Daiwa TD Tierra
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
SF scrie:Glumeam si eu . Cit despre mulineta , ai rabdare sa pescuiesc un pic cu ea , sa vad cum se comporta .andrei-ovidiu scrie:
si departe de mine sa te blestem, eu doar imi spun parerea aici!
Fir Intins!!!
iti dai seama moshu' ca nici eu nu port resentimente pt. nebuniile alea!

numai bine...si super-intins sa fie firu' da' sa nu rupa!

Incearca sa intrii pe site-ul CABELA'S,scrie Capricorn ,click search o sa vezi ca apare CAPRICORN A cod 1AG-118300 si pretul e de $64,95 cum am sustinut!!!!!mihai.f scrie:Daiwa Capricorn-A Spinning Reels
Item number: 2UG-118300
MODEL: CA2000A
This item is in stock.
1 $69.95
Sau s-ar putea ca in Romania Cabela's sa aiba alt site cu alte preturi.....
Jean Scurtu
-
- utilizator constant
Multumesc pt indicatie nea Jane.Cunosteam pretul de la Cabelas si tocmai de aia mi=a sarit in ochi pretul din romania.Magazinul despre care faceam vorbire se numeste xxx.ro,nu este nici o legatura cu cabelas sau daiwa si cred ca apartine unui smecher care vrea sa faca .... mare pe spinarea unor impatimiti ai pescuitului si in ultima instanta nici nu poti sa ii acuzi pentru ca asta este romanica noastra cea de toate zilele.Cit despre Cabelas,e un magazin super dar total inaccesibil pt majoritatea pescarilor romani.Da lasa ca am intrat si noi in UE si o sa ne facem si noi mari...

Cine doreste sa cunoasca o parere mai autorizata despre TEAM DAIWA TIERRA va trebui sa intre pe site-ul www.tackletour.com si poate citii mai multe despre acesta mulineta facuta in China si considerata mai buna decat Capricorn,deci si decat SHIMANO STRADIC.
Jean Scurtu
Jean Scurtu
Sa nu crezi cumva ca pescarii romani o pot cumpara la pretul la care se vinde la CABELA'S, din cate stiu in Romania pretul unui CAPRICORN ,din pacate e aproape dublu......CC59 scrie:Multumesc pt indicatie nea Jane.Cunosteam pretul de la Cabelas si tocmai de aia mi=a sarit in ochi pretul din romania.Magazinul despre care faceam vorbire se numeste xxx.ro,nu este nici o legatura cu cabelas sau daiwa si cred ca apartine unui smecher care vrea sa faca .... mare pe spinarea unor impatimiti ai pescuitului si in ultima instanta nici nu poti sa ii acuzi pentru ca asta este romanica noastra cea de toate zilele.Cit despre Cabelas,e un magazin super dar total inaccesibil pt majoritatea pescarilor romani.Da lasa ca am intrat si noi in UE si o sa ne facem si noi mari...![]()
![]()
![]()
![]()
Numai bine,
Jean Scurtu