DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Ghenadie
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de Ghenadie » 07 Dec 2012, 15:58

audumbre scrie:
@all : exista ochi din aceia , 5 folii la set , la numai 5lei. Pentru cei care sunt aproape de Bucuresti , ii gasiti in Dragonul Rosu. Pe o singura folie cred ca sunt 100buc. La un set aveti ochi sa va puneti si la spate . :lol:
mersi, e bine de stiut... calitate e macar pe aproape de cea a surselor consacrate ? asta pe langa faptul ca toate se fac in tara oamenilor mai galbiori :lol:

PS Bere nea Mircea nu bea ! Hai sa traiesti nea Mircea, poate trec duminica dupa butelcile alea

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 07 Dec 2012, 16:05

Diferenta consta in lipiciul ala , in sensul ca necesita o picatura de adeziv(unele). Am cumparat o singura data(la o comanda comuna)de pe un site din afara si am primit o singura folie. Ce scria pe ea ? Made in China. :D si pretul a fost de vreo 3 ori mai mare si cantitatea de 5 ori mai putina.

Vezi ca sunt de diferite marimi . :wink:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 07 Dec 2012, 16:13

Ghenadie scrie: PS Bere nea Mircea nu bea ! Hai sa traiesti nea Mircea, poate trec duminica dupa butelcile alea
dar ce ? :roll:
zi-mi tu , sa stiu daca scot as'ul din maneca . :lol:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 07 Dec 2012, 16:20

din cate stiu eu, nimic cu grade :wink:

Dragonu' e mare a dracului, mai stii pavilionul sau ce spanac de organizare au aia?

eu ochi mi-am luat de pe tacklewarehouse, 100 buc pe folie :wink:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 07 Dec 2012, 18:27

M-am lecuit de bautura !!! Cand lucram in armata ( ca civil), am "beut"o data o gagica cu grad de maior si de atunci mi-a trecut cu gradele. Daca la pescuit folosesc "carboanele", drept compensatie beau numai "necarbonatate", de preferinta din grapefruit.
Cei care sant "buni consumatori" de regula "audumbre" si vorbesc limbi straine.
Ghenadie tata, de atata vreme ma ameninti ca vii, ca sant convins ca nici nevasta nu te prea mai vede de cand ti-ai luat barca.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 07 Dec 2012, 18:35

old_radu scrie:Florine
...multam de aprecieri .
...ochi 3D
...am cautat intr-o vreme si nu am gasit
...am incercat sa confectionez si nu au reusit sa-mi placa
...chiar mi-as dori pentru "bucuria sufletului " ca in rest nu cred sa conteze prea mult ...recomanzi vreo sursa ?
Eu am cumparat de pe ebay, bineinteles ca tot de la nepotii lui Mao Tze Dun si am fost multumit de calitate si in special de pret.
Asa se cheama firma :lifeflies. Ceva de ordinul a 1000 buc la $6.00. Sant f. multe firme de asa ceva.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 07 Dec 2012, 18:40

florin1948 scrie:M-am lecuit de bautura !!! Cand lucram in armata ( ca civil), am "beut"o data o gagica cu grad de maior si de atunci mi-a trecut cu gradele. Daca la pescuit folosesc "carboanele", drept compensatie beau numai "necarbonatate", de preferinta din grapefruit.
Cei care sant "buni consumatori" de regula "audumbre" si vorbesc limbi straine.
Ghenadie tata, de atata vreme ma ameninti ca vii, ca sant convins ca nici nevasta nu te prea mai vede de cand ti-ai luat barca.
nici una mica inainte de masa ? promit ca n-auzi umbre. despre limbi nici nu incape discutie , doamne feri... :D
Ghenadie scrie:Dragonu' e mare a dracului, mai stii pavilionul sau ce spanac de organizare au aia?
Asta chiar nu stiu sa-ti spun. Chinezoiul asta de unde am luat eu , avea in dreptul lui o barca gonflabila umflata. Il cheama Zen. Un prieten de-al meu ia marfa de la el . O sa-l rog pe asta sa ia mai multe folii si le impartim pe aici , care cum vrea. E ok ?
Ce ramane i le trimit inapoi. Daca nu intre timp , ajung eu pe acolo. Posibil saptamana viitoare cand ajung in Bucuresti .

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 08 Dec 2012, 08:51

mersi, poate reusesc sa ajung eu azi... sa vad ce au pe acolo :respekt:
nea Mircea, ciar trec de data asta, vreau sa vb ceva, poate reusesti sa ma ajuti :respekt:

dodo12
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dodo12 » 08 Dec 2012, 09:42

daca o sa fie cumpar si eu:)

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 08 Dec 2012, 13:15

cred ca sunt imprastiat rau...nu am gasit nici un neam de ochi pe acolo, inafara de aia ingusti al vanzatorilor :lol:

@audumbre - daca poti sa aduci, ma intereseaza ceva de 10-12 mm si un set de 6 mm :respekt:

Scrie răspuns