Comanda din Italia! Unde?cum?cat?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

MAREAN
junior
junior

Mesaj de MAREAN » 20 Dec 2005, 22:39

Baieti, pretul mondial al carbonului aproape s-a dublat si tot ce va intra in Romania incepand cu 1 ianuarie 2005 va fi facturat scumpit cu sume intre 25 si 50% fata de vechile preturi. Mie deja mi-au venit cateva bete la pret de factura cu 30% mai mare decat pretul la care le am la vanzare in magazin. Daca aveti ocazia si vreti neaparat un bat de carbon, eu zic sa-l cumparati urgent. Nu glumesc!

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 20 Dec 2005, 22:55

oby 1 scrie:eu n-am gasit nici un site italian , daca stie cineva sunt interesat si io
Uite eu am fost aici:
http://www.pianetapesca.it/
Mari chestii nu gasesti...
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 21 Dec 2005, 01:07

Mugurstefan scrie:
oby 1 scrie:eu n-am gasit nici un site italian , daca stie cineva sunt interesat si io
Uite eu am fost aici:
Nu gasesti prea multe dar poate ai remarcat preturile!!!
Acum cativa ani am vrut sa cumpar ceva din Italia pt pescuitul de aici,dar cand am vazut preturile pe site-ul "pianeta pesca"m-am apucat sa-mi fac eu bete.
La multe ustensile de pescuit ,in Europa preturile sunt aproape dublu ca in U.S.A.

Jean Scurtu

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Dec 2005, 01:12

Jean Scurtu scrie:
Mugurstefan scrie:
Uite eu am fost aici:
Nu gasesti prea multe dar poate ai remarcat preturile!!!
Acum cativa ani am vrut sa cumpar ceva din Italia pt pescuitul de aici,dar cand am vazut preturile pe site-ul "pianeta pesca"m-am apucat sa-mi fac eu bete.
La multe ustensile de pescuit ,in Europa preturile sunt aproape dublu ca in U.S.A.

Jean Scurtu
Eu m-am uiatta la voblere si am vazut ca e dublu.
Asa ca mi-am facut o idee si cu parerile celorlalti sigur nu comand din Italia.
Asa ca o sa pun de o comanda la d-voastra.
Sunt preturi promotionale in perioada asta sau Santa Claus in USA e doar la dulciuri? :)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 21 Dec 2005, 01:22

In unele magazine sunt reduceri ,dar de obicei nu la cele mai cautate articole.
E bine sa te uiti pe mai multe site-uri americane deoarece pretul e diferit pt. acelas articol de la magazin la magazin.

Nu te uita numai pe BASS PRO SHOPS sau pe CABELA'S ca pt. acelas articol poti gasii preturi mai bune in alte magazine,dar problema e cu doua taisuri ,in sensul ca cele doua magazine mari amintite au un sortiment mai larg de produse,pe cand comandand de la mai multe magazine ,desi pretul pe produs poate fii mai ieftin,platind mai multe transporturi(s&h) poti iesii mai scump.

Jean Scurtu

miaitza_peskriciu
junior
junior

Mesaj de miaitza_peskriciu » 21 Dec 2005, 01:34

Jeane am si eu o intrebare .....tu castigi ceva din faptul ca
trimiti marfa din state, sau o faci asa dintr-un patriotism neinteles?....
Dau pace la amici si Kpace la paKlici

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Dec 2005, 01:44

miaitza_peskriciu scrie:Jeane am si eu o intrebare .....tu castigi ceva din faptul ca
trimiti marfa din state, sau o faci asa dintr-un patriotism neinteles?.... :lol:
Miaitza tata, Domnul Jean Scurtu are o varsta respectabila si ar trebui sa i te adresezi politicos.
Si pentru faptul ca ne ajuta din cand in cand cu sfaturi si comenzi merita un respect in plus.
Ceea ce nu cred ca va fi vreodata si cazul tau.
Daca nu ai ce scrie pe forum te rog abtine-te de la astfel de malitiozitati.
Ai si ti-ai face un serviciu daca ti-ai cere scuze pentru felul cum i te-ai adresat si pentru felul jignitor in care ai pus problema.
Mugur Dixit !

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 21 Dec 2005, 04:21

miaitza_peskriciu scrie:Jeane am si eu o intrebare .....tu castigi ceva din faptul ca
Mihaita,

Nu vreau sa ma respecte nimeni pt.ca sunt mai in varsta daca nu merit respect si nici nu postez pe forum in acest scop, o fac manat de pasiunea comuna(presupun ca esti pescar),pescuitul.

Tineretul intotdeauna a fost revolutionar si vad ca si curios in acelas timp si nu e nimic rau in asta din contra.

De patriotism cum mai poate fii vorba cand eu pt. o viata mai buna,i-am lasat pe comunisti si neocommunisti si progeniturile lor tocmai la greu.
Patrioti sunt cei ce o duceau bine inaite si mai bine dupa invalmaseala din decembrie si care din patriotism si-au trimis fii sa studieze aici ca sa se intoarca toba de carte sa cladeasca Romania lor cea noua.
Nepatriotii de acasa ,majoritatea ,nu au avut si mai rar vor avea ocazia de a-si trimite fii la studii aici,dar nu cred ca din motive pecuniare ci doar ca nu pot sa fie atat de patrioti.

Referitor la daca castig ceva din trimiterea de ustensile de pescuit in Romania pot spune, comparativ cu acelas produs vandut in obor ca eu castig mai putin decat castiga cel ce-l vinde in obor.Din cate stiu comertul e bun atata timp cat cumparatorul ,ca si vanzatorul sunt multumiti.

Daca vrei sa stii mai multe sau sa ma inveti cate ceva contacteaza-ma pe privat.

Jean Scurtu

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 21 Dec 2005, 08:33

auzi la el... "Jeane".
auzi, pakaliciule, da` de unde te cunosti tu cu nea` Jean? Sau aveti varste apropiate? Pe alt topic ii spuneai "bai americanule" si tot acolo ii mai spuneai sa taca din gura. Nu cumva incerci sa dovedesti si sa te mandresti cu faptul ca esti "roman"? Incepi sa reusesti...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

leonb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de leonb » 24 Dec 2005, 12:21

m-am uitat si eu putin pe la magazinele de pescuit din roma si imprejurimi; ca o regula generala unele articole sunt mai ieftine, altele mai scumpe decat in franta; de pilda bolognese de 5 si 6 m se gasesc mult mai multe modele in roma si mai ales modeleleai vechi sunt mai ieftine, cele de spinning la fel, sunt mai ieftine in roma, de pilda am luat o catana telescopica de 1.80 cu 22 de euro;

Scrie răspuns