Cat de teapan e XML.u?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
marca frate
Reign sau TFO sunt facute in Asia sub norme St.Croix si TFO. Sunt lansete bune dar departe de blankurile facute in USA de St.Croix sau Loomis pentru Cabela`s.
Cum am vazut ceva lansete de fly din categoria 150-250$ pot sa spun ca cele ami multe erau sub cele Cabela`s in aceeasi categorie de pret. SI e vorba de entry si medium level de la Scott sau Sage. Acum au schimbat politica si probabil fac lansete mai bune.
Iar lansetele Vapour si Ascent sunt facute in China. Daca te uti cu atentie pe http://www.yellowstoneangler.com/ la review o sa vezi ca nu e oregual ca cele mai bune lansete sa fei cele de renumite mai ales in zona de mijoc.
Redington si Allbright au modificat standardul de pret si perforamante pentru lansstele in categoria 200-300$ cu seria CPS si A5.
Cum am vazut ceva lansete de fly din categoria 150-250$ pot sa spun ca cele ami multe erau sub cele Cabela`s in aceeasi categorie de pret. SI e vorba de entry si medium level de la Scott sau Sage. Acum au schimbat politica si probabil fac lansete mai bune.
Iar lansetele Vapour si Ascent sunt facute in China. Daca te uti cu atentie pe http://www.yellowstoneangler.com/ la review o sa vezi ca nu e oregual ca cele mai bune lansete sa fei cele de renumite mai ales in zona de mijoc.
Redington si Allbright au modificat standardul de pret si perforamante pentru lansstele in categoria 200-300$ cu seria CPS si A5.
-
- veteran
lansete de fly Cabela`s
Cabela`s LST si XST sunt facute in Asia sigur si dupa cum am citit reviews cam au probleme adica se rup nu toate modele dar unele au clar probleme.
Seriile vechi FT si PT sunt acum discountinued le stiu pe ambele sunt made in USA si foarte bune.
SLi rezista si anul asta dar cred ca si pe asta il schimba, e tot made in USA blank si montare.
PT+ si FT+ sunt made in USA blank si montaj.
Seriile vechi FT si PT sunt acum discountinued le stiu pe ambele sunt made in USA si foarte bune.
SLi rezista si anul asta dar cred ca si pe asta il schimba, e tot made in USA blank si montare.
PT+ si FT+ sunt made in USA blank si montaj.
Asta devine un neverending story:
De ce crezi ca se rup LST-urile si XST-urile la pretzurile deloc fragile:
1) din cauza CTC-ului made in St. Croix (sau in oricine le face blankul)
2) din cauza CTC-ului Cabela's
3) din cauza exclusiva "made in CHINA" si eventual CTC made in CHINA
4) din cauza pescarului elitist (made in CHINA si el?)
Eu personal n-am vazut asa multe betze de fly Cabela's dar alea pe care le-am vazut (nu retzin exact modelul si anul - mea culpa) aveau stickere rotunde pe butt cu made in KOREA.
Oricum, daca nu trec in totalitate cu productzia in CHINA, te anuntz intr-un an cand se va deschide Cabela's si la noi, care si unde e facuta.
Numai bine Cristi.
De ce crezi ca se rup LST-urile si XST-urile la pretzurile deloc fragile:
1) din cauza CTC-ului made in St. Croix (sau in oricine le face blankul)
2) din cauza CTC-ului Cabela's
3) din cauza exclusiva "made in CHINA" si eventual CTC made in CHINA
4) din cauza pescarului elitist (made in CHINA si el?)
Eu personal n-am vazut asa multe betze de fly Cabela's dar alea pe care le-am vazut (nu retzin exact modelul si anul - mea culpa) aveau stickere rotunde pe butt cu made in KOREA.
Oricum, daca nu trec in totalitate cu productzia in CHINA, te anuntz intr-un an cand se va deschide Cabela's si la noi, care si unde e facuta.
Numai bine Cristi.
-
- veteran
posibil orice......
Onesti,
Poate ca ma gresit cand am spus china daca Three Fork, Stowaway si Traditional, Clear Creek sun tfacute in KOREA probabil ca si LST si XST sunt tot KOREA.
Blankurile sunt facute tot acolo in Korea multe din modele sunt reusite ce am vazut si pescuit dar dupa cum ai noroc de model unele rezista altele ba.
Poate mai e si probleam de pescar si cat o abuzeaza, greu de verificat.
Am cititi reviews de la fiecare tip de lanseta si in cazul LST si XST au fost ceva cazuri in are s-a rupt la primul pescuit.
In rest cele facute in USA nu au avut nici data probleme din astea, iar cele ieftine de combo nici ele o lanseta 3 Fork a avut 2 proprietari a prins ceav pesti si sa- rupt din neglijenta. O alta tot de combo de 100$ e inca bine si la al doilea proprietar.
Asa ca pot sa imi pun intrebari referitoare la cum rup cei din USA lansetele.
E ciudat sa nu se rupa lansete de 50-60$ si sa se rupa de 150-200$ asa pare,dar nu avem toate datele sau ii credem pe cuvant pe flyieri din USA.
A un blank Stowaway 5pieces #3 care e frumos finisat si ok pentru 35$ dar nu prea am incredere totala. Asa ca ii fac vant desi sunt poate subiectiv si oricum nu imi plac lansetele din mai multe bucati.
Poate ca ma gresit cand am spus china daca Three Fork, Stowaway si Traditional, Clear Creek sun tfacute in KOREA probabil ca si LST si XST sunt tot KOREA.
Blankurile sunt facute tot acolo in Korea multe din modele sunt reusite ce am vazut si pescuit dar dupa cum ai noroc de model unele rezista altele ba.
Poate mai e si probleam de pescar si cat o abuzeaza, greu de verificat.
Am cititi reviews de la fiecare tip de lanseta si in cazul LST si XST au fost ceva cazuri in are s-a rupt la primul pescuit.
In rest cele facute in USA nu au avut nici data probleme din astea, iar cele ieftine de combo nici ele o lanseta 3 Fork a avut 2 proprietari a prins ceav pesti si sa- rupt din neglijenta. O alta tot de combo de 100$ e inca bine si la al doilea proprietar.
Asa ca pot sa imi pun intrebari referitoare la cum rup cei din USA lansetele.
E ciudat sa nu se rupa lansete de 50-60$ si sa se rupa de 150-200$ asa pare,dar nu avem toate datele sau ii credem pe cuvant pe flyieri din USA.
A un blank Stowaway 5pieces #3 care e frumos finisat si ok pentru 35$ dar nu prea am incredere totala. Asa ca ii fac vant desi sunt poate subiectiv si oricum nu imi plac lansetele din mai multe bucati.
topicul e pe camp iara.onesti scrie: Dar deja ne indepartam de topic. Ideea mea era de la bun inceput ca indiferent cine face blankurile XML-ului, acestea sunt facute dupa cerintzele Cabela's. Asta nu face betzele XML - betze Loomis sau St. Croix.
Si, inca o data: nimeni dintre noi -profani, rod builderi, colectzionari sau elitisti nu poate dovedi oficial cine produce blankurile XML. Si, personal nici nu cred ca Loomis sau St.Croix ar fi super incantatzi sa se oficializeze aceste zvonuri.

