Daiwa SS II

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 26 Sep 2006, 14:32

AndreiZ scrie:
Viata este o lectie de marketing, pe care fiecare dintre noi o invatam pe propria piele.
:D :D ...excelenta asta :D :D

fac pariu ca daca il intrebam pe

Piticu
viata e ca o imensa bucata de maetrial pe care fiecare o croieste cum vrea .....cu ac si ata sau masina de cusut in functie de dare de mana :D

pe Peskariciu :
viata e un proces perpetuu in instanta unde toti isi pledeaza cauza da numa unii cu dare de mana castiga :D ( si sa nu uitam ca fiecare brand e nascut ca sa moara :D )

pe mine :
viata e un imens bilantz contabil in care din 6 in 6 luni musai trebe ca activu sa fie egal cu pasivu si unii mai snobi si cu dare de mana au scutiri la plata impozitelor :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 26 Sep 2006, 14:38

Sa te intrebam si de contabilitatea dubla? :lol:

AndreiZ scrie:Am mai vazut astfel de abordari pe forumuri, de genul "Eu nu-mi permit sa-mi iau o mulineta de $200... daca altii isi iau, atunci sunt snobi... desi mi-as dori, in sinea mea, sa-mi pot permite si eu o mulineta din aia...". Iar cand ajung sa-si permita o asemenea mulineta, ei nu sunt... snobi. Automat, sunt "cu dare de mana", pasionati sau "entusiasti".
Iar snobi sunt acum aia care-si iau mulinete de 5-600$ :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 26 Sep 2006, 14:40

nu , ca nu ma pricep la contabilitate si dau vreun raspuns la care vreun contabil vero o sa ma traga de urechi :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 26 Sep 2006, 16:17

Gerula scrie:Sa te intrebam si de contabilitatea dubla? :lol:
Iar snobi sunt acum aia care-si iau mulinete de 5-600$ :lol:.[/quote]

Cam asa ceva :) Adica asa ar gandi aia care-si iau mulinete de $300... Eu asa cred ca gandesc multi... ideea ca toata lumea isi doreste mai mult, mai bine... e in firea omului... ca doar n-o sa aspiri la saracie... decat daca alegi calea ascezei sau mai stiu eu ce...

Panseul ala despre "viata si marketing" a sunat ca din putul gandirii :) :twisted: grea... "Fapte desprinse din viata, nu chestii supte din deget" - parca asa ceva zicea Caragiu in operatiunea monstrul...

informer
senior
senior

Mulineta spinning stiuca

Mesaj de informer » 29 Sep 2006, 11:43

Prieteni,
As vrea sa achizitzionez o mulineta pentru spinning pe care sa o folosesc cu precadere la pescuitul stiucii. M-am oprit la o Daiwa Tournament SS-II SS2-2500C (http://www.lebaron.ca/pdffiles_sp06/fis ... a_spin.pdf).
Inclin sa cred ca ar fi o alegere buna dpdv al capacitatii tamburilor, frana, mecanism etc.

Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti eventual sa-mi indicati o alegere pe care o considerati mai potrivita pentru acelasi segment de pret (~ $150).

Va multumesc.

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 29 Sep 2006, 11:50

Shimano Stradic

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 29 Sep 2006, 11:57

eu mi-as lua Daiwa TD-Tierra
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Re: Mulineta spinning stiuca

Mesaj de andrei-ovidiu » 29 Sep 2006, 12:08

informer scrie:Prieteni,
As vrea sa achizitzionez o mulineta pentru spinning pe care sa o folosesc cu precadere la pescuitul stiucii. M-am oprit la o Daiwa Tournament SS-II SS2-2500C (http://www.lebaron.ca/pdffiles_sp06/fis ... a_spin.pdf).
Inclin sa cred ca ar fi o alegere buna dpdv al capacitatii tamburilor, frana, mecanism etc.

Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti eventual sa-mi indicati o alegere pe care o considerati mai potrivita pentru acelasi segment de pret (~ $150).

Va multumesc.

mesajul asta e pus la mishto...de la acelasi IP a mai trimis un user in afara de "informer"...de data asta avertisment :!:

s-a discutat intr-atata in contradictoriu pe tema aceasta incat se mai posteaza si la misto de catre acelasi forumist mai vechi(nu-i spun numele) cu alt user facut...fiti corecti daca aveti de intrebat ceva...
Ultima oară modificat 29 Sep 2006, 12:10 de către andrei-ovidiu, modificat 1 dată în total.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 29 Sep 2006, 12:10

e, iata un moderator care si-a luat atributiunile in serios :D
bravo andrei!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 29 Sep 2006, 12:14

Adi_ scrie:e, iata un moderator care si-a luat atributiunile in serios :D
bravo andrei!

vreau doar sa fiu corect atata tot...plus de asta unii se ascund dupa deget total aiurea! repet: este un forum si un site privat, unde lumea e invitata sa vorbeasca liber(nu suntem de capu' nostru aici) si sa invatam unii de altii, nimeni nu le stie pe toate in viata, dar mai ales in pescuit!

Fir Intins!!!

Scrie răspuns