti si sa poti dar sa nu-ti placa decit sa-ti placa si sa nu sti... :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Dec 2012, 17:52

Imagine

Imagine

Daca tot ninge...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Dec 2012, 17:54

bradypus scrie:
semlecangheorghe scrie: Poi e mijto stiuca..si mai misto ca prinsa la glider facut manual..o chestie pe care tu niciodata nu o sa o poti face...sa legi colo neste pene e floare la ureche :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,chiar si copchiii pot face asa ceva la ora de lucru manual..pe cind sa faci lemne sa arate si sa se miste ,in asa fel incit sa sparga firewall-ul rapitorului...iee arta..La tini n-am vazut asa ceva....de fapt tie ti-e greata si sa legi..legi numa' asa sa arati ca ai ceva urma de lurebuilder..in rest...
Si e mijto si glider-ul...sa-i dai forma aia din mina nu-i usor....acu' depinde daca vrei a te cobori la ceea ce voi numiti 'a ciopli lemne'..caci voi sinteti pe o treapta ierarhica superioara,dupa cum zise Hell-leshtianul tau coleg di club,...'Tavistan s-a COBORIT la nivelul tau''...Dar,avind in vedere ca io sint senil...inseamna ca maestrul Hell,l-a facut indirect...senil...hmmm,ciudat, si mai ziceti ca sinteti uniti...cind colo trage unu cu pusca si nimereste in colegu' di ....haita.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://s387.beta.photobucket.com/user/d ... sort=3&o=2

am zis ca nu-mi place sa leg... ,

probabil e mai bine sa sti si sa poti dar sa nu-ti placa decit sa-ti placa si sa nu sti... :D

Corect...Faina goanga..ce specii tintesti cu ea??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Dec 2012, 17:57

spinanjii si baitcastori... :D

semlecangheorghe
veteran
veteran