Cat de teapan e XML.u?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Mai 2007, 13:03

todi scrie:nu stiu daca e acelasi model cu cel pe care vrea sa'l cumpere leba, parca era pana la 1 1/2 oz... foarte rigid si rear grip'ul scurt... cred ca de'asta mi'a facut incheitura varza dupa o zi de pescuit :D

neah, "al meu" e 3/8-1 oz. bine, rear gripu' e tot 7.5''. zici ca e cam scurt, ai? :?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 10 Mai 2007, 13:08

De curind am primit pe comanda un xml 864-2 si sunt foarte multumit de el, nu este foarte tapan, are rezerva buna de putere si cred ca merge bine la stiuca(luat citeva mirle si nu este relevant), cel putin la salau mi se pare perfect. Pestele tinta este avat, stiuca si salau. Comparatia o fac cu betele folosite pana de curind spro si ceva de gold star (viking) parca. Sunt multumit de finisaje, spun multumit pentru ca ma asteptam la un finisaj mai atent dar una peste alta nu finisajul prinde. Batul este mai usor si destul de rapid...merita fiecare ban in parte!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 10 Mai 2007, 13:24

leba,

am si eu XML-ul 705, l-am pescuit la stiuca, la salau cu jig-uri si chiar la avat cu linguri...e un bat rapid, puternic si eu zic ca te poti baza pe el, plus ca este "gros in carne" cum se zice, peretii blank-ului sunt grosi, dar in acelasi timp este un bat usor...totusi nu-l folosesc prea mult la jig deoarece mie imi place sa dau de pe mal cu bete ceva mai lungi. in special la jig...

una peste alta, este o achizitie buna care face tozi banii :wink:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Mai 2007, 13:30

andrei-ovidiu scrie:leba,

am si eu XML-ul 705, l-am pescuit la stiuca, la salau cu jig-uri si chiar la avat cu linguri...e un bat rapid, puternic si eu zic ca te poti baza pe el, plus ca este "gros in carne" cum se zice, peretii blank-ului sunt grosi, dar in acelasi timp este un bat usor...totusi nu-l folosesc prea mult la jig deoarece mie imi place sa dau de pe mal cu bete ceva mai lungi. in special la jig...

una peste alta, este o achizitie buna care face tozi banii :wink:

cu sau fara redhead? :twisted:
merci, Ovidiu...asta inseamna ca te-ai inscris si tu la BRRC! 8)

de fap io eram convins de lanseta dar ma alint putin :) ce mai: vandut!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 10 Mai 2007, 14:01

raman la parerea ca e prea "tare" de stiuca

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 10 Mai 2007, 14:46

XCLS906-2 ...

de asta ce parere aveti ? jigging pe dunare, in curent mare .....

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 10 Mai 2007, 15:26

Un amic de-al meu a avut modelul de pana la 1 oz. A fost multzumit la inceput. Am dat si eu cu el. E lucrat bine insa mis-a parut prea greu pt mine. Ulterior tipul si-a luat un Avid si-a renuntzat sa mai dea cu Cabelasul, apoi si-a luat un Kistler si le-a vandut pe celelalte doua. E bun XML-ul insa eu prefer betze de pana in 7'6" si ceva mai usoare.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 10 Mai 2007, 20:18

un bat bun, este batul care inteapa si pesti de 0,5kg, dar scoate la mal si pesti de 30kg... asa arata un bat bun dupa parerea mea.
iar batul depre care se vorbeste, poate face lucrurile astea...
asa ca mai ramane de spus doar atat: CURAJ!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Mai 2007, 07:26

thanks.

Bic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Bic » 13 Aug 2007, 11:55

Cele de 10' (1/2-2)le-a vazut cineva(s-au FE2)?S-a tot vorbit de cele scurte dar de cele lungi nimic.906-2 care cum il cumpara il scoate la vanzare dar nu spune unu de ce.

Scrie răspuns