Comanda din Italia! Unde?cum?cat?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Eu zic sa nu incepem sa ne imaginam ca ar trebui sa faca omul munca voluntara in folosul oricarui pescar roman. Slava Domnului, traim acum intr-o tara libera (poate mai libera decat America lui GW Bush, vezi recentul scandal despre interceptarea ilegala a convorbirilor telefonice), cui nu-i convine poate oricand sa-si cumpere pe cont propriu, nu-i nici o mare smecherie.
Cu lacrimi Bastus!
Rapala le gasesti citeodata si la 3 sau 4 €. Depinde foarte mult de magazine. Dar pe aici Rapala nu mai sunt asa de pretuite. Din punct de vedere tehnologic sunt cu mult depasite de voblerele japoneze.
@GramaV
Voblerele de la 12 cm in sus nu sunt neaparat pentru mare. Am prins salau si cu vobler de 20 cm, si nu pescuind in mare.
Tudor
@GramaV
Voblerele de la 12 cm in sus nu sunt neaparat pentru mare. Am prins salau si cu vobler de 20 cm, si nu pescuind in mare.

Tudor
- Mugurstefan
- veteran
Pai ceva smecherie este, ca te vamuieste vamesul daca e de la firma,daca e de la persoana fizica poti sa spui ca tie ruda si mai trece cu vederea.Gerula scrie:Eu zic sa nu incepem sa ne imaginam ca ar trebui sa faca omul munca voluntara in folosul oricarui pescar roman. Slava Domnului, traim acum intr-o tara libera (poate mai libera decat America lui GW Bush, vezi recentul scandal despre interceptarea ilegala a convorbirilor telefonice), cui nu-i convine poate oricand sa-si cumpere pe cont propriu, nu-i nici o mare smecherie.
In plus , multe firme nu prea accepta carduri romanesti la plata...
pentru tepele date de unii romani suferim toti...
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
N-are nici o legatura cu provenienta (de la firma sau de la pf). Daca in cutie ai vreo factura, sau daca respectivul colet are valoare declarata mare, nu scapi decat daca dai spaga. Asta-i marele avantaj cand cumperi de la o persoana fizica (oricine de pe ebay de exemplu), ca poti cere sa se treaca pe colet "gift", sa se declare o valoare sub 50$ si sa nu existe vreo factura pe-acolo. Nici un magazin n-o sa faca asta.
Pe de alta parte, chiar daca iei de la magazin, daca expediaza cu regular airmail coletul ajunge la un oficiu postal "normal" unde vamesul e mai mult decat fericit sa ia 500.000 si sa te lase in pace, asta in cazul in care nu dai de vreo tanti dezorientata de care scapi cu sarumana, eventual cu o cutie de bomboane daca vrei sa fii baiat finut.
In schimb, daca se trimite cu priority airmail ajunge la oficiul ala din str Virgiliu (pt Bucuresti) unde sunt niste banditi. Nu mai zic de FEDEX, DHL sau UPS.
Acum si cu ebay-ul e o chestie, ca daca pui botul la vreo superocazie listata de unu' cu 0 feedback sansele sa te frigi sunt mari. In schimb, de la oameni cu peste 1000 feedback si peste 99% pozitive eu am tot luat (mulinete, woblere, componente de calculator samd), si n-am avut nici cea mai mica surpriza.
Pe de alta parte, chiar daca iei de la magazin, daca expediaza cu regular airmail coletul ajunge la un oficiu postal "normal" unde vamesul e mai mult decat fericit sa ia 500.000 si sa te lase in pace, asta in cazul in care nu dai de vreo tanti dezorientata de care scapi cu sarumana, eventual cu o cutie de bomboane daca vrei sa fii baiat finut.
In schimb, daca se trimite cu priority airmail ajunge la oficiul ala din str Virgiliu (pt Bucuresti) unde sunt niste banditi. Nu mai zic de FEDEX, DHL sau UPS.
Acum si cu ebay-ul e o chestie, ca daca pui botul la vreo superocazie listata de unu' cu 0 feedback sansele sa te frigi sunt mari. In schimb, de la oameni cu peste 1000 feedback si peste 99% pozitive eu am tot luat (mulinete, woblere, componente de calculator samd), si n-am avut nici cea mai mica surpriza.
Cu lacrimi Bastus!
Daca consideri ca un vobler RAPALA cu 12 euro e ieftin atunci ce poti zice de acelas vobler RAPALA ce costa in jur de $5 in U.S.A.????grama v scrie:si eu am observat ca in italia preturile sunt cam mari!voblere mai mici in schimb nu prea au ,de la 12 cm in sus pt mare cred.in schimb am luat niste rapala din franta cu 12euro. ieftin nu?
Jean Scurtu
- Mugurstefan
- veteran
Gerula scrie:N-are nici o legatura cu provenienta (de la firma sau de la pf). Daca in cutie ai vreo factura, sau daca respectivul colet are valoare declarata mare, nu scapi decat daca dai spaga. Asta-i marele avantaj cand cumperi de la o persoana fizica (oricine de pe ebay de exemplu), ca poti cere sa se treaca pe colet "gift", sa se declare o valoare sub 50$ si sa nu existe vreo factura pe-acolo. Nici un magazin n-o sa faca asta.

Deci, n-are nici o legatura cu provenienta PJ sau PF , daca in cutie e vreo factura.......Nici un magazin n-o sa faca asta.!!!!

Deci are sau n-are legatura ???
Inginer ......???? am ghicit?

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !