care este rod builderul vostru preferat?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de kingofbeasts » 09 Iul 2014, 20:22

semlecangheorghe scrie:In alta ordine de idei, am auzit ca Fuji cauta un designer sef pentru o noua generatie de inele..daca stiti pa careva capabil...
misto asta :lol1: unde naiba circula zvonuri d-astea :idea: :?:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Iul 2014, 20:27

La nivelul la care peste 90% din pescari nu fac diferente clare intre actiune, puterea si revenirea blankului ...
Cateodata nici blankurile nu stiu ce inseamna revenire..Si tu ai pretentii de la clienti..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Iul 2014, 20:40

kingofbeasts scrie:
semlecangheorghe scrie:In alta ordine de idei, am auzit ca Fuji cauta un designer sef pentru o noua generatie de inele..daca stiti pa careva capabil...
misto asta :lol1: unde naiba circula zvonuri d-astea :idea: :?:

Mi-o zis un amic....cica ar prefera roman, ca deh..acilea o fost leaganul civilizatiei umane..Si Torzit-ele e tot tehnologie daca..ca dacii facea alea..fieru' care nu rugineste...ce stim noi..asa ca pina la torzite o fost un pas mic pentru romani, gigantic pentru Fuji..Si cica acu' tot un roman le trimite mailuri cu o noua geometrie care va schimba ever tot ce cunoastem despre inele, inelare...si alte chestii d-astea innacesibile rotbildarului da rand..inelu' wirless..da' gata nu mai zic nimic ca ma pusca astia..pace tuturor si vizionare placuta la meci..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 09 Iul 2014, 21:07

semlecangheorghe scrie: Mi-o zis un amic....cica ar prefera roman, ca deh..acilea o fost leaganul civilizatiei umane..Si Torzit-ele e tot tehnologie daca..ca dacii facea alea..fieru' care nu rugineste...ce stim noi..asa ca pina la torzite o fost un pas mic pentru romani, gigantic pentru Fuji..Si cica acu' tot un roman le trimite mailuri cu o noua geometrie care va schimba ever tot ce cunoastem despre inele, inelare...si alte chestii d-astea innacesibile rotbildarului da rand..inelu' wirless..da' gata nu mai zic nimic ca ma pusca astia..pace tuturor si vizionare placuta la meci..
Daca stau bine sa ma gandesc Vuia,Vlaicu sau Coanda tot romani au fost :P pe de alta parte insa astia numa' avione aveau in cap dar cu toate astea nu vad de ce lumea rodbuildingului n-ar putea fi marcata de un roman la un moment dat :roll:
ps. cu meciurile mai rarut ca-i mai dragut ca nu suntem toti microbisti :respekt:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Iul 2014, 23:47

Apropo de Seeker-e , idem, zici ca sunt facute din plastic..cum le indoi asa raman...tot asa am patit si eu cu unul...daca necesita o selectie riguroasa ca altfel e loterie, unde ramane increderea in produs? ...si in pofida faptului este promovat de un rodbuilder care ulterior nici nu respecta garantia de a schimba un blank defect din fabrica( observat de mai multi) dand vina pe utilizator ...e grav, inseamna ca nu isi respecta clientii si face reclama la un blank ieftin si foarte slab calitativ, desi proclama sinceritate si atitudine pro-clientura ...Nu asa merge treaba.

Eu nu mai vreau sa aud de Seeker..asta e clar.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 10 Iul 2014, 01:37

ULK ,

te bagi ca musca si tu fara sa intelegi mirosul sensului. Am inlocuit toate blankurile care s-au rupt in conditii corecte de exploatare singurele blankuri care s-au rupt au fost K2ul; din poze un SCV 6`6``ft . ML 2pc. (green NSi) si un Cabela`s IM7 762-2 . Restul blankurilor au fost accidente datorate pescarilor si blankurile au fost inlocuite contra cost.

Ca tot te dai englezit mai bine citeste conditiile de garantie de la orice firma care descriu clar conditiile in care functioneza garantia.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

citeste cu atentia fraza despre depasirea line rating echivalentul greutatii nalucilor in spinning , caz in care garantia este nula :wink:

Asa ca ULK nu mai manipula lumea cu argumente imaginare dar ce sa ma astept de la rodbuider de buzunar care are ca activitate principala agitatia pe forum. Evident ca invidia te roade adanc pentru sunt rodbuideri locali care materializeaza mai multe lansete pe luna decat bibilesti tu intr-un an :idea: Si nu ami vorbi de lucruri pe care nu le faci adica inlocuirea de blankuri si grantie :!:

Kingo nu mai juca melodramatic pentru ca a mai citit despre rodbuiding stie ca textele tale de pe blog sunt copii dramatizate ale unor documente pentru care cu putin timp imi multumeai ca ti-au deschis ochii sa intelegi ce e important in rodbuilding. Nu stiu cum iti permiti sa pui ,,copyright,, pentru niste traduceri aproximative ale unor texte importante pentru care unii oameni au muncit serios,,
Daca vrei pot sa pun cap la cap originalele si ce ai pus tu acolo ca fiind ,,creatia,, si gandirea ta desi nu sunt ale tale. Intr-o tara in care copiatul lucrarilor de diploma si de doctorat sunt sport national esti in trend deci normal :D
Si nu in ultimul rand ,,celebritatea,, ti-a anesteziat cam repede reperele, poti sa o iei ca un sfat.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 10 Iul 2014, 01:55

,, In lumea rodbuildingului de la noi daca n-ai componente sau nu poti aduce esti nimeni si daca aduci dar nu la bani buni esti in coada clasamentului si asta pentru ca accentul nu se pune atat pe ceea ce face rodbuilderul cat pe cat de ieftin lucreaza dublat uneori de reputatia pe piata.,,

Asta este realitatea care oricum a fost manipulata cu clasamente artificiale produse de un ,,domn,, moderator care s-a umplut de respect pentru cat de destept a fost chestionarul produs :lol:

Se uita frecvent cine aduce informatie importanta de calitate si corecta , modele noi de blankuri si depaseste nivelul trivial comercial de briz briz inainte de toate doar sa vanda mai bine. Chiar anul asta ce gadget pe lanseta e la moda? piele de biban sau de sarpe :lol: pietre pretioase nu a lipit nimeni pana acum pentru ca toti boierii locali aveau macar o pietricica dupa buzunar pe un baston trendy.

King orice activitate se joaca cu riscuri si investitii si nu ai cum sa exsiti daca nu aduci cantitati semnificative dintr-un produs incat sa primesti si discount. Asta masoara si nivelul de implicare/risc si o diferenta si delimitare intre ceva full time si un hobyy :wink:

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 10 Iul 2014, 02:01

Citesc si eu ca vitelu si nu pricep o boaba.Cine! care! unde! cum!...vb unui vecin cand il intalnesc machit pe scara. :wallbash: :wallbash: :wallbash:
E prea complicat cu customurile astea imi iau una de serie
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 10 Iul 2014, 02:06

King sa nu pui sursele din care ai tradus nu face textele mai valoroase in nici un fel :wink:

sa ne intorcem la blankuri si la noutati care vor fi prezentate la ICAST 2014 (Orlando, USA) . Batson isi va improspata protofoliul care se ,,invechise ,, comaprativ cu firmele inventive de pe piata din USA. AM bucur ca Batson se intorce in liga producatorilor importanti care inoveaza sau macar tin pasul cu vremurile(HM, UHMR,HDSC)

http://www.salmontroutsteelheader.com/p ... roduct=303

Rainshadow ETERNITY² Nano Rod Blank
Issue: June 2014
Innovative. Cutting-edge. Impeccable. This flagship nano constructed series is the highest quality of rod blanks that RainShadow has to offer. The ETERNITY² trend-setting rod blanks set the bar by being ultra-sensitive, incredibly durable, with feather lightweight construction. Utilizing state-of-the-art RX9 materials along with radically advanced processing such as Ultra-High Modulus Reinforcement (UHMR) and High Density SC (HDSC). This lineup includes all forms of bass casting/spinning, and fly rod blanks. To cap it off, we integrate Nano Compound Technology (NCT) to ensure each blank not only operates with surgical precision, but also retains incredible power. http://www.batsonenterprises.com

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 10 Iul 2014, 02:16

Pentru cine ghiceste cum se numeste producatorul premium care va produce in USA un nou brand am un blank Batson RX7 6ft. ML Mag Bass care il ofer cu placere celeui care are o intuitie sau stie.

Jiji, nu stiu cate blankuri Seeker etichetate pentru ca pe toate scrie mai mic sau mai mare ,,Hand crafted in USA,, pe seriile E si S Glass si By Seeker MADE IN THE U.S.A pe seriile speciale http://conceptcustomrods.ro/proiecte-xl-pentru-dunare/

Demonstrezi inca o data ca le stii pe toate :lol:

Scrie răspuns