Daiwa TD Tierra
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Publicitate si realitate
Dan,
am evaluat mulineta dupa prezentarea lor. Dupa ce am pipait-o deja impresia s-a schimbat foarte tare. Problema nu e de cred eu, mai nasol e ca Daiwa ,,vrajeste,, si construieste povesti de succes ca Exceller.
Testul ultim e la pescuit si e valabil pentru orice mulineta , lanseta sau naluca. Restul sunt cuvinte, unori cu acoperire de multe ori fara......
Caprocorn a dezamagit putini pescari pentru asteptarile unei mulinete de 120$.
am evaluat mulineta dupa prezentarea lor. Dupa ce am pipait-o deja impresia s-a schimbat foarte tare. Problema nu e de cred eu, mai nasol e ca Daiwa ,,vrajeste,, si construieste povesti de succes ca Exceller.
Testul ultim e la pescuit si e valabil pentru orice mulineta , lanseta sau naluca. Restul sunt cuvinte, unori cu acoperire de multe ori fara......
Caprocorn a dezamagit putini pescari pentru asteptarile unei mulinete de 120$.
- costica_fishing
- veteran
Daca intrii acum pe site-ul Cabela's vei vedea ca pretul la mulinetele CAPRICORN e $64,95 nu $69,95,asa ca daca ei au gresit e vina lor nu a mea.mihai.f scrie:Aceasta promotie a fost anuntata la timpul ei si.....sint numerosi pescarii care au beneficiat si inca mai beneficeaza.Pretul corect de Sale este:69.95$.Jean Scurtu scrie:Nu vreau sa demonstrez nimic ,doar sa arat ca in aceeasi perioada ,aproape la acelas pret puteai cumpara o mulineta de care se spune ca e mai buna(repet nu stiu daca e mai buna ca nu ma intereseaza EXCELLER ,eu pescuiesc cu SS TOURNAMENT 700 sau 1300 si din cand in cand cu CAPRICORN 2000).
Ma gandesc ca pe pescarii romani ii interesau ca la acel nivel de pret ,in acea perioada ,sa cumpere o mulineta mai buna ,indiferent ca era "promotie' sau nu.
Dar daca Ene spune ca s-a pacalit cu Exceller-ul,cred ca stie ce vorbeste si iau de bune cele spuse de el,eu neavand ocazia sa probez mulineta EXCELLER.
Sunt totusi curios cat mai tine aceasta "promotie " cu CAPRICORN-ul ca a inceput cu cateva luni in urma si inca nu s-a terminat.....si poate ar fii bine ca pescarii romani sa profite de aceasta "promotie",CAPRICORN-ul fiind o mulineta f. buna,dupa parerea mea.
Jean Scurtu
In momentul asta exista pe stoc doar marimile 1500,2000 si 4000 restul.....Out of Stock Alert
"Daca imi mai aduc bine aminte cineva a cumparat cam in aceeasi perioada de la Cabela's mulinete Capricorn 2500 si 3500 la un pret sub $60 si din cate am auzit (daca e adevarat),"
Nu cred ca ar trebuii pusa la indoiala existenta acestei promotii
Eu nu am pus la indoiala nici o promotie ,doar am precizat ca la aceeasi bani se putea cumpara o mulineta mai buna ca Exceller ,facuta tot de DAIWA si nu in China.
Jean Scurtu
-
- veteran
asta e clarcostica_fishing scrie:ca sa reinvii o controversa a acestui forum, mie imi place mai mult Stradicul decat Capricornul, desi pescuiesc mai mult cu cel din urma. Asta pentru ca am 3 buc. Doo luate la promotie!
in clasa asta de pret e greu da batut Stradicul
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
- veteran
Exceler 2500 lanseaza f. bine dupa gustu meu.Sorin scrie:
am mai retinut ca nu lanseaza grozav ( cel putin modelul 1500) ceea ce pt Daiwa e chiar curios si e un mare minus
din lene am pus in capatu unui mono de 10lbs Silver Thread (~.28 ) un vobler de 5 cm si cateva grame. se ducea surprinzator de departe.
Sau poate is io meserias si lansez bine