Dilema barca fibra

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Dec 2010, 20:03

Oare cum o fi astea,suna interesant.
Este dotata cu spatii de depozitare tip-container pentru bagaje, un alt container pentru scule pescuit, nade, momeli si un container pentru depozitarea pestelui.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Dec 2010, 20:10

elias scrie:Oare cum o fi astea,suna interesant.
Este dotata cu spatii de depozitare tip-container pentru bagaje, un alt container pentru scule pescuit, nade, momeli si un container pentru depozitarea pestelui.
Am vazut in Bucuresti pe Herastrau.... in prova are "o camera de aer" care poti folosi si la depozitare, sau pentru pastrat pesti , la fel bancheta are capac pe care deschizand poti folosi petru bagaje, iar din cate stiu si scaunul se poate rabata si sub el este spatiu gol pentru depozitare....
"containerele respective" sunt etanse si au rolul principal de a asigura o flotabilitate in caz de accident, si se pot folosi si pentru depozitare... cu cat e folosesc mai mult cu atat devin mai "neetanse" la inchidere....

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 28 Dec 2010, 20:12

toaleta aia e cel mai marfa accesoriu. :D

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Dec 2010, 20:16

http://img602.imageshack.us/img602/516/barcao.jpg

Spatii de depozitare 1-2-3
"Toaleta rotativa " :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Dec 2010, 20:28

Cand stai o zi intreaga pe apa,si nu vrei sa te lovesti de bagaje una intr-una,asta e o solutie chiar faina.Kzoli,mi-am dat seama care-s compartimentele :wink: mersi oricum .Ma gandeam insa cat or fi si de spatioase.Cred ca pentru doo persoane e mai mult decat ok,mai ales ca toaleta se si demonteaza. :lol:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 28 Dec 2010, 20:28

M-ati bulversat de tot. Am plecat de la o dilema simpla: 3,6 m sau 3m si acum nu mai stiu ce sa iau. Fibra, Gonflabila, porta bote. (Aluminiu nu ma tenteaza.)
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 28 Dec 2010, 20:32

Adi,
inchide calculatorul si ia-o pe aia de 3,6m ca aia ti-o placut de la inceput... :wink:
Numa' bine :)

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 28 Dec 2010, 20:38

Adrian SB scrie:M-ati bulversat de tot. Am plecat de la o dilema simpla: 3,6 m sau 3m si acum nu mai stiu ce sa iau. Fibra, Gonflabila, porta bote. (Aluminiu nu ma tenteaza.)
Depinde acum si de ce iti doresti. Despre aluminiu pot sa-ti spun ca avantajul mare e ca sunt usoare. Si dezavantajul e tot asta, daca vrei sa stai pe loc pe rau sau cand bate vantul trebuie sa le ancorezi. Dar sa manevrezi barca pe mal de unu singur eu zic ca e un mare + .

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Dec 2010, 21:12

Adi,
daca dispui de bani (multi bani) cumpara Porta Bote.
vorbeste cu Tudor, el are in Franta asa ceva, sau vorbeste cu Ovidiu, ori Vlad (el aduce in Romania) si el are una echipata cu un Suzuky de 6cp.
barci de polietilena cum este cea prezentata de elias si care sunt comercializate de Abrevis la niste preturi astronomice, eu zic ca nu se merita.
cat o fi ea de buna polietilena aia, in timp tot crapa din cauza UV.
cantareste foarte bine pt ce iti trebuie barca respectiva, cate iesiri vei face, cum si unde o vei folosi si vei gasi raspunsul cu siguranta.
intradevar, noi te-am bulversat cu atatea indicatii, dar e mai bine sa ai de unde alege si ce studia decat sa nu ai nici un sprijin, oricum decizia este a ta si tu stii cel mai bine ce vrei sa faci, numai sa nu te grabesti in a lua o hotarare pe care o regreti mai tarziu - barca si motorul este un lucru destul de costisitor pana la urma.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 29 Dec 2010, 07:37

Pe apa e buna o barca cat mai mare, cat mai grea si cat mai stabila, pe mal e invers cat mai mic si mai usor de manevrat TU trebuie sa alegi optiunea potrivita pentru tine. Daca ai posibilitatea sa tii pe apa si sa fie pazita e ok cat mai mare, daca nu, trebuie sa te limitezi la posibilitati....

Scrie răspuns