Daca nu (asa cum presupun), poate ii curma cineva suferintele "nou venitului" de mai sus. Pe toate conturile sale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Eu doar am recomandat nu am dat cu paru !decebal traian scrie:Eu personal pescuiesc cu lansete Trabucco si fire Trabucco de cativa ani buni si pot spune ca sunt ffff. multumit ! Asa ca sfaturi gratuite fara sa ai habar pastreazale pentru tine !:idea:Calone scrie:pai ce e mai ieftin pe la italia cred ca sunt trabucco . dar nu recomand .
decebal traian scrie:dar daca ai ceva habar de pescuit si nu calci pe el nu vad cum l-ai rupe !
Eu personal nu am rupt in viata mea de 40 si ceva de ani ,nici un bat !
Dar poate esti mai tanar si mai nelinistit !Oricum daca toti am fii la fel s-ar vinde numai un fel de scule !
LA MULTI ANI !
Asa e Adeline. Am rupt si eu citeva bete pina acuma. Am rupt si o Daiwa Shogun. Bat excelent dar atit de fragil. L-am inlocuit iar cu un Shogun vineri seara. Oi fi eu tinar si nelinistit, dar se intimpla si celor mai in virsta.Adelin scrie:decebal traian scrie:dar daca ai ceva habar de pescuit si nu calci pe el nu vad cum l-ai rupe !
Eu personal nu am rupt in viata mea de 40 si ceva de ani ,nici un bat !
Dar poate esti mai tanar si mai nelinistit !Oricum daca toti am fii la fel s-ar vinde numai un fel de scule !
LA MULTI ANI !
Poate ca nu pescuiesti destul de mult ca sa poti sa poti sa spui ca nu ai rupt nici un bat...eu zic ca cine nu a rupt nici un bat de top, nu e pescar...Nu-i asa Tudor?!..
![]()
![]()