deh, intrebarea mea din titlu are 2 intelesuri, banuiesc ca ai realizat. normal, nu am sa incerc sa dovedesc vreodata ca xml e loomis sau aiurea. nu asta mi-am propus in aceste subiect, ci doar sa aflu pareri pro si contra acestei lansete.
si am aflat, slava domnului

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Leba,
De XML-uri s-a discutat in mai multe topicuri si unii baietzi au lansat ideea sau certitudinea ca sunt facute pe blankuri Loomis, apoi unele betze de fly sunt de fapt St.Croix, nume care ofera o garantzie infailibila.
Am intervenit pt a atrage atentzia ca lucrurile nu stau tocmai asa si daca cumparam un XML sa nu-l cumparam din convingerea ca practic e un super Loomis cu alta palarie ci sa-l cumparam pt ca ne place.
Cum am mai zis, am pescuit XML-ul si pt mine e greu si incomod. Consider ca e un batz mai mult decat OK, doar ca in acelasi pretz se pot gasi lucruri mult mai bune.
Acuma nu te mai uita atat in gurile noastre. Cica ne-am mai cizelat si noi gusturile intre timp si-acum ne cacam putzin pe noi pe forum.
Ia-l daca pt tine e un deal bun, pescuieste-l cu incredere si scoate ce-i mai bun din el!
Salut!
De XML-uri s-a discutat in mai multe topicuri si unii baietzi au lansat ideea sau certitudinea ca sunt facute pe blankuri Loomis, apoi unele betze de fly sunt de fapt St.Croix, nume care ofera o garantzie infailibila.
Am intervenit pt a atrage atentzia ca lucrurile nu stau tocmai asa si daca cumparam un XML sa nu-l cumparam din convingerea ca practic e un super Loomis cu alta palarie ci sa-l cumparam pt ca ne place.
Cum am mai zis, am pescuit XML-ul si pt mine e greu si incomod. Consider ca e un batz mai mult decat OK, doar ca in acelasi pretz se pot gasi lucruri mult mai bune.
Acuma nu te mai uita atat in gurile noastre. Cica ne-am mai cizelat si noi gusturile intre timp si-acum ne cacam putzin pe noi pe forum.
Ia-l daca pt tine e un deal bun, pescuieste-l cu incredere si scoate ce-i mai bun din el!
Salut!
got you.onesti scrie: Cum am mai zis, am pescuit XML-ul si pt mine e greu si incomod. Consider ca e un batz mai mult decat OK, doar ca in acelasi pretz se pot gasi lucruri mult mai bune.

onesti scrie: Acuma nu te mai uita atat in gurile noastre. Cica ne-am mai cizelat si noi gusturile intre timp si-acum ne cacam putzin pe noi pe forum.
Salut!
saracu xml e platit de mult si-l astept tot de atunci. ergo: nu mai e cale de intoarcere.

breakin niuz: s-a facut saptejde coco xml.ul, fratilor!
pohtiti, luati-cumparati!

East Spinning Team
East Spinning Team
- Petru B.GD.N
- senior
Vega scrie:eu oscilez intre un avid si wild river, intrebarea mea este dc vin in tub de protectie sau acesta trebuie comandat separat?
XML-ul a venit in tub de protectie?
nope, a venit in husa.
si ca sa revin la tema topicului, e tzeapan al naibii xml.ul, frate! dar e si senzitiv, nu ma plang deloc!

East Spinning Team
East Spinning Team