Comanda din Italia! Unde?cum?cat?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Dec 2005, 16:39

Am si eu o intrebare pentru Danr: pe forumul asta e voie cu clone? :roll:
Daca nu (asa cum presupun), poate ii curma cineva suferintele "nou venitului" de mai sus. Pe toate conturile sale :twisted: .
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 31 Dec 2005, 13:15

nu vad care este problema
poate ma lamuresti tu
pe privat

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 31 Dec 2005, 17:54

decebal traian scrie:
Calone scrie:pai ce e mai ieftin pe la italia cred ca sunt trabucco . dar nu recomand .
Eu personal pescuiesc cu lansete Trabucco si fire Trabucco de cativa ani buni si pot spune ca sunt ffff. multumit ! Asa ca sfaturi gratuite fara sa ai habar pastreazale pentru tine !:idea:
Eu doar am recomandat nu am dat cu paru ! :D
Mie nu-mi place Trabucco desi detin o lanseta zander3000 de la ei .
Era doar un sfat .
Hai sa-ti argumentez putin de ce :

am un var Decebal caruia i-a recomandat Traian o lanseta Trabucco . Decebal si-a luat nu a testato pe apa si ii cumparase una si bunicului sau Burebista . Dupa un timp la o partida de pescuit , lui Decebal i se rupe lanseta . O ia si pe a bunicului sau Burebista dar o rupe si pe asta . Traian si el fiind la pescuit i se rupe si dansului lanseta .
Decebal ii declara razboi lui Traian deoarece i-a vandut un pont de 2 lei .
Si uite asa se razboiesc , pana cand apare Augustus cu Caezar si le spune sa se calmeze ca si ei au primit fiecare cadou cate o mulineta Trabucco si fiecaruia i s-a stricat dupa prima partida .
Au mai spus ca nu le-au luat de la binevoitori ci de la magazine importatoare .
Si pan la urma au facut pace si au convenit sa nu si mai cumpere Trabucco niciodata .
Si cred ca in neamul lor inca mai sunt nemultumiti de Trabucoo . Poate confirma si dansii .
The end !

Aceasta nu este o fictiune ! Este o realitate . Personajele au avut nume fictive pt. a nu li se dezvalui identitatea k mai apoi sa fie strigati : Tantalailor !!!!
:lol: :lol:

decebal traian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de decebal traian » 31 Dec 2005, 19:15

eu cu un Zander 2,70 am scos crap de 8 kg fara probleme !este un bat ieftin la cei de la Trabucco dar daca ai ceva habar de pescuit si nu calci pe el nu vad cum l-ai rupe !
Eu personal nu am rupt in viata mea de 40 si ceva de ani ,nici un bat !
Dar poate esti mai tanar si mai nelinistit !Oricum daca toti am fii la fel s-ar vinde numai un fel de scule !

LA MULTI ANI !

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 31 Dec 2005, 20:11

NU era vb. de ce peste scoti cu un bat Trabucco . Si eu am scos cu zander-ul meu peste mai mare decat crapul de 8k . E si niciodata nu mi s-a rupt un bat in dril , ori am reusit ori a scapat .
era vb. de conditii de lansare , shocuri etc. ....
si mulineta s-a stricat in prima zi de dat cu textil , doar la cateva zmucituri , s-a dus drecu maneru' .... dar e Trabucco , nah ... nu te superi acu ... aaa si mai era si nou nouta . in fine .
Nu sunt anti trabuco . daca ti plac e foarte bine n-am nimic impotriva ! :D
mie nu . ce am spus am spuso pt. ca si catorva camarazi de ai mei le-au cedat scullele trabucco ( betele ) si mulinetele repede .
Nu sunt genu sa ma duc la peste cu o anume scula si sa ma port cu dansa k cu bibeloul . Dar cum ai spus sunt tanar si nelinistit , prietenii mei sunt cam afoni , ca de aia lanseta mea inca mai supravietuieste ... :) dar si eu sunt destul de afon .
:D
e si daca e sa o iei dupa pestele de la capatul firului , poti sa ai cea mai scumpa si puternica scula ca daca te loveste trenul , fara barca , esti k intr-o lupta cu un bivol inarmat cu o jorditza ! :)
Numai bine Decebal !
La Multi Ani si numai bine si lui Traian ! :P

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 31 Dec 2005, 21:19

Ma bucur ca si pe taramul pescuitului s-a dovedit valabila astfel "pax romana"....

La multi ani in ...pace!!!

