discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
danr
- Site Admin

Incearca sa intrii pe site-ul CABELA'S,scrie Capricorn ,click search o sa vezi ca apare CAPRICORN A cod 1AG-118300 si pretul e de $64,95 cum am sustinut!!!!!
Sau s-ar putea ca in Romania Cabela's sa aiba alt site cu alte preturi.....
da ia intra tu pe cabelas si da-i search dupa 2UG-118300
si vezi ca-ti apare 69.95
poate ca in loc sa aiba cabela's in romania site cu preturi pentru romania, are in schimb 2 preturi diferite la acelasi produs pentru americani
asta ca sa vezi ca n-ai motive sa faci ironii gratuite
-
mihai florescu
- veteran

Jean Scurtu scrie:mihai.f scrie:Daiwa Capricorn-A Spinning Reels
Item number: 2UG-118300
MODEL: CA2000A
This item is in stock.
1 $69.95
Incearca sa intrii pe site-ul CABELA'S,scrie Capricorn ,click search o sa vezi ca apare CAPRICORN A cod 1AG-118300 si pretul e de $64,95 cum am sustinut!!!!!
Jean Scurtu
Eu am dat un "citat" din order.Te rog verifica codul 2UG-118300. Treaba cu "alte preturi" nu se verifica la mine.
-
Jean Scurtu
danr scrie:Incearca sa intrii pe site-ul CABELA'S,scrie Capricorn ,click search o sa vezi ca apare CAPRICORN A cod 1AG-118300 si pretul e de $64,95 cum am sustinut!!!!!
da ia intra tu pe cabelas si da-i search dupa 2UG-118300
si vezi ca-ti apare 69.95
poate ca in loc sa aiba cabela's in romania site cu preturi pentru romania, are in schimb 2 preturi diferite la acelasi produs pentru americani
asta ca sa vezi ca n-ai motive sa faci ironii gratuite
Nu a fost nici o ironie ci faptul ca putini stiu un anumit cod al unei mulinete si cand cauta, cauta cu numele mulinetei cum am facut si eu si daca faci asa vei vedea ca pretul afisat e cel spus de mine la fel si codul.
Care e adevarul trebuie aflat de la CABELA'S,dar intai procedeaza cum am procedat eu sa caut si vezi daca am dreptate sau nu(valabil si pt administrator cat si pt. staff).
Jean Scurtu
-
mihai florescu
- veteran

Acum 2 saptamini aceasta mulineta nu puteai sa o gasesti dupa denumire, mergea treaba numai dupa cod.Sint oameni pe acest forum care pot confirma ce spun eu.aaaaaaa ca situatia de 2-3 zile s-a schimbat........este un motiv pt Jean Scurtu sa faca scandal, domnul 100% CORECTITUDINE.
-
Jean Scurtu
Mihai ,vorbesti aiurea,ce scandal fac,eu doar am spus cat e costul la CABELA'S gasit de mine si tu mai corectat fara sa verifici ca pretul aratat de mine e cel afisat in site-ul lor.
In fond $5 in sus sau in jos nu reprezinta nimic,ce am vrut sa spun negandind ca supar administratorul si staff-ul,e ca la acelas pret se putea(SAU SE POATE LUA) lua o mulineta mai buna ca EXCELLER .
Jean Scurtu
-
mihai florescu
- veteran

e, asta e alta treaba.Imi cer scuze.In momentul cind a aparut aceasta oferta eu am facut-o cunoscuta, unii au luat capricorn alti....exceler.
-
Michael
- Moderator

nu stiu ce tot o dati cu exceler,presupuneri/zvonuri sunt multe...vreau sa aud pe unul care a folosit-o si a dat kiks cu ea,la mine mere ca un vis deocamdata,am mulinat si capricorn si nu mergea mai fin.cand o fi sa-mi dea excelerul rateuri,am sa va anunt...pana atunci...

inca ceva:cand am cumparat exceler nu exista promotia capricornului,dar nu-mi pare rau ca am cumparat exceler,in schimb am vazut capricorn care din senin au inceput sa "macine".deci...nu exista reguli fixe la nimic pe lumea asta.
-
pupu
- veteran

Cica acum vreo trei luni prin nu stiu ce revista nemteasca parca Blinker sau Fisch & FANG era un articolas despre noile modele Daiwa Exceller despre care se scria ca merg la fel de silentios ca Shimano dar si ca fiabilitatea lor va fi tot la fel ,asa ca multa lume prefera inca modelele mai vechi ei spuneau ceva chiar de Laguna care ar avea un raport calitate pret imbatabil. Asa ca numai de bine...
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
pupu scrie:Cica acum vreo trei luni prin nu stiu ce revista nemteasca parca Blinker sau Fisch & FANG era un articolas despre noile modele Daiwa Exceller despre care se scria ca merg la fel de silentios ca Shimano dar si ca fiabilitatea lor va fi tot la fel ,asa ca multa lume prefera inca modelele mai vechi ei spuneau ceva chiar de Laguna care ar avea un raport calitate pret imbatabil. Asa ca numai de bine...
nu are cum, e chiar imposibil ca Exceler sa mearga ca un Shimano, plus ca la cap. fiabilitate Shimano(cel putin seria Stradic) e mult peste Daiwele din aceeasi categ. de pret! cine are sau a avut stie f. bine ca angrenaje bune are Shimano! sper sa nu luati foc...

devoratorii de Daiwe...fiecare invarte ce vrea!
-
Leba
- veteran

-
Michael scrie:nu stiu ce tot o dati cu exceler,presupuneri/zvonuri sunt multe...vreau sa aud pe unul care a folosit-o si a dat kiks cu ea,la mine mere ca un vis deocamdata,am mulinat si capricorn si nu mergea mai fin.cand o fi sa-mi dea excelerul rateuri,am sa va anunt...pana atunci...

inca ceva:cand am cumparat exceler nu exista promotia capricornului,dar nu-mi pare rau ca am cumparat exceler,
in schimb am vazut capricorn care din senin au inceput sa "macine".deci...nu exista reguli fixe la nimic pe lumea asta.
mai concret? scartaie, fornaie, ce face? sau a scapat-o omu' la nisip? nisipul e sudden death, e clar.[/i]