Daiwa TD Tierra

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Oct 2006, 13:48

[quote="andrei-ovidiu"]

si departe de mine sa te blestem, eu doar imi spun parerea aici![/quote]

Glumeam si eu . Cit despre mulineta , ai rabdare sa pescuiesc un pic cu ea , sa vad cum se comporta .

Fir Intins!!!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Oct 2006, 14:04

Michael scrie:
Sorin scrie: ....asta presupunand desigur , ca esti din Sibiu :D ....
mah Tavi,ai intrat in istorie cu expresia aia :lol:
Asta cu ajutorul lui Sorin, care nu uita si nu iarta
Da las ca-l astept la cotitura :twisted:
:lol:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 31 Oct 2006, 15:08

SF scrie:
andrei-ovidiu scrie:
si departe de mine sa te blestem, eu doar imi spun parerea aici!
Glumeam si eu . Cit despre mulineta , ai rabdare sa pescuiesc un pic cu ea , sa vad cum se comporta .

Fir Intins!!!

iti dai seama moshu' ca nici eu nu port resentimente pt. nebuniile alea! :D :wink:

numai bine...si super-intins sa fie firu' da' sa nu rupa! :D

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 31 Oct 2006, 17:13

Oarecum off topic.Exista un magazin online in romanica noastra care vinde capricorn si caldia.Pretul?Tineti-va bine 290$...Pentru cine este curios xxx.ro . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 31 Oct 2006, 17:36

prost nu e cine cere..... :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 01 Noi 2006, 06:52

mihai.f scrie:Daiwa Capricorn-A Spinning Reels
Item number: 2UG-118300
MODEL: CA2000A
This item is in stock.
1 $69.95
Incearca sa intrii pe site-ul CABELA'S,scrie Capricorn ,click search o sa vezi ca apare CAPRICORN A cod 1AG-118300 si pretul e de $64,95 cum am sustinut!!!!!
Sau s-ar putea ca in Romania Cabela's sa aiba alt site cu alte preturi.....

Jean Scurtu

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 01 Noi 2006, 07:28

Multumesc pt indicatie nea Jane.Cunosteam pretul de la Cabelas si tocmai de aia mi=a sarit in ochi pretul din romania.Magazinul despre care faceam vorbire se numeste xxx.ro,nu este nici o legatura cu cabelas sau daiwa si cred ca apartine unui smecher care vrea sa faca .... mare pe spinarea unor impatimiti ai pescuitului si in ultima instanta nici nu poti sa ii acuzi pentru ca asta este romanica noastra cea de toate zilele.Cit despre Cabelas,e un magazin super dar total inaccesibil pt majoritatea pescarilor romani.Da lasa ca am intrat si noi in UE si o sa ne facem si noi mari... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 01 Noi 2006, 08:29

Cine doreste sa cunoasca o parere mai autorizata despre TEAM DAIWA TIERRA va trebui sa intre pe site-ul www.tackletour.com si poate citii mai multe despre acesta mulineta facuta in China si considerata mai buna decat Capricorn,deci si decat SHIMANO STRADIC.

Jean Scurtu

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 01 Noi 2006, 08:37

CC59 scrie:Multumesc pt indicatie nea Jane.Cunosteam pretul de la Cabelas si tocmai de aia mi=a sarit in ochi pretul din romania.Magazinul despre care faceam vorbire se numeste xxx.ro,nu este nici o legatura cu cabelas sau daiwa si cred ca apartine unui smecher care vrea sa faca .... mare pe spinarea unor impatimiti ai pescuitului si in ultima instanta nici nu poti sa ii acuzi pentru ca asta este romanica noastra cea de toate zilele.Cit despre Cabelas,e un magazin super dar total inaccesibil pt majoritatea pescarilor romani.Da lasa ca am intrat si noi in UE si o sa ne facem si noi mari... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa nu crezi cumva ca pescarii romani o pot cumpara la pretul la care se vinde la CABELA'S, din cate stiu in Romania pretul unui CAPRICORN ,din pacate e aproape dublu......

Numai bine,

Jean Scurtu

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 01 Noi 2006, 13:40

In principiu ai dreptate,proportiile sint gresite... :x :x

Scrie răspuns