Daiwa SS II

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Sep 2006, 12:15

e rau asta micu ma, ce vorbesti
andrei, o fi sorsa ! :lol:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 29 Sep 2006, 12:17

danr scrie:e rau asta micu ma, ce vorbesti
andrei, o fi sorsa ! :lol:

:lol: de coma esti Dane cateodata! :lol:

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 29 Sep 2006, 12:19

poate putin prea in serios. mai exista inca internet-cafe-uri, laboratoare prin scoli si universitati, adrese alocate dinamic ...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 29 Sep 2006, 12:21

andrei, acuma zi-ne si despre ce user e vorba :P
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 29 Sep 2006, 12:24

gabor scrie:poate putin prea in serios. mai exista inca internet-cafe-uri, laboratoare prin scoli si universitati, adrese alocate dinamic ...

nu zic nu, este posibil, coincidenta este oricum destul de mare...departe de mine de a face abuz de aceasta calitate de Moderator! am vazut ataea certuri si scandaluri aiurea incat vreau sa previn chestii de genu' asta...eu intru de placere pe acest site si nu vreau sa vad tampenii! atata tot :!:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Sep 2006, 12:26

poate putin prea in serios. mai exista inca internet-cafe-uri, laboratoare prin scoli si universitati, adrese alocate dinamic ...
e fixa adresa
e adevarat, sunt sanse sa fie o coincidenta, de accea nu s-a luat inca nici o masura si nu si-a luat nimeni ban

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Sep 2006, 13:19

Inceput-a razboiul clonelor? Varsati tot :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 29 Sep 2006, 13:32

In legatura cu postatul "la misto", aici nu este club de net in schimb este o firma cu 30 angajati unde fiecare are acces la net cu acelasi IP. Parerea colegului meu in ce priveste mulineta in cauza o cunosc, vroiam sa cunosc si parerea altora. Deosebirea fatza de cele discutate anterior consta in faptul ca eu vreau sa folosesc mulineta la pescuitul stiucii nu al altor rapitori.

Acu` poti sa-mi anulezi cu totul userul daca consideri... daca in modul asta se primesc avertismente, nu sunt sigur ca mai vreau sa fiu membru. Multumesc oricum.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 29 Sep 2006, 13:46

informer scrie:In legatura cu postatul "la misto", aici nu este club de net in schimb este o firma cu 30 angajati unde fiecare are acces la net cu acelasi IP. Parerea colegului meu in ce priveste mulineta in cauza o cunosc, vroiam sa cunosc si parerea altora. Deosebirea fatza de cele discutate anterior consta in faptul ca eu vreau sa folosesc mulineta la pescuitul stiucii nu al altor rapitori.

Acu` poti sa-mi anulezi cu totul userul daca consideri... daca in modul asta se primesc avertismente, nu sunt sigur ca mai vreau sa fiu membru. Multumesc oricum.

s-a dat avertisment pt. ca au mai fost situatii de genu' asta...cum esti nou pe forum nu stiai lucrul asta...cum ti-a spus si danr nu s-a dat ban pt. ca s-a constatat ca adresa este fixa...daca vrei sa ramai membru pe froum este strict optiunea ta, noi doar am vrut sa tragem un semnal pe aceasta tema, pt. ca s-au stricat multe topic-uri din cauza unor asemenea situatii!

Fir Intins!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Sep 2006, 13:56

avetismentul este valabil pentru cazul in care este vorba despre un user clona, nu si atunci cand este o coincidenta

timpul va raspunde la aceasta intrebare, de obicei clonele dispar repede, persoanele cu adevarat interesate de pescuit raman pe forum si discuta mai departe, majoritatea pe aici ne cunoastem identitatea....

Scrie răspuns