Daiwa TD Tierra

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 30 Oct 2006, 18:05

Daca imi mai aduc bine aminte cineva a cumparat cam in aceeasi perioada de la Cabela's mulinete Capricorn 2500 si 3500 la un pret sub $60 si din cate am auzit (daca e adevarat),Capricorn-ul e mai bun decat Exceller-ul.

Jean Scurtu

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Oct 2006, 18:09

tocmai
da ce legatura are ?
atunci exista pe cabela's o promotie
discutiile pe care le aveam atunci se refereau la mulinete pe game de pret de catalog, nu la lichidari de stocuri

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 30 Oct 2006, 18:13

In momentul de fata la Cabela's (probabil tot o "promotie") un Capricorn costa $64,95....

Jean Scurtu

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 30 Oct 2006, 18:18

nu inteleg totusi care e problema cu mulinetele Exceler?S-a plans cineva de ele?Eu personal sunt supermultumit de 2500 al meu,merge atat de usor de parca nu ar avea angrenaje+ca frana e super si lanseul la fel. 8)
Michael va recomanda Regulamentul forumului

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Oct 2006, 18:18

da, tot promotie, nu inteleg ce vrei sa demonstrezi
e lichidare de stoc, nu trebuie sa fii doctor docent sa vezi ca scrie mare cu rosu 65$ SALE, 114 $ Regular
le termina si astalavista

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 30 Oct 2006, 18:20

vorba lui Tudor:nu ma intereseaza ce si cum este in mulineta cat timp merge la mare arta :!:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 30 Oct 2006, 18:42

Nu vreau sa demonstrez nimic ,doar sa arat ca in aceeasi perioada ,aproape la acelas pret puteai cumpara o mulineta de care se spune ca e mai buna(repet nu stiu daca e mai buna ca nu ma intereseaza EXCELLER ,eu pescuiesc cu SS TOURNAMENT 700 sau 1300 si din cand in cand cu CAPRICORN 2000).

Ma gandesc ca pe pescarii romani ii interesau ca la acel nivel de pret ,in acea perioada ,sa cumpere o mulineta mai buna ,indiferent ca era "promotie' sau nu.

Dar daca Ene spune ca s-a pacalit cu Exceller-ul,cred ca stie ce vorbeste si iau de bune cele spuse de el,eu neavand ocazia sa probez mulineta EXCELLER.

Sunt totusi curios cat mai tine aceasta "promotie " cu CAPRICORN-ul ca a inceput cu cateva luni in urma si inca nu s-a terminat.....si poate ar fii bine ca pescarii romani sa profite de aceasta "promotie",CAPRICORN-ul fiind o mulineta f. buna,dupa parerea mea.

Jean Scurtu

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Oct 2006, 18:43

asa este, merita banii
promotia tot promotie ramane, nu stia nimeni cat dureaza si daca se prelungeste sau nu cand a aparut, capricoarnele se lichideaza, sunt pe moarte, game over
si acum se poate termina oricand

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 30 Oct 2006, 19:17

Jean Scurtu scrie:Nu vreau sa demonstrez nimic ,doar sa arat ca in aceeasi perioada ,aproape la acelas pret puteai cumpara o mulineta de care se spune ca e mai buna(repet nu stiu daca e mai buna ca nu ma intereseaza EXCELLER ,eu pescuiesc cu SS TOURNAMENT 700 sau 1300 si din cand in cand cu CAPRICORN 2000).

Ma gandesc ca pe pescarii romani ii interesau ca la acel nivel de pret ,in acea perioada ,sa cumpere o mulineta mai buna ,indiferent ca era "promotie' sau nu.

Dar daca Ene spune ca s-a pacalit cu Exceller-ul,cred ca stie ce vorbeste si iau de bune cele spuse de el,eu neavand ocazia sa probez mulineta EXCELLER.

Sunt totusi curios cat mai tine aceasta "promotie " cu CAPRICORN-ul ca a inceput cu cateva luni in urma si inca nu s-a terminat.....si poate ar fii bine ca pescarii romani sa profite de aceasta "promotie",CAPRICORN-ul fiind o mulineta f. buna,dupa parerea mea.

Jean Scurtu
Aceasta promotie a fost anuntata la timpul ei si.....sint numerosi pescarii care au beneficiat si inca mai beneficeaza.Pretul corect de Sale este:69.95$.
In momentul asta exista pe stoc doar marimile 1500,2000 si 4000 restul.....Out of Stock Alert

"Daca imi mai aduc bine aminte cineva a cumparat cam in aceeasi perioada de la Cabela's mulinete Capricorn 2500 si 3500 la un pret sub $60 si din cate am auzit (daca e adevarat),"

Nu cred ca ar trebuii pusa la indoiala existenta acestei promotii :oops:
Ultima oară modificat 30 Oct 2006, 19:20 de către mihai florescu, modificat 1 dată în total.
Imagine

cristian.ene
veteran
veteran

Nou si vechi

Mesaj de cristian.ene » 30 Oct 2006, 19:20

Doi prieteni ai mei care mai au Exceller sunt nemultumiti pentru ca mulinetele marai pronuntat si se gripeaza. Comparabil cu seria veche HardBodyz sunt mai fragile vizibil. In plus fie ca e vorba de Caprice, Laguna sau Capricorn mulinetele asteqa s-au dovedit fiabile. Eu am adus 3 si 2 deja au probleme. Initial am fost entuziasmat de greutatea mai mica si angrenajul teoretic performant, dar relizarea e foarte chinezeasca in felul ei chiar daca eticheta e Daiwa.

Nou nu inseamna si neaparat bun. Sincer prefer seria veche cu toate lipsurile legate de inaltimea tamburului si posibilele peruci cu anumite diametre de fire.

Se pare ca si Daiwa isi permite orice si China nu e Thailanda.

Scrie răspuns