discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
cipic
- veteran

Ce frumos scrie

Team Daiwa Tierra Made in Chinaaaaa!!!Mi se ridica parul pe spate cand vad chinezarii,am pus mana pe un Stradic facut in Malaysia si dupa aia pe unu facut in Japan,diferenta era ca de la cer la pamant in momentul mulinarii si amandoua erau Stradic

!!!Am o Daiwa Laguna Made in Thailand si nu mi se pare a fii o mulineta fff fiabila si am putine iesiri cu ea!!!Noroc ca am un Nexave pe care il omor si culmea merge la fel ca in prima zii si e din Malaysia,oare cum o fii un Stradic japonez???Eu zic ca Shimano bate Daiwa,bine cu exceptia celor japoneze!!!
-
horiavd
- senior

cipic scrie:Am o Daiwa Laguna Made in Thailand si nu mi se pare a fii o mulineta fff fiabila si am putine iesiri cu ea!!!!
Am una de vreo trei ani, pe care am pescuit-o de a luat-o dracii. Merge snur. A cam imbatranit un pic dar merge bine. Si nu am luat-o de noua, dar la cati bani face, eu zic ca este o mulineta reusita....am folosit-o si la clean la voblere, rotative si la jiguri la salau, mai rar la stiuci la polonice, dar, mi-as mai lua una oricand. Acuma depinde cum ai si noroc.
-
Jedi
- veteran

Complexa e problema cu "Made in China" si are multe aspecte (adaptare la nea Puiut)Daca ansambleaza laptopuri,aparate foto de 1600$ televizoare plate,ma indoiesc ca nu sint in stare sa o faca si cu mulinetele.Iar daca mecanismele si rulmentii provin din aceeasi sursa iar controlul calitatii se face riguros nu vad de ce s-ar invirti doua mulinete noi si acelasi model diferit.Sau precizia prelucrarii mecanismelor si duritatea aliajului sa fie mai mica pentru China?Imi vine greu sa cred asta .Sau mecanismul DigiGear e mai de calitate in Tierra decit in Exceler?Cred ca doar pick-up-ul Air bail si culoarea difera la ele si asta nu justifica diferenta de 55 $ in opinia mea.
-
Jedi
- veteran

Si habar n-aveam ca Daiwa si Shimano au inceput sa ansambleze in China.Stiam doar de Thailanda si Malaezia.