misto astasemlecangheorghe scrie:In alta ordine de idei, am auzit ca Fuji cauta un designer sef pentru o noua generatie de inele..daca stiti pa careva capabil...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
misto astasemlecangheorghe scrie:In alta ordine de idei, am auzit ca Fuji cauta un designer sef pentru o noua generatie de inele..daca stiti pa careva capabil...
Cateodata nici blankurile nu stiu ce inseamna revenire..Si tu ai pretentii de la clienti..La nivelul la care peste 90% din pescari nu fac diferente clare intre actiune, puterea si revenirea blankului ...
kingofbeasts scrie:misto astasemlecangheorghe scrie:In alta ordine de idei, am auzit ca Fuji cauta un designer sef pentru o noua generatie de inele..daca stiti pa careva capabil...unde naiba circula zvonuri d-astea
![]()
Daca stau bine sa ma gandesc Vuia,Vlaicu sau Coanda tot romani au fostsemlecangheorghe scrie: Mi-o zis un amic....cica ar prefera roman, ca deh..acilea o fost leaganul civilizatiei umane..Si Torzit-ele e tot tehnologie daca..ca dacii facea alea..fieru' care nu rugineste...ce stim noi..asa ca pina la torzite o fost un pas mic pentru romani, gigantic pentru Fuji..Si cica acu' tot un roman le trimite mailuri cu o noua geometrie care va schimba ever tot ce cunoastem despre inele, inelare...si alte chestii d-astea innacesibile rotbildarului da rand..inelu' wirless..da' gata nu mai zic nimic ca ma pusca astia..pace tuturor si vizionare placuta la meci..