Nu mai trageti mata de coada si spuneti omului ca daca face doua voblere pe an merge si cu aer comprimat, daca vrea sa faca mai multe musai trebuie un aerograf si compresor de aer. Ghenadie are dreptate,manca-ias nasul lui de baiat frumos,ca si pe mine m-a ajutat la aerograf si acum ma descurc "mai bine ca el !!!!!!!" - la care el zice : HA,HA,HA !. Este adevarat ca un compresor costa ceva bani, nu stiu alea facute cum se comporta, dar e foarte clar ca ceea ce poti face cu un aerograf sub nici o forma nu poti obtine cu spray-ul. Daca pescuitul la rapitori a devenit pasiunea primordiala,socoteala e simpla : in loc de o baterie de lansete de stationar iti cumperi minim doua "adevarate", la fel si cu mulinetele, iar in loc de rodpod, betaina, sirop de porumb si cort ( inclusiv barcuta de plantat) cumperi lemn de tei (balsa),un traforaj electric,un slefuitor cu banda si un aerograf cu compresor. Dupa care stai cu ochii lipiti ( era sa zic beliti) pe forum si furi la greu ce zic aia mai cu experienta ca tine si unde nu pricepi, intrebi si te rogi la D-zeu sa fie unul care sa-ti spuna pe bune,nu sa te bage mai rau in ceata. Daca ai bafta sa ai un prieten constructor de voblere ( cum il am eu pe Ghenadie,mancaias leafa si toate primele, ca-i baiat bun) cumperi bere la greu ( daca bea d-alea americane te-ai ars) si-l rogi sa te mai invete cate ceva. Daca nu bea ca e cu masina,ii mai faci cadou ceva alcool izopropilic,ceva acetona si te-aim scos.
In concluzie,stimati "boboci"in ale lurebilding-ului, aveti in fata un viitor frumos, cu satisfactii deosebit dar "arta"cere sacrificii si multa intelegere din partea consoartei. Va doresc succes "d.voastra si familiilor d-voastra" in ridicare pe o treapta superioara a artei constructiilor de voblere cat mai prinzatoare ( din lucrarile Congresului al 13-lea ).
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.