Daiwa TD Tierra

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 30 Oct 2006, 11:08

f. bun review-ul...

acuma parereri concrete despre ea! ce ziceti?

arata bine, totusi n-a obtinut la ei decat 8,66! si ceea ce iar este aiurea...e Made in CHINA!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Oct 2006, 13:56

[quote="andrei-ovidiu"]f. bun review-ul...

arata bine, totusi n-a obtinut la ei decat 8,66! si ceea ce iar este aiurea...e Made in CHINA![/quote]

Fac ceva pe el review . Un chinez cu doi bibi in mina si un tambur umplut pe jumate nu ma conving . Nu stiu cum ii cu review-urile astea , cred ca-i o moda ,da nici nu apuca bine scula sa fie pusa in vinzare ca hop! apare review-u .

Fir Intins!!!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 30 Oct 2006, 14:40

vorba vine SF ca e bun review-ul...cum a zis razvan m. odata, "reclama e sufletul comertului"...oricum eu nu am deloc incredere in ceva Made in China sau orice alta tzara din Asia in afara de Japan...parere strict proprie si patita(probata pe propria piele) :D !

cristian.ene
veteran
veteran

Un Exceler dichisit

Mesaj de cristian.ene » 30 Oct 2006, 16:35

Prezentarea arata clar ca e o carcasa de Exceler si cu imbunatatiri la galet, tamburul e mult mai bun dar cam atat. Si in plus faptul ca e facuta tot in China arata ca au o platforma comuna , probabil ca si angrenajul.
Cine vrea sa dea bani in plus pe o vopsea frumoasa si pe un tambur ok ?

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 30 Oct 2006, 16:37

Exceller are Digigear?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Oct 2006, 16:55

Aici zice ca da
daca ei minte mint si io :D

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 30 Oct 2006, 17:34

aha .
N-are cum sa fie o mulineta rea . La clasa asta de pret nu prea dai rateuri daca esti producator serios si vinzi pe piata americana .
inlocuieste Capricornul pe segmentul asta si din review -ul respectiv minusuriole erau doar la capitolulele : pret si design ......
am mai retinut ca nu lanseaza grozav ( cel putin modelul 1500) ceea ce pt Daiwa e chiar curios si e un mare minus
si personal din una din poze am retinut ca bilele rulmentului anti-revers sunt imbracate intr-o camasa din plastic .....care mai cedeaza ....
pescuiasca si el va

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 30 Oct 2006, 17:38

Din pacate tot pe acest forum ,cand aparuse EXCELLER era f. laudata fara sa se gandeasca nimeni ca cel putin pe piata americana o mulineta ce costa mai putin nu poate fii mai buna ca o mulineta ce costa mai mult,poate fii mai aratoasa mai prezentabila ca sa fure ochii clientului ,dar niciodata mai buna.
Mulinetele DAIWA de spinning sunt f. bune,dar nu poti avea niciodata pretentia ca o mulineta DAIWA de $50 sa fie calitativ egala cu o DAIWA de $100 sa zicem.

Jean Scurtu

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 30 Oct 2006, 17:39

Sorin scrie:aha .
N-are cum sa fie o mulineta rea . La clasa asta de pret nu prea dai rateuri daca esti producator serios si vinzi pe piata americana .
inlocuieste Capricornul pe segmentul asta si din review -ul respectiv minusuriole erau doar la capitolulele : pret si design ......
am mai retinut ca nu lanseaza grozav ( cel putin modelul 1500) ceea ce pt Daiwa e chiar curios si e un mare minus
si personal din una din poze am retinut ca bilele rulmentului anti-revers sunt imbracate intr-o camasa din plastic .....care mai cedeaza ....
ma refer la Tierra
pescuiasca si el va

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Oct 2006, 17:54

Din pacate tot pe acest forum ,cand aparuse EXCELLER era f. laudata fara sa se gandeasca nimeni ca cel putin pe piata americana o mulineta ce costa mai putin nu poate fii mai buna ca o mulineta ce costa mai mult,poate fii mai aratoasa mai prezentabila ca sa fure ochii clientului ,dar niciodata mai buna.
excelerul a fost laudat ca fiind cea mai bun alternativa in gama de 60 USD pret de catalog
nu stiu cine a spus ca e cea mai buna mulineta si atat
saracii de noi, ne era greu sa ne inchipuim ca ar putea exista mulinete mai bune....

Scrie răspuns