care este rod builderul vostru preferat?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Iul 2014, 13:06

Jiji blankul a ramas stramb pentru ca a fost supra solicitat ca greutate de lansare (200%) nu a avut nici un defect si nu s-a mai intamplat asta cu nici un alt blank Seeker adus de mine. Nu pot sa am pretentii de la tine ca atata poti. ULK spor la ros unghiile poate te calmeaza un pic :wink:
A ramas stramb pentru ca tu ai lipit componentele si gata, ura si la gara.Nu l-ai testat, pentru ca daca il testai gaseai defectul.Nu cred ca acest defect apare in urma unei suprasolicitari.Daca ar fi asa, cand drilezi pesti mari din barca , sau pe sub maluri la unghiuri negative ar trebui sa fie praf lanseta.Deocamdata numai de seekere am auzit sa aiba genul acesta de deformari plastice.

Admit si ca l-ai testat si defectul a aparut ulterior.Si in cazul asta, blank-ul e de tot rahatul pentru ca la fel de bine se poate deforma in dril, mai ales cu somni mari existind riscul ca dupa dril sa il aduci pa dreapta cale...cu mana...aia numesti tu ..lanseta??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 10 Iul 2014, 13:11

Poze te rog nu vorbe , asa pot spune despre orice blank asta. Si nu intamplator in afara de cazul lui Sofonea MB 665-2 nu stiu de alt blank deformat si e vorba de cateva sute de blankuri E si S Glass.

Doru Voican
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Doru Voican » 10 Iul 2014, 15:16

Ce atac la persoana? E purul adevar. Cand se vinde o lanseta custom, primul lucru care intreaba pe p.m. daca e facuta de tine. tu nu-ti citesti si analizezi posturile sa vezi ca sunt pline de subiectivism? de unde atata timp sa arunci cu venin pe aici? pai e simplu, nu ai de lucru, ca daca ai avea de lucru nu ai avea timp sa aberezi pe aci. pe cine vezi tu dintre ceilalti rodisti ca abereza sau pierd timpul pe aici? pe nimeni. de ce? ca au treaba, nu ca tine...de ce esti in coada clasamentului? de ce fuge lumea de tine? de ce nu ai client? de ce strica lansetele facute de tine si le refac la altii? de ce spui un pret si apoi il maresti pe zi ce trece? de ce, de ce?

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 10 Iul 2014, 17:07

Doru Voican poti sa te opresti un pic din fabulatii mai ales ca ma ataci doar asa din placerea ca caine turbat care nu are altceva de facut pentru efectiv ca nu te cunosc :wink:

Vad ca ai o problema imaginara cu mine si fabulezi la greu fapt constrazis de evidenta lansetelor prea multe din ultimult timp care nu m-au lasat sa postez pe site decat o parte din proiectele pe care as fi vreut sa le prezint.
Nu stiu ce te roade dar lucrurile au mers minuant de cand am lansat noul format http://conceptcustomrods.ro/ si am readus St.Croix in atentia celor care vor lansete de jigging si au aparut mai multe serii de blankuri Pac Bay si ATC.

Grija maxima fata de soarta mea ma induioseaza teribil, dar am ingrijoreza ca te pasioneaza atat de mult incat urmaresti topicul ca pe ceva personal, pacat ca esti atat de dezinformat si ca interpretezi eronat prezenta mea pe forum.
Este doar o pauza scurta pentru ca am avut o operatie de menisc dupa care m-am refacut in doar o zi asta ca sa iti mai iau o grija de pe umeri.

Si pentru ai o atentie sporita pentru cat am de lucru am o lista de rezolvat urgent : SC 2 7`ft H-2 NFC 702-2 IM , cateva modele de Pacific Bay Quick Line si niste joarde de musca asta pana vin si alte blankuri.

mini_mic
veteran
veteran

Re: care este rod builderul vostru preferat?

Mesaj de mini_mic » 12 Iul 2014, 08:45

Pe mine ma distreaza ca unii vin cu asa zise idei a priori in rodbuildig ( adica au prententia ca-s ale lor si ca s-au nascut cu ele ) si de fapt nu-s decat niste traduceri ale unor articole scrise de alti rodbuilderi straini. Si-am mai observat ceva aici : cum apare cate unul care munceste si se comporta decent sar toti sacalii pe el, nu cumva sa le ia clientela. Insa consecventa si corectitudinea o sa invinga pana la urma.
Am vazut de asemenea oameni care isi cumpara setul de inele de pe internet si vor sa le fie montante pe cine stie ce blank pt ca asa au procedat in trecut cu x rodbuilder. Macar puteti sa nu-i mai indoctrinati cu asemea prostii si sa le explicati ca niciodata nu se poate stabili numarul de inele si pozitiile lor pe o lanseta inainte de a concepe manerul acesteia, inainte de a se stabili ce mulineta se va folosi si cum lucreaza blank ul. In schimb preferati sa scrieti metafizici menite care mai de care sa fie mai convingatoare, uitand sa explicati clientilor lucrurile care conteaza. Insa rodbuildingul de calitate presupune timp si multa munca, ori noi vrem sa luam banul repede. E mai bine sa faci lanseta in 3 zile.
Putina decenta n-ar strica.
Obiectiv: 8,1 kg !

