DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
audumbre
senior
senior

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de audumbre » 05 Dec 2012, 18:02

ULK scrie:Corect.
Atunci nu ramane decat sa'si canalizeze energia in directia asta...si sa ne spuna si noua prin ce metode ne dam seama cum sa punem lestul: inainte sau dupa ochet.
De asemenea , poate ne impartaseste si metoda de lestare atunci cand voblerul are o singura ancora si aceea este spre punctul final , coada mai exact. Cum il punem , inainte sau dupa ?
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 05 Dec 2012, 18:05

semlecangheorghe scrie:Metoda are carente mari.
Iti indica doar cit plumb suporta woblerul.Daca este sinking,floating sau suspending.
Mai departe, spor la treaba ....inca mai sint chestii noi de descoperit..
Pe privat sint dispus sa discut..
sinking , floating , suspending e foarte simplu de rezolvat , nu asta era problema , desi sunt curios cum procedezi la cele sinking. :D

stii ca'ti promisesem eu ceva tie in mesajul ala si vad ca o cam dai cotita.
de ce pe privat si nu aici ? :roll:
Ultima oară modificat 05 Dec 2012, 18:07 de către audumbre, modificat 1 dată în total.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Dec 2012, 18:07

klona :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 05 Dec 2012, 18:09

:lol: :lol:
o sa ajungi sa socializezi doar pe privat. :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Dec 2012, 19:36

Apropo,stiti care-i diferenta intre masturbare si sex?La sex mai cunosti oameni,mai socializezi. :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Dec 2012, 20:15

audumbre scrie:
Fiecare isi poate adapta metoda dupa cum crede el. Poate sunt si alte metode de care eu nu stiu.. Asta mi s-a parut cea mai usoara. Decat sa pun plumbul fara sa stiu unde si mai ales ce cantitate, prefer sa leg o ata. :D Important e ca la final sa prinda peste. Corect ? :D

Eu am raspuns la asta prin "Corect".
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 06 Dec 2012, 08:09

Ce va mai place !!! Dar ce va mai place !!! Si daca nu-l muscati pe "Jiji " ( unii) de partea aia unde se pune ancora din coada voblerului nu va simtiti bine !!!
Ce e asa de greu de inteles ( si acceptat) ca fiecare are dreptul la opinia lui ? Ca fiecare ( din cei care posteaza) are ceva experienta si considera ca ce face el e cel mai bine ? Ca unii cred ca sant posesorii adevarului absolut si nu accepta nici un fel de contraziceri ? Treaba lor. Cine este cu mintea la el stie ca inveti toata viata si tot .....
Ca sa revin la probleme lestarii voblerelor. Este "multe metode",care mai precisa, care mai putin precisa. Trebuie sa recunosc ca chestia cu acul si ata e noua pentru mine ( ca sa fiu in ton, ar trebui sa intreb daca acul e de broderie sau de tapiterie si ata chirurgicala ?) Aici sant doua categorii la voblerele dintr-o bucata : cu canal pentru armatura sau cu ocheti pe surub.
- la cei cu canale cel mai simplu, dupa mine, este sa tai canalul putin mai mic decat diametrul alicei in asa fel incat alica sa intre putin fortat - poti sa bagi si sa scoti cate alice vrei pana ajungi la rezultatul dorit ( verificat in cada, normal). Cand astupi canalul, alicele se gasesc exact acolo unde trebuie ( desigur cu ancorele puse)
- la cele fara canal, eu fixez alicele sub burta voblerului cu banala banda adeziva si le plimb pana stau unde mi se pare cel mai convenabil ( fasii inguste de banda, cat alica).Dupa care urmeaza gaurile si fixarea definitiva. Se pastreaza aceeasi actiune ca atunci cand alicele erau fixate cu banda ( diferente insesizabile)
Am obosit de atata scris ! Va doresc spor la treaba ca iarna e lunga si mai puneti poze sa mai vedem si sa mai invatam !
Va pup, Mircea
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 06 Dec 2012, 09:14

florin1948 scrie:Ce va mai place !!! Dar ce va mai place !!! Si daca nu-l muscati pe "Jiji " ( unii) de partea aia unde se pune ancora din coada voblerului nu va simtiti bine !!!
Ce e asa de greu de inteles ( si acceptat) ca fiecare are dreptul la opinia lui ? Ca fiecare ( din cei care posteaza) are ceva experienta si considera ca ce face el e cel mai bine ? Ca unii cred ca sant posesorii adevarului absolut si nu accepta nici un fel de contraziceri ? Treaba lor. Cine este cu mintea la el stie ca inveti toata viata si tot .....
Nenea Mircea , hai s'o luam mai usurel...
Cine a zis ca detine adevarul absolut si oricine nu face ca el , e gresit ? :roll: Cum ai tras concluzia asta?

La intrebarea "Si unde sa pun lestul in corp?sau unde se pune de obicei?" , gigel a raspuns "Pentru inceput poti lesta inainte si dupa ochetul de pe burta.."

Pentru ca la mine faci referire ca-l musc pe gigel de coada voblerului :lol: , eu l-am rugat sa ne impartaseasca si noua din experienta lui si sa ne spuna metoda sa de a lesta un vobler. :shock: Ti se pare ca l-am muscat prea tare, sincer ? :roll:

Revenind on-topic. Acul poate fi de orice fel , ba mai mult se poate inlocui cu o sarma subtire otelita. Te scuteste de lipit/dezlipit banda adeviza pana gasesti punctul cel mai bun. :D
Uite , incerc si eu azi sa vedem cum iese.

Poze nu stiu cine ar putea pune , eventual unele cu pesti agatati in voblere , asta doar daca nu va invita pe privat. :mrgreen:

Sanatate !

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 06 Dec 2012, 10:15

Pentru ca la mine faci referire ca-l musc pe gigel de coada voblerului :lol: , eu l-am rugat sa ne impartaseasca si noua din experienta lui si sa ne spuna metoda sa de a lesta un vobler. :shock: Ti se pare ca l-am muscat prea tare, sincer ? :roll:

Dragul meu, daca tu ai fi singurul care-l "compostezi "pe Jiji de unde am zis, n-ar fi bai !Da' este asa de multi care de abea asteapta sa zica si el doua vorbe si se reped in haita, fara nici o legatura cu subiectul in discutie, ca la un moment dat renunti sa mai citesti. A nu se intelege ca sant cumva avocatul d-lui Semlecan. Il cunosc de pe forum, mi se pare un tip cu oarece educatie, cu simtul umorului si bun cunoscator in ale voblerelor ( si multe altele). Si mie imi place sa mai glumesc ( in special cu amicul Leowb,pe baza viespilor la care nu vrea neam sa le faca si ACUL !!!), mai o caterinca, trece timpul si mai zambim, ca asa e bine. Daca mai si invatam cateceva, si mai bine. Toate cele bune si fiti "tovarasi si pretini ".
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 06 Dec 2012, 10:57

Nea Florin , aici nu a fost cazul , cel putin acum , trebuie sa recunoastem.
I-am adresat o intrebare. Poate asta inseamna ca cineva il "capseaza" , naiba mai stie...
De ce sa-i fie frica sa spuna doua vorbe ? Poate n'o fi sigur pe el si ii e frica sa n'o dea in bara, cum s-a mai intamplat de altfel. :D

No , nu-l mai intreb nimic , il las pe el sa zica ceva daca vrea. :respekt:

Scrie răspuns