Jean Scurtu

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Ian 2006, 11:58

decebal traian scrie:dar daca ai ceva habar de pescuit si nu calci pe el nu vad cum l-ai rupe !
Dar poate esti mai tanar si mai nelinistit !Oricum daca toti am fii la fel s-ar vinde numai un fel de scule !

LA MULTI ANI !

Poate ca nu pescuiesti destul de mult ca sa poti sa poti sa spui ca nu ai rupt nici un bat...eu zic ca cine nu a rupt nici un bat de top, nu e pescar...Nu-i asa Tudor?!..
:lol: :lol: :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 01 Ian 2006, 12:26

Adelin scrie:
decebal traian scrie:dar daca ai ceva habar de pescuit si nu calci pe el nu vad cum l-ai rupe !

LA MULTI ANI !

Poate ca nu pescuiesti destul de mult ca sa poti sa poti sa spui ca nu ai rupt nici un bat...eu zic ca cine nu a rupt nici un bat de top, nu e pescar...Nu-i asa Tudor?!..
:lol: :lol: :lol:
Asa e Adeline. Am rupt si eu citeva bete pina acuma. Am rupt si o Daiwa Shogun. Bat excelent dar atit de fragil. L-am inlocuit iar cu un Shogun vineri seara. Oi fi eu tinar si nelinistit, dar se intimpla si celor mai in virsta. :lol:
Imi aduc aminte de un sejur de sase zile de pescuit pentru care imi cumparasem o scula extraordinara pentru vremea aia, pe care dadusem o gramada de bani. Ajungem pe malul riului care urma sa fie decorul celor sase zile de pescuit de neuitat. Linga locul unde garasem masina malul era usor accesibil si am si prins trei mirle pe linga maluri. Uitai sa spun ca ploua de o saptamina in permanenta. Spre aval riul devenea tot mai salbatic, copaci acopereau apa, malul foarte abrupt. Locuri foarte promitatoare pentru stiuci mari. Dupa ce dezvirginasem lanseta cu cele trei mirle imi vanea sa ma masor de acuma cu bunicile lor. Si o iau prin noroaie pe malul ala salbatic. Vad la un moment dat un spatiu printre copaci care-mi dadea acces la un loc foarte promitator. Cu toate ca malul era foarte abrupt iau decizia sa cobor acolo. Si am coborit foarte repede pentru a tot malul a coborit cu mine. Cind am fost jos, cu piciorele in apa, mi-am dat seama ca lanseta cea noua si miraculoasa e facuta din bucatele care erau solidare doar prin faptul ca trece firul prin inele. Imi venea sa pling. Am pescuit celelalte zile cu o mica lanseta telescopica pe care o luasem de rezerva. Acum e o amintire placuta.
Vad ca am chef de povesti in aceasta dimineata.
Fir intins,

Tudor

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Ian 2006, 13:06

Adelin scrie:
...eu zic ca cine nu a rupt nici un bat de top, nu e pescar...
Cred ca important e si cum l-ai rupt :roll:. Una e sa-l rupi cazand cu malul :lol:, sau inchizand portbagajul peste el, noaptea, si alta e sa-l rupi in drill sau la aruncare...
Cu lacrimi Bastus!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 01 Ian 2006, 14:18

[quote="Gerula"]

Cred ca important e si [b]cum[/b] l-ai rupt

Gerula , fiind vorba de un Trabucco , nu mai conteaza , oricum se rupe si apoi , daca ii sa se rupa se rupe orice .

Anu asta ce-o trecut am rupt un singur bat , din prostia mea , da nici nu-l suportam , sa fiu sincer , aproape ca m-am bucurat ca l-am rupt . Era un bat de crap , clasicul 3,60 de 3 lbs .
In schimb era sa fac infarct cind mi-a cazut peste stinci un Technium pentru surf-cast . Am avut o trasatura brutala , nu l-am fixat nici eu foarte bine in suport , si a cazut .Cind l-am vazut asa , in cadere libera , mi-am zis ca-i gata de el . Am scapat doar cu un inel rupt , al doilea de la virf .
Un prieten in schimb o rupt o telescopica si un Hiro de trei piese . Asta ultimul nu credeam ca se poate rupe , in drill , dar uite ca a cedat . Posibil sa fi avut ceva soc anterior , desi ma indoiesc . Era o scula cu care lansam plumbi de 150 de grame , super solida .
Normal , daca as fi stat cuminte pe plaja nu s-ar fi intimplat toate astea si as astepta o imbatrinire lenta si...plictisitoare .

Fir Intins!!!

Scrie răspuns