Chestionarul in cauza are grave probleme incat sa duca macar undeva

nici macar la o imagine vaga sau subiectiva
Stiu ce spun pentru ca pentru 5 ani am fost am facut studii de markering pentru o companie mare pentru care gandeam strategia si construiam formularele pentru dezvoltare de branduri noi, pozitionare a marilor companii de distribitie de medicamente, comportament de cumparare clientilor, reprezentantilor de vanzari, etc.
Chestionarul in cauza nu are unde sa duca pentru ca nu exista nici un control asupra relevantei rezulatelor
1.S-au construit cateva mii bune de lansete custom in ultimii 8-9 ani din care unuii rodbuilderi au felii foarte diferite unuii au construit cateva zeci, unii cateva sute, altii se apropie de 1000 sau poate au depasit granita.
2. Pe net intra doar unii din cei care au lansete custom si nu exisita un control asupra celor care voteza daca au lansete custom, de la cati rodbuilderi sau daca doar au votat sa se afle in treaba.
3.Cum spunea si Tavi Stan si altii ca sa ai ce compara trebuie sa ai cel putin cate 1 lanseta de la fiecare rodbuider studiile socilologice ofera mostre din fiecare produs cate o mostra care sa fie evaluata.Ce control ai aici asupra celor care voteza macar daca au lansete custom
4. Lipsesc criterii de evaluare dupa anumite criterii(performante,inovatie, aspect,etc) asa cum spunea si Raffy cu scala de la 1 la 5(sau 1-10)
5. Toate studiile se feresc cat pot de subiectivitate ca sa ajunga al rezultate cat mai relevante si controleaza atent cum aduna informatiile :esantion relevant, produse prezentate obiectiv si impartial respondentilor, formulare care contin intreabari obiective si relevante, distorsionari minime prin formularea intrebarilor. Studiile de paita sunt o stiinta complexa si se vede cand un studiu/ chestionar este facut gresit sau rau intentionat
6.Subiectivitatea si partizanatul fac parte din viata si aici sunt prezente la greu,se mai platesc si polite
in plus
Nu as amesteca rodbuideri profesionisti care fac doar asta adica se informeza zilnic ,aduc ultimele noutati de blankuri au timp sa faca teste comparative ale blankurilor , dezvolta fenomenul de rodbuilding la nivelul de informare, scriu despre noutati.
Au fost omisi din lista rodbuideri cu experienta si recunoastere George Minculete si Paul Sas. Despre o mare parte din rodbuiderii in formare pot sa spun ca am avut o mare influenta si am bucur ca ii cunosc Tavi Stan, Julien si Vampiru, si ii sfatuiesc pe toti cei care imi cer cer informatii despre blankuri sau modul de alegere al inelelor.
Sunt diferente mari de experienta la nivelul caapcitatii de a compara blankurilor pentru o anumita aplicatie pentru ca nu toti au acces la un numar mare de modele blankuri(sute de modele diferite de la minim 5-6 branduri) lucru normal pentu ca unii sunt reprezentanti altii cumpara de la ei un numar limitat de blankuri.
Este o piata sensibila la campanii de marketing, sunt trenduri induse de genul K2 sau TR si cam toti sufera de sindromul ,, lanseta mea e cea mai buna,, care numai obiectivitate nu contine. Numarul celor care au un numar semnificativ de lansete custom de la mai multi rodbuideri pe blankuri asemanatoare este foarte mic catre irelevant incat sa faca o comapratie de montaj si filozofie.
Pana atunci e cale lunga deocamdata avem o piata caracterizata in general de partizante,subiectivism si pareri
Din pacate cei mai multi pescari nu stiu ce vor cum spune King
Grey Wolf ,
cand esti in pozitia de a face asta ca o profesie vrei sa o faci cat mai bine si nu ai limitari care le aduc un alt job asa ca am timp sa studiez mai mult decat un rodbuider part time, scheme nu am folosit niciodata. Dispunerea inele Fuji KR si unde se aplica le studiez de 2 ani si sunt cam singurul care scrie intens despre subiect fie pe site sau pe forum. In rest impotrivire,tacere si doar de la Sibiu de la King si tine postari de relevante si obiective despre subiect.