Cat de teapan e XML.u?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Bic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Bic » 13 Aug 2007, 16:13

8,6 am un garbolino suficient de bun .Ma intereseaza una de10'(nu pentru distanta).

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 13 Aug 2007, 18:12

Da un xml 704 cum vi se pare ptr salau pe lacuri , din barca cu textil?

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 13 Aug 2007, 18:15

rosu r. scrie:Da un xml 704 cum vi se pare ptr salau pe lacuri , din barca cu textil?
chiar e minunat pt. dat din barca la plastice. merita :wink:

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 13 Aug 2007, 22:10

eu am xml 906 2 si este un bat de voblere asa ca mi am cumparet un write mgill si este batul pe care il cautam pentru dunare

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 14 Aug 2007, 13:28

@bic:
nu pot sa estimez greutatea blancului. Cred totusi (fara un fundamnet stiintific :D ) ca e mai greu decat un St Croix Avid.

Cu inelele schimbate, lanseta e destul de rapida. Io dau cel mai des la jig cu ea. Actiunea e pe varf, dar in drill lucreaza tot batul.

Daca s-a intamplat sa te nimereasca (sau o iei combo), schimba inelele si e buna. Daca vreo doar lanseta, uita-te in alta parte!
near the beer

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 14 Aug 2007, 13:50

xml-ul 864 , tot respectul. pana acum cativa ani eram fan spro si shimano dar xml-ul este clar mai bun, un bat versatil merge super la vobler, oscilanta si chiar jiguri cu conditia sa intrii in puterea de aruncare. de principiu caractersiticile tehnice ale batului corespund cu inscriptiile si nu ai surprize neplacute.

Bic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Bic » 14 Aug 2007, 16:01

Nu vreau modelul de 9',ma intereseaza modelul de 10' care probabil e asemanator.Cred ca o sa caut altceva.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 30 Ian 2008, 17:22

andrei-ovidiu scrie:leba,

am si eu XML-ul 705, l-am pescuit la stiuca, la salau cu jig-uri si chiar la avat cu linguri...e un bat rapid, puternic si eu zic ca te poti baza pe el, plus ca este "gros in carne" cum se zice, peretii blank-ului sunt grosi, dar in acelasi timp este un bat usor...totusi nu-l folosesc prea mult la jig deoarece mie imi place sa dau de pe mal cu bete ceva mai lungi. in special la jig...

una peste alta, este o achizitie buna care face tozi banii :wink:
acum dupa ceva vreme, daca ar fi sa compari xmlu cu shukanu ce-ai zice? :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 30 Ian 2008, 20:51

Acu',daca tot se vorbeste de XML,ce parere aveti despre acest combo?
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... 20287&rid=
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

cristian.ene
veteran
veteran

XML

Mesaj de cristian.ene » 30 Ian 2008, 21:20

rosu r,

XML 704 nu e prea placut de pescuit decat pe ape adanci si foarte adanci iti recomand modelul 664 de al XML are rezervad e putere dar e mai bland pe varf e bun pe orice fel de adancime de la 1m la 10m. 704 e cam par pentru lacuri.

703 un model versatil pentru pastrav de lac si avat pescuit cu finete la fel pentru salau pe ape mai putin adanci. 663 un model versatil la fel bun si la jig pentru cine nu preferea lansetele rapide si voblere pentru pastrav de lac , avat si salau. 663 are o rezerva mai mica de putere decat 703.

BIC,

modelul906 nu e de jig in sensul in care se vorbeste pe aici. e lansetea mai lenta un mod-fast spre moderat , e o lanseta de oscilante si voblere pentru somon unde e buna pentru care are actiune si oboseste bien pesti mari. Nu o vad de jiguri pentru cineva care nu a pescuit cualnsete mai lente, montata de fabrica are inele cu daoua piciaore cam grele si e lenta si apre lipsita de putere.

Ca lansete lungi iti recoamnd Loomis si Lamiglas,St.Croix si mai apoi Rainshadow. Cel mai bine montate de fabrica la lungimile astea sunt St.Croix si Loomis.

Scrie răspuns