Ce informatie sa stoarca , am vazut oameni care dupa un an doi de pescuit isi fac lansete la comanda la cutare rodbuilder , dupa aia fug la altu , si tot asa , fara sa aiba idee de ce vor ,macar in cazu unora in spatele deciziei sta snobismu si pe aia nici macar nu-i intereseaza prea mult ce bazaconie iese la final .
Pe de alta parte ii cat se poate de normal in societatea pescareasca , ii o parte dintr-un peisaj al acestor vremuri .
care este rod builderul vostru preferat?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: care este rod builderul vostru preferat?
Ala snob e un client fericit.SF scrie:Ce informatie sa stoarca , am vazut oameni care dupa un an doi de pescuit isi fac lansete la comanda la cutare rodbuilder , dupa aia fug la altu , si tot asa , fara sa aiba idee de ce vor ,macar in cazu unora in spatele deciziei sta snobismu si pe aia nici macar nu-i intereseaza prea mult ce bazaconie iese la final .
Pe de alta parte ii cat se poate de normal in societatea pescareasca , ii o parte dintr-un peisaj al acestor vremuri .

Eiii...ce sa va zic...paraca exista vreunul dintre builderi care refuza "banul"...daca nebunu vrea nus ce giugea...pe aia io face...!dalezian scrie:Ala snob e un client fericit.SF scrie:Ce informatie sa stoarca , am vazut oameni care dupa un an doi de pescuit isi fac lansete la comanda la cutare rodbuilder , dupa aia fug la altu , si tot asa , fara sa aiba idee de ce vor ,macar in cazu unora in spatele deciziei sta snobismu si pe aia nici macar nu-i intereseaza prea mult ce bazaconie iese la final .
Pe de alta parte ii cat se poate de normal in societatea pescareasca , ii o parte dintr-un peisaj al acestor vremuri .Trebuie sa existe si builderi care se prostitueaza (adapteaza) pentru acest segment de clienti.
Ba zice si sarumina!

- kingofbeasts
- veteran
mai sunt si "timpiti" dintr-astia care nu fac chiar orice si/sau oricui.vcalin scrie:Eiii...ce sa va zic...paraca exista vreunul dintre builderi care refuza "banul"...daca nebunu vrea nus ce giugea...pe aia io face...!
Ba zice si sarumina!
Pai una e sa faca o anumita giugea (descrisa in detaliu), ca asa vrea clientu, chiar daca builedrul nu e de acord cu configurata, si alta e "fa-mi o lanseta de salau cu matisaj visiniu si inele turtitze aurii".vcalin scrie:Eiii...ce sa va zic...paraca exista vreunul dintre builderi care refuza "banul"...daca nebunu vrea nus ce giugea...pe aia io face...!dalezian scrie:Ala snob e un client fericit.SF scrie:Ce informatie sa stoarca , am vazut oameni care dupa un an doi de pescuit isi fac lansete la comanda la cutare rodbuilder , dupa aia fug la altu , si tot asa , fara sa aiba idee de ce vor ,macar in cazu unora in spatele deciziei sta snobismu si pe aia nici macar nu-i intereseaza prea mult ce bazaconie iese la final .
Pe de alta parte ii cat se poate de normal in societatea pescareasca , ii o parte dintr-un peisaj al acestor vremuri .Trebuie sa existe si builderi care se prostitueaza (adapteaza) pentru acest segment de clienti.
Ba zice si sarumina!
Vad ca a raspuns si King. Dind punctul meu de vedere el e unul dintre aia care nu se prostitueaza si care se excita maxim la proiectele dificile/speciale. Adica builduieste cu pasiune si satisfactia unui asemenea client face mai mult decat "caramizile" de verzisori ale "snobilor".