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 12 Iul 2014, 08:58

mini_mic scrie:Pe mine ma distreaza ca unii vin cu asa zise idei a priori in rodbuildig ( adica au prententia ca-s ale lor si ca s-au nascut cu ele ) si de fapt nu-s decat niste traduceri ale unor articole scrise de alti rodbuilderi straini. Si-am mai observat ceva aici : cum apare cate unul care munceste si se comporta decent sar toti sacalii pe el, nu cumva sa le ia clientela. Insa consecventa si corectitudinea o sa invinga pana la urma.
Am vazut de asemenea oameni care isi cumpara setul de inele de pe internet si vor sa le fie montante pe cine stie ce blank pt ca asa au procedat in trecut cu x rodbuilder. Macar puteti sa nu-i mai indoctrinati cu asemea prostii si sa le explicati ca niciodata nu se poate stabili numarul de inele si pozitiile lor pe o lanseta inainte de a concepe manerul acesteia, inainte de a se stabili ce mulineta se va folosi si cum lucreaza blank ul. In schimb preferati sa scrieti metafizici menite care mai de care sa fie mai convingatoare, uitand sa explicati clientilor lucrurile care conteaza. Insa rodbuildingul de calitate presupune timp si multa munca, ori noi vrem sa luam banul repede. E mai bine sa faci lanseta in 3 zile.
Putina decenta n-ar strica.
Bun punct de vedere! :respekt:

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 12 Iul 2014, 10:39

Referitor la intrebarea topicului...raspuns: Eu!
Acum sa va explic si de ce am dat acest raspuns.
Toti builderii fac ce stiu ei mai bine si cum se pricep mai bine,dar...exista un "dar"...
Nu intotdeauna stim sa le explicam "exact" ce vrem si cum vrem "sa fie"...si nici ei "saracii" nu au cum sa intre in mintea noastra!
Deasta zic ca mie daca nu-mi convine ceva la un bat de-al meu il desfac si dupa 1 partida de pescuiala si il fac iar"cum cred eu ca este mai bine"!
Hai sa nu-i mai judecam,sa-i lasam sa-si faca treaba,asa cum stiu si cum se pricep.
A....nu-ti convine de un bat? Crezi ca ai putea sa-l faci tu mai bine? atunci datii bataie...trebuie sa reusiti,chiar daca incercati de zeci de ori.

dalezian
senior
senior

Mesaj de dalezian » 12 Iul 2014, 10:51

vcalin scrie:Referitor la intrebarea topicului...raspuns: Eu!
Acum sa va explic si de ce am dat acest raspuns.
Toti builderii fac ce stiu ei mai bine si cum se pricep mai bine,dar...exista un "dar"...
Nu intotdeauna stim sa le explicam "exact" ce vrem si cum vrem "sa fie"...si nici ei "saracii" nu au cum sa intre in mintea noastra!
Deasta zic ca mie daca nu-mi convine ceva la un bat de-al meu il desfac si dupa 1 partida de pescuiala si il fac iar"cum cred eu ca este mai bine"!
Hai sa nu-i mai judecam,sa-i lasam sa-si faca treaba,asa cum stiu si cum se pricep.
A....nu-ti convine de un bat? Crezi ca ai putea sa-l faci tu mai bine? atunci datii bataie...trebuie sa reusiti,chiar daca incercati de zeci de ori.
Sunt de acord cu tine, dar nu putem sa ne tranformam toti in builderi. Tocmai aici e maiestria builderului. Sa "stoarca" informatia de la client. Nu doar sa lipeasca componente cum se pricepe el mai bine. Trebuie sa imbine experienta lui de builder si de mare pescar cu informatia stoarsa de la client. "Lipitori" de componete pe blankuri...destui.

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 12 Iul 2014, 11:14

Sunt de acord cu tine, dar nu putem sa ne tranformam toti in builderi. Tocmai aici e maiestria builderului. Sa "stoarca" informatia de la client. Nu doar sa lipeasca componente cum se pricepe el mai bine. Trebuie sa imbine experienta lui de builder si de mare pescar cu informatia stoarsa de la client. "Lipitori" de componete pe blankuri...destui.[/quote]

Adevarat graiesti....dar daca nu reuseste sa "stoarca informatia"?
Sau daca builderul crede k si-a dat sema cam cum vrei sa fie si cind iti vine batul constati ca nu este exact pe placul tau?
Ce faci?
I-l dai inapoi si ti-l modifica?moca?...niciodata!
E tare greu cu betele astea...dar "peste","peste",cind mai pescuim? :respekt:

dalezian
senior
senior

Mesaj de dalezian » 12 Iul 2014, 11:29

Eee.....aici e una dintre diferentele dintre "lipitoare" si builder de succes.

De pescuit....de joi sunt in concediu si vineri ajung in tara. Luni, pe 21, prima partida si incalzirea pentru delta :lol: :respekt:

Scrie răspuns