Daiwa TD Tierra

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Oct 2006, 19:25

ceea ce arata ca nimeni nu e perfect si chiar si maestrii se mai inseala.....

cristian.ene
veteran
veteran

Publicitate si realitate

Mesaj de cristian.ene » 30 Oct 2006, 19:45

Dan,

am evaluat mulineta dupa prezentarea lor. Dupa ce am pipait-o deja impresia s-a schimbat foarte tare. Problema nu e de cred eu, mai nasol e ca Daiwa ,,vrajeste,, si construieste povesti de succes ca Exceller.
Testul ultim e la pescuit si e valabil pentru orice mulineta , lanseta sau naluca. Restul sunt cuvinte, unori cu acoperire de multe ori fara......

Caprocorn a dezamagit putini pescari pentru asteptarile unei mulinete de 120$.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 30 Oct 2006, 20:09

ca sa reinvii o controversa a acestui forum, mie imi place mai mult Stradicul decat Capricornul, desi pescuiesc mai mult cu cel din urma. Asta pentru ca am 3 buc. Doo luate la promotie! :D
near the beer

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 30 Oct 2006, 23:27

mihai.f scrie:
Jean Scurtu scrie:Nu vreau sa demonstrez nimic ,doar sa arat ca in aceeasi perioada ,aproape la acelas pret puteai cumpara o mulineta de care se spune ca e mai buna(repet nu stiu daca e mai buna ca nu ma intereseaza EXCELLER ,eu pescuiesc cu SS TOURNAMENT 700 sau 1300 si din cand in cand cu CAPRICORN 2000).

Ma gandesc ca pe pescarii romani ii interesau ca la acel nivel de pret ,in acea perioada ,sa cumpere o mulineta mai buna ,indiferent ca era "promotie' sau nu.

Dar daca Ene spune ca s-a pacalit cu Exceller-ul,cred ca stie ce vorbeste si iau de bune cele spuse de el,eu neavand ocazia sa probez mulineta EXCELLER.

Sunt totusi curios cat mai tine aceasta "promotie " cu CAPRICORN-ul ca a inceput cu cateva luni in urma si inca nu s-a terminat.....si poate ar fii bine ca pescarii romani sa profite de aceasta "promotie",CAPRICORN-ul fiind o mulineta f. buna,dupa parerea mea.

Jean Scurtu
Aceasta promotie a fost anuntata la timpul ei si.....sint numerosi pescarii care au beneficiat si inca mai beneficeaza.Pretul corect de Sale este:69.95$.
In momentul asta exista pe stoc doar marimile 1500,2000 si 4000 restul.....Out of Stock Alert

"Daca imi mai aduc bine aminte cineva a cumparat cam in aceeasi perioada de la Cabela's mulinete Capricorn 2500 si 3500 la un pret sub $60 si din cate am auzit (daca e adevarat),"

Nu cred ca ar trebuii pusa la indoiala existenta acestei promotii :oops:
Daca intrii acum pe site-ul Cabela's vei vedea ca pretul la mulinetele CAPRICORN e $64,95 nu $69,95,asa ca daca ei au gresit e vina lor nu a mea.
Eu nu am pus la indoiala nici o promotie ,doar am precizat ca la aceeasi bani se putea cumpara o mulineta mai buna ca Exceller ,facuta tot de DAIWA si nu in China.

Jean Scurtu

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 31 Oct 2006, 06:24

Daiwa Capricorn-A Spinning Reels
Item number: 2UG-118300
MODEL: CA2000A
This item is in stock.
1 $69.95
Imagine

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 31 Oct 2006, 07:36

mihai, ia da un search pe cabelas dupa capricorn

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 31 Oct 2006, 09:02

costica_fishing scrie:ca sa reinvii o controversa a acestui forum, mie imi place mai mult Stradicul decat Capricornul, desi pescuiesc mai mult cu cel din urma. Asta pentru ca am 3 buc. Doo luate la promotie! :D
asta e clar
in clasa asta de pret e greu da batut Stradicul
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 31 Oct 2006, 09:25

clar Sorine...poate Daiwa ofera altceva ca si calitate la peste 120-130$, dar pana in 120$, Stradic-ul e tatic! calitatea angrenajelor este absolut pefecta dupa 2 ani de pescuit in toate conditiile! merge ca-n prima zi! :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Oct 2006, 09:44

Sorin scrie:
am mai retinut ca nu lanseaza grozav ( cel putin modelul 1500) ceea ce pt Daiwa e chiar curios si e un mare minus
Exceler 2500 lanseaza f. bine dupa gustu meu.
din lene am pus in capatu unui mono de 10lbs Silver Thread (~.28 ) un vobler de 5 cm si cateva grame. se ducea surprinzator de departe.
Sau poate is io meserias si lansez bine :D

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 31 Oct 2006, 09:52

Bun, si care-i rostul discutiilor? E clar ca, atata vreme cat Capricornul e la lichidare de stoc, reprezinta o alternativa mult mai buna decat Exceler. Cand n-o mai fi, om mai vedea ce altceva apare la lichidare de stoc :P.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns