discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Sorin
- Moderator

AndreiZ scrie:
Viata este o lectie de marketing, pe care fiecare dintre noi o invatam pe propria piele.

...excelenta asta
fac pariu ca daca il intrebam pe
Piticu
viata e ca o imensa bucata de maetrial pe care fiecare o croieste cum vrea .....cu ac si ata sau masina de cusut in functie de dare de mana
pe Peskariciu :
viata e un proces perpetuu in instanta unde toti isi pledeaza cauza da numa unii cu dare de mana castiga

( si sa nu uitam ca fiecare brand e nascut ca sa moara

)
pe mine :
viata e un imens bilantz contabil in care din 6 in 6 luni musai trebe ca activu sa fie egal cu pasivu si unii mai snobi si cu dare de mana au scutiri la plata impozitelor

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Gerula
- veteran

Sa te intrebam si de contabilitatea dubla?
AndreiZ scrie:Am mai vazut astfel de abordari pe forumuri, de genul "Eu nu-mi permit sa-mi iau o mulineta de $200... daca altii isi iau, atunci sunt snobi... desi mi-as dori, in sinea mea, sa-mi pot permite si eu o mulineta din aia...". Iar cand ajung sa-si permita o asemenea mulineta, ei nu sunt... snobi. Automat, sunt "cu dare de mana", pasionati sau "entusiasti".
Iar snobi sunt acum aia care-si iau mulinete de 5-600$

.
Cu lacrimi Bastus!
-
Sorin
- Moderator

nu , ca nu ma pricep la contabilitate si dau vreun raspuns la care vreun contabil vero o sa ma traga de urechi

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
AndreiZ
- utilizator constant

Gerula scrie:Sa te intrebam si de contabilitatea dubla?
Iar snobi sunt acum aia care-si iau mulinete de 5-600$

.[/quote]
Cam asa ceva

Adica asa ar gandi aia care-si iau mulinete de $300... Eu asa cred ca gandesc multi... ideea ca toata lumea isi doreste mai mult, mai bine... e in firea omului... ca doar n-o sa aspiri la saracie... decat daca alegi calea ascezei sau mai stiu eu ce...
Panseul ala despre "viata si marketing" a sunat ca din putul gandirii

grea... "Fapte desprinse din viata, nu chestii supte din deget" - parca asa ceva zicea Caragiu in operatiunea monstrul...
-
informer
- senior

Prieteni,
As vrea sa achizitzionez o mulineta pentru spinning pe care sa o folosesc cu precadere la pescuitul stiucii. M-am oprit la o Daiwa Tournament SS-II SS2-2500C (
http://www.lebaron.ca/pdffiles_sp06/fis ... a_spin.pdf).
Inclin sa cred ca ar fi o alegere buna dpdv al capacitatii tamburilor, frana, mecanism etc.
Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti eventual sa-mi indicati o alegere pe care o considerati mai potrivita pentru acelasi segment de pret (~ $150).
Va multumesc.
-
Teoo
- senior

-
Shimano Stradic
-
Adi_
- veteran

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
informer scrie:Prieteni,
As vrea sa achizitzionez o mulineta pentru spinning pe care sa o folosesc cu precadere la pescuitul stiucii. M-am oprit la o Daiwa Tournament SS-II SS2-2500C (
http://www.lebaron.ca/pdffiles_sp06/fis ... a_spin.pdf).
Inclin sa cred ca ar fi o alegere buna dpdv al capacitatii tamburilor, frana, mecanism etc.
Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti eventual sa-mi indicati o alegere pe care o considerati mai potrivita pentru acelasi segment de pret (~ $150).
Va multumesc.
mesajul asta e pus la mishto...de la acelasi IP a mai trimis un user in afara de "informer"...de data asta avertisment
s-a discutat intr-atata in contradictoriu pe tema aceasta incat se mai posteaza si la misto de catre acelasi forumist mai vechi(nu-i spun numele) cu alt user facut...fiti corecti daca aveti de intrebat ceva...
Ultima oară modificat 29 Sep 2006, 12:10 de către
andrei-ovidiu, modificat 1 dată în total.
-
Adi_
- veteran

e, iata un moderator care si-a luat atributiunile in serios
bravo andrei!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Adi_ scrie:e, iata un moderator care si-a luat atributiunile in serios
bravo andrei!
vreau doar sa fiu corect atata tot...plus de asta unii se ascund dupa deget total aiurea! repet: este un forum si un site privat, unde lumea e invitata sa vorbeasca liber(nu suntem de capu' nostru aici) si sa invatam unii de altii, nimeni nu le stie pe toate in viata, dar mai ales in pescuit!
Fir Intins!!!