Dilema barca fibra
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am vazut in Bucuresti pe Herastrau.... in prova are "o camera de aer" care poti folosi si la depozitare, sau pentru pastrat pesti , la fel bancheta are capac pe care deschizand poti folosi petru bagaje, iar din cate stiu si scaunul se poate rabata si sub el este spatiu gol pentru depozitare....elias scrie:Oare cum o fi astea,suna interesant.
Este dotata cu spatii de depozitare tip-container pentru bagaje, un alt container pentru scule pescuit, nade, momeli si un container pentru depozitarea pestelui.
"containerele respective" sunt etanse si au rolul principal de a asigura o flotabilitate in caz de accident, si se pot folosi si pentru depozitare... cu cat e folosesc mai mult cu atat devin mai "neetanse" la inchidere....
Depinde acum si de ce iti doresti. Despre aluminiu pot sa-ti spun ca avantajul mare e ca sunt usoare. Si dezavantajul e tot asta, daca vrei sa stai pe loc pe rau sau cand bate vantul trebuie sa le ancorezi. Dar sa manevrezi barca pe mal de unu singur eu zic ca e un mare + .Adrian SB scrie:M-ati bulversat de tot. Am plecat de la o dilema simpla: 3,6 m sau 3m si acum nu mai stiu ce sa iau. Fibra, Gonflabila, porta bote. (Aluminiu nu ma tenteaza.)
Adi,
daca dispui de bani (multi bani) cumpara Porta Bote.
vorbeste cu Tudor, el are in Franta asa ceva, sau vorbeste cu Ovidiu, ori Vlad (el aduce in Romania) si el are una echipata cu un Suzuky de 6cp.
barci de polietilena cum este cea prezentata de elias si care sunt comercializate de Abrevis la niste preturi astronomice, eu zic ca nu se merita.
cat o fi ea de buna polietilena aia, in timp tot crapa din cauza UV.
cantareste foarte bine pt ce iti trebuie barca respectiva, cate iesiri vei face, cum si unde o vei folosi si vei gasi raspunsul cu siguranta.
intradevar, noi te-am bulversat cu atatea indicatii, dar e mai bine sa ai de unde alege si ce studia decat sa nu ai nici un sprijin, oricum decizia este a ta si tu stii cel mai bine ce vrei sa faci, numai sa nu te grabesti in a lua o hotarare pe care o regreti mai tarziu - barca si motorul este un lucru destul de costisitor pana la urma.
daca dispui de bani (multi bani) cumpara Porta Bote.
vorbeste cu Tudor, el are in Franta asa ceva, sau vorbeste cu Ovidiu, ori Vlad (el aduce in Romania) si el are una echipata cu un Suzuky de 6cp.
barci de polietilena cum este cea prezentata de elias si care sunt comercializate de Abrevis la niste preturi astronomice, eu zic ca nu se merita.
cat o fi ea de buna polietilena aia, in timp tot crapa din cauza UV.
cantareste foarte bine pt ce iti trebuie barca respectiva, cate iesiri vei face, cum si unde o vei folosi si vei gasi raspunsul cu siguranta.
intradevar, noi te-am bulversat cu atatea indicatii, dar e mai bine sa ai de unde alege si ce studia decat sa nu ai nici un sprijin, oricum decizia este a ta si tu stii cel mai bine ce vrei sa faci, numai sa nu te grabesti in a lua o hotarare pe care o regreti mai tarziu - barca si motorul este un lucru destul de costisitor pana la urma.