DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Cineva scoate la imprimanta modele de barbeta?Am cautat pe net dar nu gasit.Mi-ar trebuii si mie un desen sa il scot la imprimanta
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc
de ce ? ai impresia ca practic catch & release ?semlecangheorghe scrie:![]()
![]()
![]()
Atunci fa ghini si debarbeteaz-o..

- semlecangheorghe
- veteran
Poi io speram la nokill
Ca voi nici nu pune-ti mina pe prada...doar pensa pi cirlig si....by,by..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Daca ar fi vorba de un singur model, ce bine ar fi ! Barbetele difera ca forma si marime functie de marimea voblerului si ceea ce vrei sa obtii din punct de vedere al evolutiei acestuia. Inclusiv unghiul de montare al barbetei influenteaza semnificativ evolutia in apa. Daca esti incepator in ale lurebilding-ului, cel mai bine ar fi sa incepi prin a copia ceva modele consacratedodo12 scrie:Cineva scoate la imprimanta modele de barbeta?Am cautat pe net dar nu gasit.Mi-ar trebuii si mie un desen sa il scot la imprimanta
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc
si sa incerci sa modifici barbetele (mai mici, mai mari,montate cu unghi mai mare sau mai mic) si poti vedea in cada cum se modifica evolutia. Pe toate le lestezi la fel ca sa-ti poti da seama de influenta exclusiva a barbetei. O data invatata treaba asta, incepi sa te joci cu lestarea. Despre asta poate mai zice si nenea Gigi cate ceva ( ca pentru incepatori).
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
In mare parte stiu cum functioneaza barbetele.Marimea nu conteaza ca le pot micsora pe calc si sa scot mai micut la imprimanta.
Am mai facut cateva voblere care le-am pictat cu pensula.Si cel cu verde si rosu ii facut pas cu pas cum a zis dl. Radu.Multam
http://imageshack.us/g/1/9915376/

http://imageshack.us/g/1/9915376/
...dodo12 scrie:... dl. Radu.Multam![]()

...daca si evolutia este OK , nu-mi ramane decat sa te felicit si ...
SPOR !...la cioplit.

Oke radu asa sa fie:)
Multam
Multam

Am o intrebare:la voblere din 2 bucati ca la jointed se baga lest si in coada?sau se face altcumva ca la alea normale?
Eu mi-am facut cateva bucati jointed si nu am bagat lest in coada, si merg foarte bine (is floating).