Daiwa SS II
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Bine, reformulez, vreau sa-mi fac cadou un bat cu mulineta pentru pescuit la stiuca. Vreau ceva cat de cat universal adica sa-l folosesc atat la rau cat si la balta, de pe mal sau din barca. De regula folosesc voblere medii-mari, mai rar oscilante, foarte rar rotative. Firul cel mai des utilizat este mono 0.22 - 0.25. Aaa, si nu as vrea sa dau mai mult de $200-$220 pe amandoua.
-
- utilizator constant
Ca o parere strict personala as recomanda ca bat Shimano Diaflash sau daca nu gasesti Shimano Technium DF 2,7-3m actiune 20-50 sau chiar 50-100 si mulineta Shimano Stradic FA sau FB 4000. Se gasesc si in magazinele de la noi.informer scrie:Bine, reformulez, vreau sa-mi fac cadou un bat cu mulineta pentru pescuit la stiuca. Vreau ceva cat de cat universal adica sa-l folosesc atat la rau cat si la balta, de pe mal sau din barca. De regula folosesc voblere medii-mari, mai rar oscilante, foarte rar rotative. Firul cel mai des utilizat este mono 0.22 - 0.25. Aaa, si nu as vrea sa dau mai mult de $200-$220 pe amandoua.
Multumesc pentru sfat Daniel, am sa incerc prin TM sa vad daca gasesc un asemenea bat. Cat despre mulineta, am comandat deja Daiwa Tournament SS-II. Am vazut ca parerile sunt cam impartite intre asta si Shimano Stradic asa ca banuiesc ca sunt aproximativ de aceeasi valoare. Personal mi s-a parut putin cam mare raportul de multiplicare pentru o recuperare lenta, gen stiuca, la Shimano (nu ca n-ar fi suficienta forta, n-am prins inca stiuci asa mari incat sa simt lipsa...Ca o parere strict personala as recomanda ca bat Shimano Diaflash sau daca nu gasesti Shimano Technium DF 2,7-3m actiune 20-50 sau chiar 50-100

- johnnybravo
- Moderator
Iti dau si nu-ti dau dreptatecredeti ca pestele face diferenta intre o mulineta de $100 si una de $10 ?
cu riscul sa-mi sariti in cap, nu vad sensul banilor aruncati in scule cu care pestele nu intra in contact direct Embarassed

Inapoi in epoca de piatra!!!!johnnybravo scrie:credeti ca pestele face diferenta intre o mulineta de $100 si una de $10 ?
cu riscul sa-mi sariti in cap, nu vad sensul banilor aruncati in scule cu care pestele nu intra in contact direct
Nu stiu ce idei guverneaza circumvolutiunile tale dar in momentul in care o sa vezi ,,sensul banilor aruncati'' o sa ai ce cauta pe un site de spinning.
Pentru alun,sanger sau alte ,esente'' tari incearca la silvicultura.
Pun pariu ca de cat sa dai cativa ron pe o revista de pescuit mai bine bei o bere........
-
- veteran
fishi scrie:Inapoi in epoca de piatra!!!!johnnybravo scrie:credeti ca pestele face diferenta intre o mulineta de $100 si una de $10 ?
cu riscul sa-mi sariti in cap, nu vad sensul banilor aruncati in scule cu care pestele nu intra in contact direct
Nu stiu ce idei guverneaza circumvolutiunile tale dar in momentul in care o sa vezi ,,sensul banilor aruncati'' o sa ai ce cauta pe un site de spinning.
Pentru alun,sanger sau alte ,esente'' tari incearca la silvicultura.
Pun pariu ca de cat sa dai cativa ron pe o revista de pescuit mai bine bei o bere........
excelent fishi spus! tot respectu'!
pai nenea nu stie cu se mananca spinning-ul, am eu o mulineta de 10$, merge brici, exact ca cea de 115$!

- johnnybravo
- Moderator