Dilema barca fibra

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2010, 20:13

Daca vreodata o sa ma dea banii afara din casa :lol: mi-ar place asa ceva.
http://walkerbay.com/products/genesis/g ... tures.html
desi nici modelul simplu nu-i de aruncat,la noi e mai mult ca ok.
http://walkerbay.com/products/genesis/g ... tures.html

romica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de romica » 30 Dec 2010, 20:18

Adrian, ca idee, barca pe care vrei tu s-o iei este din polietilena. Am avut impresia ca tu o crezi ca fiind de fibra.

Pentru ca eu produc barcile din aluminiu Starcraft nu o sa ma apuc sa le laud ca sa nu para ca vorbesc din interes, dar daca vii vreodata in Delta si ai timp sa stai o ora in Tulcea, iti pun una la apa ca sa faci ce teste vrei tu si dupa aia s-ar putea sa te razgandesti in privinta aluminiului. Eu merg la pescuit cu una de 4 mt (desi mai am vreo 2 mai mari) din doua motive: merge cu 30 km/h cu motor de 6 cp si are 10 cm pescaj.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 04 Ian 2011, 01:01

In urma sfaturilor privind lansarea pe apa in zona noastra, ma socotesc sa iau o barca mai usoara. Inca astept raspuns din Franta pentru o barca QUICKSILVER de3,10 cu peridoc, daca nu iese, ma reorientez.
@romica , te rog da-mi un MP cu telefonul tau.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 06 Ian 2011, 12:13

parerea mea e ca sub 3,5 m nu are nici un rost sa iti iei altceva decat gonflabila sau, daca te tine, port a bote.

Cu cat barca e mai mica, este si mai usoara, drept pentru care devine instabila. Singura treaba care o pot salva sunt baloanele pe laterala. Uita-te si la Walker-bay si ai sa vezi ca au simtit nevoia sa puna baloane laterale, desi barcile lor sunt destul de late.

Parererea mea e ca daca nu iti trebuie una mai mare de 3,5 m, sa ramai la gonflabila. Ai scapat si de peridoc.
near the beer

Scrie răspuns